Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Tuyap Fuar taraflari

noddle

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar,
Uzun zamandir istanbula gitmemistim, ozellikle avrupa tarafini pek bilmem. Yarin sabah ankara dan is yerinden arkadas ile beraber ucakla(ataturk havalimani) tuyap fuarina katilim saglayacagiz. Isimiz erken biter gozukuyor. Donus ucagi 23:00 te :( bu saate kadar ne yapilir yakin bolgede, nerede aksam yemegi yenir? tavsiyeniz olabilir mi?
Tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer işkembe,kelle paça içerim diyorsanız bir işkembe var beykent te tavsiye ederim.birde beylik işkembe var migrosa yakın ama burayı daha çok beğenmiştim ben

http://www.biriskembe.com/

sonra uçakta üfleye üfleye herkesi öldürürsünüz

uçak 23 de kalkıyorsa ve işiniz erken bitiyorsa tüyap etrafında pek bişi yok söyleyeyim :P havalimanına yakın florya sahil yada yeşilköye gidebilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

eğer işkembe,kelle paça içerim diyorsanız bir işkembe var beykent te tavsiye ederim.birde beylik işkembe var migrosa yakın ama burayı daha çok beğenmiştim ben

http://www.biriskembe.com/

sonra uçakta üfleye üfleye herkesi öldürürsünüz

uçak 23 de kalkıyorsa ve işiniz erken bitiyorsa tüyap etrafında pek bişi yok söyleyeyim :P havalimanına yakın florya sahil yada yeşilköye gidebilirsiniz

Beylik bozdu ya, eskisi gibi değil. Şu mekana bakayım ama haberim yoktu.

Beykent'te Ovalı var. Konya Etli Ekmek yapar harikadır. Tavsiye ederim.

Beykent sanayi içinde Trabzon pide fırını var, muazzam pide yaparlar orayı da tavsiye ederim ama elemanlar akşam 5-6 gibi kapatıyorlar mekanı erken gitmek gerek.

iskender yerim dersen parseller çıkışı biget çok kral yedir.

ambarlı sahil yolunda zorlu center önünde adanalı yusuf vardır, bölgedeki en iyi kebapçıdır.

Yemek bakmıyorum, zaman geçirecek aktivite vs. dersen de buralarda AVM aktiviteleri dışında hiçbir şey olmaz. Yazın biraz bir şeyler oluyor ama bu dönemlerde tamamen ona dönüyorlar. İst içlerine vs. gitmen gerekir ya da işte mekanlara gidip takılırsın vs...

Böyle içmeli, yemeli, nezih oturmalı mekan ararsan da Gepetto Plus var beylikdüzü içinde semerkand da güzeldir. Bu aralar favorim.

Beykent civarında da güzel mekanlar var da bir süredir gitmiyorum oralara. Yeni açılan bi Gogga kafe var beykent yolunun beylikdüzü tarafında oraya gidiyoruz maç izlemeye vs bu aralar o da güzel olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Lopeth said:

Kanat seviyorsan kanatçı muhtar var, süper kanatlar

Muhtar 3 ay önce kapandı abi, daha doğrusu devletleştirdiler o araziyi yol yaptılar. Avcılar'a taşıdılar mekanı :(

yok yok, senin dediğin yer kanatçı ağa

kanatçı muhtar çok daha iyi bence

http://kanatcimuhtarinyeri.com/kanat/index.php/iletisim.html
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Lopeth said:

Muhtar 3 ay önce kapandı abi, daha doğrusu devletleştirdiler o araziyi yol yaptılar. Avcılar'a taşıdılar mekanı :(

hadi ya :( üzüldüm lan küçükken babam hep götürürdü oraya bende avcılara neden yeni bir yer açıyorlar diyordum bu yüzdenmiş.nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama kanatları efsane ayriyetten en son alkollüydü yeni yerlerinde nasıl bilmiyorum

ayriyetten seviyorsan bir işkembeyi kesin dene ben beğenmiştim baya.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

DarKRideR said:

Lopeth said:

yok yok, senin dediğin yer kanatçı ağa

kanatçı muhtar çok daha iyi bence

http://kanatcimuhtarinyeri.com/kanat/index.php/iletisim.html

oraya kanatçı mı açıldı, bilmiyordum valla sdafdsa şimdi geçerken önünden bi bakayım.

Valvyn said:

kanatçı ağa bozduydu son zamanlarında şimdi olduğu yerde normalde depremde zarar görüp yıkılması gereken bi binaydı diye hatırlıyorum adamlara orayı vermişler :P

aynen o binanın önünde 10 yıl boyunca yıkılacak, depremde ağır hasarlı vs. diye ibare vardı. sonra bir anda kaldırıldı, boyandı ve tekrar hizmete açıldı. altına da bu kanatçıyı taşıdılar.

hani istedikleri kadar bakım yapılsın, güçlendirilsin. 10 seneden fazla kaba inşaat gibi duran yeri o kadar kısa sürede tekrar işler hale soktular ki zerre güvenim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...