Akegata Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Merhaba arkadaşlar, Öncelikle sahip olduğum hesabın 3 yıllık olduğunu ve tüm bilgilerinin elimde olduğunu belirtmek isterim. Satın alacak olan kişiye tüm bilgiler, mail adresinin değiştirilmesi vs. her türlü destek sağlanacaktır (gerekli görülürse nüfus cüzdanı fotokopisi de sağlayabilirim). Lafı fazla uzatmadan hesapta bulunan oyunların listesini ekleyeyim; ARK: Survival Evolved Arma 3 Borderlands 2 (Game of the Year) Castle Crashers Chivalry: Medieval Warfare Cities: Skylines Counter-Strike: Global Offensive Dark Souls II Dark Souls II: Scholar of the First Sin DayZ Divine Divinity Divinity: Original Sin (Classic) Divinity: Original Sin Enhanced Edition Don't Starve Don't Starve Together Beta Dying Light The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) Evolve F1 2014 Fallout 4 The Forest Hurt World Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Killing Floor 2 Life is Strange (Tüm Bölümler) Mad Max Magic 2014 Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Mortal Kombat Komplete Edition Ori and the Blind Forest PAYDAY 2 Project CARS Resident Evil Revelations 2 (Tüm Bölümler) Rise of the Tomb Raider (Digital Deluxe Edition) Rocket League Rust The Secret World Sid Meier's Civilazition V (Complete Edition) Skullgirls Stronghold Crusader 2 Stronghold Crusader Extreme HD Stronghold Crusader HD Tomb Raider (Game of the Year) Total War: ROME II (Emperor Edition) Trine 2 Trine 3: The Artifacts of Power Ultra Street Fighter IV XCOM 2 (Digital Deluxe Edition) İlgilenen arkadaşlar özel mesaj göndererek benimle iletişime geçebilirler. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 bi binlik ancak yeter herhalde buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 ozel mesajla ugrastırma bizi fiyatı suraya yazda rahat rahat baltalayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Taş çatlasın 600TL o bile çok aslında indirim kovalasan bazı oyunlar bundle ile alınabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Aslına bakarsak düşündüğüm fiyat o kadar yüksek değil. Mesajımı düzenlemeyi denedim fakat sanırsam limiti ya da belli bir zaman aralığı var. Buradan fiyatını 500 TL olarak düşündüğümü belirteyim. Mesajda da belirtmiş olduğum gibi ilgilenen arkadaşlar benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 en fazla 400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 kınayt online yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 ne oyun var şimdi burda 500 tl edicek anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 keşke steam hesabı satılabilir bir şey olsaydı ₺16266 Current account value'ya bi %50 yok lan %75 iskonto yapıp temiz 4k tl'den satardım ne güzel. ama alıcısı olmayan bir şey çünkü herkesin var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 benim hiç steam accountum olmadı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 XCOM 2 (Digital Deluxe Edition) yazıyor orada. Baltalayanlar keşke mantıklı baltalasa. 500 TL gayet makul bir fiyat bence ama Silph'in dediği gibi, satılabilen bir şey değil çoğu zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Hesaptaki 5-6 oyunu topla zaten 500 tl eder. Bence iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 100 lira verim aile yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Çok ucuz. Ama işte si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Önceki mesajımı düzenleyemediğim için buradan belirteyim; fiyat 400 TL olarak değiştirilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Tam bir bargain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Hesap satılmıştır, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Sanırım H1Z1 i yazmayı unutmuşsun. Ayrıca bir sürü item ve card a sahip bir hesap. Teşşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Yok onun hesap bilgilerinden tam emin olamadığım için hiç dahil etmeyeyim dedim. Gerçi onu da sağ olsunlar dün yolladıkları mail ile hatırlattılar. Ben teşekkür ederim, iyi oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Abi hesapta 2 tane StatTrak™ Huntsman Knife | Fade (Factory New) fln var kafadan dehşet hesapmış itemlere bakmamıştım ben. Tek o bıçaklar 2000TL eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 hani la stattrak http://steamcommunity.com/id/dazedgame/inventory/#730 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 kutuların içinde, alan 7 7 14 lira verecek ekstra ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar