MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Milli Eğitim Bakanlığı, bu yıl Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme Sınavı (OKS) başvurularını, okul müdürlükleri aracılığıyla internetten almaya karar verdi. Ancak başvuruların yapılacağı internet adresine aşırı yığılma olunca, site kilitlendi, tam bir çile başladı. Okul müdürleri siteye giremeyince de başvurular yapılamadı. Veli, müdürün onayı olmadan başvuru yapamadığı için, bakanlığını sınavı kolaylaştırma projesi bürokrasiye takıldı. OKS başvuruları 11 Ocak'ta başladı. Uygulamaya göre, veliler okula gelecek, müdür de internete bağlanarak öğrencinin başvurusunu yapacaktı.* Ancak teknoloji planlar işlemedi. Türkiye'nin dörtbir yanından okullardan başvurular girilmek istenince site yükü kaldıramadı. Bazı müdürlerin verdiği bilgiye göre, 11 Şubat'ta bitecek başvurular için hafta başından bu yana hiç kayıt yaptırılamadı. 'Başvuru yapamıyoruz' Yoğunluk nedeniyle başvuru yapamadıklarını söyleyen Bahçelievler Altınyıldız İlköğretim Okulu Müdürü Adnan Hakan, "Sayfa açılıyor ama başvurunun yapılacağı bölüme girilmiyor. Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Merkezi'nden yetkililerle görüştük; İstanbul'da çok büyük bir yığılma olduğunu, sayfanın kitlendiğini, kullanılamaz hale geldiğini söylediler. İnternet üzerinden başvuru sistemi çok güzel. Ancak kapasite yetersiz, artırılmalı. En azından alternatif bir kaç sayfadan daha giriş yapılabilmeli" dedi. Avni Başman İlköğretim Okulu Müdürü Fuat Baş ise, "Hafta başından beri siteye giremiyoruz. Sayfa açılıyor ama işlem yapamıyoruz." diye konuştu. Hiç başvuru yapamayan okullar var Şemsipaşa İlköğretim Okulu: 90 öğrenci sınava girecek. Hiçbir öğrencinin başvurusu yapılamadı. 12 öğrencinin evrak bilgileri alındı. Selimali İlköğretim Okulu: Sınava 150 öğrenci girecek. Bayramdan önce 40 öğrencinin başvurusu yapıldı, diğerleri bekliyor. Anafartalar İlköğretim Okulu: Sınava 100 öğrenci girecek. Başvuruları yapılamadı. Cengiz Topel İlköğretim Okulu: 100 öğrenciden 14 kişinin başvurusu yapılabildi. Cevatpaşa İlköğretim Okulu: Sınava 50 öğrenci girecek. Müdürlük kayıtları bayram sonrasına bıraktı. Sistem kitlendiğinden başvuru yapılamıyor. Altınyıldız İlköğretim Okulu: 200 öğrenci sınava girecek. Başvuruları yapılmadı. 40 kişi form doldurdu. Kaynak: Milliyet Türkiye'den de bu beklenirdi zaten. Zamanında da bir belediyenin internet sitesi akşam 6 da kapanıyodu. Çünkü server içerideydi giderken şalterler kapatılıyordu.. Rezilliğe bak ya..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aşırı yığılma olunca? bu kadar dandik bir sistem kurmuşlar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 okul müdürüyle anlaşılıp gece gelip yapılaiblir aslınca şöle çakallık gece kimse kullanmıyodur heralde siteyi[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 düzeni kim kurmuşsa....[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 serverı evden adsl ile açmışlar hocam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 gprs hosting kokusu alıyorum :D[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sistemi kim planlamış merak ediyorum. "buraya 128 kbps bağlantı yeter bakanım." Ek: ya da şöyle düşünmüşlerdir: "2048 kbps bağlantı koyalım. hem bu olabilecek en yüksek bağlantı" (telekom daha iyisini sunamadığından amcamların kafası karışmıştır :)) [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 27 Ocak 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 güzel uygulamaymış ama başarılı olamamış bidahikine ders alsınlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Alışın artık bunlar normal şeyler[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Şaka gibi =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 elle doldurulan formun suyu mu cikti ya... internetten boyle yapacaklarina, formu netten indirip bilgisayarda doldurmak mumkun olsa (.pdf) sonra ogrenciler print edip teslim etse daha kolay olurdu bence.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu laftan nefret ediyorum ama; burası Türkiye..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ahaha tam bir rezalet :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 137) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 oha ya.. bir dönemin gençliğiyle oynar bu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 30 Ocak 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 offf ya, telekoma kafam girsin, ikisi birden.... benimde basim yandi bende bas vuramiorum offf ya of be telekom off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ssk'nın kolay bildirge olayından ders çıkarmamış işte zurnalar.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 türkiye bura olur önemli olan gidip telekomu dövebilmek[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yuh, çüş, oha harbici burası türkiye abi yaa. nereye elini atsa adamlar bi bokluk çıkıyo ellerinin ayarı yok adamların basit bi siteye adam gibi bağlantı bulamıyolar.[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar