E Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Freeware ya da 20$a kadar bir sey olabilir. Kullanimi da kolay olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Movie maker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Camtasia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Görüntüyü işleyip renkleri falan güzelleştirebilen bişey var mı peki, aynı fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 adobe premiere trailer ya da premiere ile 30 günde öğrenip yapacağın kadarını movie maker ile yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 premiere öyle işlere pek gelmez. Sony vegas türevi bişiler lazım. fotodan video çok kastırmayacaksan moviemaker en temiz ve hızlısı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 aktiftablet said: Görüntüyü işleyip renkleri falan güzelleştirebilen bişey var mı peki, aynı fiyata davinci resolve bedava.. fotolardan video yapma, timelapse mi? aralarda foto mu var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Eyv indiriyorum bakalım. Motorda action cam ile çektiğimiz şeylerin biraz daha eli yüzü düzgün olsun istiyorum. Millet aynı action camlerle belgesel çekiyo, görüntü pırıl pırıl, aynı kamera bizde var görüntü leş. Gıcık olmuştum bakalım bu davinci deva olacak mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Hangi aksiyon kamerası ayarlarınız aynı mı? Fps değeri ışık oranı vs. GoPronun uygulamasını da deneyebilirsin o da free ben onu kullanıyorum genelde gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Öncelikle çekim esnasında kameradaki ayarları düzgün yapmadıysanız programdan mucize yaratmasını beklemeyin. Dediğiniz işlemleri piyasadaki her pro video edit programı yapar. Kullanım kolaylığı açısından ben edius tavsiye ederim. Deneme sürümü rahatlıkla işinizi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Ham çekim yapan makineler ile videoları editlemesi daha sorunsuz oluyor renk vs gibi şeylerde. Nasıl ki RAW fotoğraf JPEG'den daha sorunsuz editleniyor burada da aynı şey. GoProlarda mesela ProTune dedikleri olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 action cam ise gopro'nun kendi programi kolay. renkler ile oynayacaksaniz bence tek address Davinci Resolve, GoPro ve benzeri aksiyon kameralari icin LUT'lari (her programda kullanabilirsiniz) internetten bulup cok kasmadan uygulayabilirsiniz bedava olanlari var. LUT Gopro diye yazin zaten cikacaklar. nasil uygulanacaklari da youtube videolarinda cikiyor. tek sikintiniz iyi olmayan bilgisayarlarda bu editleme, color correction islemi uzun suruyor pc yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 E Sony Vegas tabikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar