Auril Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 IIIa less than 100 ft and more than 50 ft (15 m)[8] 600 feet (180 m)[8] N/A IIIb less than 50 ft (15 m)[8] 150 feet (46 m)[8] N/A IIIc No limitations[8] None[8] ils cat3c de herşekil iniyormuş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Geçenlerde acunun uçağı takip ediyorum hep sildiriyor geçmiş rota bilgisini ***lalesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 bu arada As of 2012, this category is not yet in operation anywhere in the world as it requires guidance to taxi in zero visibility as well. Category IIIc is not mentioned in EU-OPS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Kimdi pilot sitedeki? Ben kursa başlayacağım sağlık testinde vs bir şey çıkmazsa biraz daha kilo verebilirsem. 2-3 ay içinde düşünüyorum işte, 2 seneye olurum kimse yoksa da o slotu doldururum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 pilot olursan bul beni :P blacklupin vardı pilot nooldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 o pilot muydu ya sdfsd bakim sağlık testi ve ielts, şuan iki engelim var. bunları bi vereyim de başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 olum ne çok uçak var havada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 totemic said: şu ucakların rota işlerinden hiç anlamam ama bu dubai - los angeles uçağı neden resimdeki gibi bir rota çiziyor? benım kırmızı ile işaretlediğim gibi gitse daha çabuk varmaz mı? herşeyi geçtim. İzleyecek başka bişi bulamadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Şunu biri açıklasın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar