roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Aranızda Family Plan kullanan var mı? Şöyle bi güzellik yapsak, mesela ben sizi Spotify family plan'ıma eklesem, siz de beni Apple Music Family'nize ekleseniz, karşılıklı olarak beleşe bu servislere ayrı ayrı para ödemek zorunda kalmasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 spotify'i iptal et apple music'e geç? apple music kullanıyorum spotify'i napayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Ben ikisi de olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Oha, itunes matchteki arsivimi de aldi onume koydu bu apple music. Te 3 yil once kasip koymustum harddiskimi de bir yil uye kaldim sonrasi hep youtube,soundcloud falan oldu. Simdi bu gunlerde sabit bir servis kullanmaya baslayayim diyodum, 3 ay da beleşmiş. Kebap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar