Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 yıkadım ya zaten. double menthol almıştım gotum basım yandı ne pis bişimiş o likit ya. bu hazır clapton 3mm sarılmış. teklisi 0.45 ohm diyo kutuda, ben cift taktım alien 0.4 abi bu dedi yalnız. oldugundan yüksek gostermesinin sebebi ne olablir caba. kendi sardığım ss lerde de aynı sekilde yüksek gösteriyo ohm u. bi kendi baby coilleri tutuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Aynı anda korlaşıyor mu teller ? Birini görmüyor olabilir. Sağa sola değiyorsa bacak,kısa devre yapiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 yok abi 50 kere sardım, piçi oldum işin yatay dikey her türlü... ortadan kenaralara dogru aynı anda korlaşıyo işte. ama coil ohm larını yüksek görüyo nedense. sırf geyiğine bi tane ohm ölcer deck alıcam 510 lu. acaba alet mi hatalı tel mi görmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 pili - coili sök tekrar tak bazen eski değerde takılı kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Atomizer sok tak yapinca yeni coil mi bu diye soruyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 dün fantezi yapayım dedim 2 twisted dan double twisted yaptım. dual 0,24ohm 50watt ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?27,8475991,page=7 Linkdeki kit satılık,güvenilir satıcı tavsiye olunur :) 220w smoke kit 250 tl koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 bu arada dün ohm u yanlış dediğim coil meğerse kutudaki diğer claptonmuş. 0.85 ohm muş o da 0.45 değil. 0.45 olan alien clapton mu ne. dolayısıyla alet doğru. bu steam crave aromamizer güzel ama cidden aroma için daha cok. avocado 24 gibi buhar üretmiyor. yalnız avocadoda da aroma cok güzel ya. ss coil olması da etkili aromanın güçlü gelmesinde sanırsam. ama tank ufak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 bi kanthal alien clapton build yaptım .18 ohm bildiğin içiyo likidi. tamam cok güzel bi tok yoğunluk var dumanda ama aroma kayboldu düz ss coile göre 85w üstü istiyo bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 ohm düştükçe watt artıyor ya ben de hep ,50 sarıp 30W da içiyordum şimdi 0,24 sardım fantastik - 50W istiyor namussuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 .24 50 watta acılmaz ki ya, nasıl oluyo o? ben 70te falan duman aroma oranını iyi alıyodum 316yla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 galiba olay hiç clapton alan girmeyip düz 22awg falan sarıp geçmek. dual coil, 3.5-4mm toplamda da 5 sarımda işi bitircen fantazi yani gerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 dün bi sipariş geçtim 18-20-22-24 316L 10 ar metre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 valla gayet güzel içiliyor http://i.imgur.com/KGWrKJP.jpg http://i.imgur.com/y9IhAtT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Esh said: galiba olay hiç clapton alan girmeyip düz 22awg falan sarıp geçmek. dual coil, 3.5-4mm toplamda da 5 sarımda işi bitircen fantazi yani gerisi. (tu) 22-24 aralıklı sarım yapıp söyle pamugu ileri geri oynatırsan aralıkların arasına oturuyor zaten biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Bir an bile supheye dusmeden su ikisini onerebilirim, degistire degistire kullaniyorum. Inanilmaz rahatlar, temizlemek cok kolay, dudak derisi birikmiyor. Istedigim yogunluga gore degistiriyorum. Dudakta yumusacik hissediliyor, surtunme neredeyse hic yok ama uzerinde likit de tutmuyor, ya da yikaninca su, tuktuk filan, soguktan da etkilenmiyor ki bir Ankarali olarak onemli benim icin. Sicaktan da etkilemiyor Ankara'nin yazinda. Rahatlik buymus, diger malzemelerin hepsini es gecin. Hemen siparis verin derim para varsa. 4 gunde geldi ustelik bana. http://www.thedriptipstore.com/collections/teflon/products/white-vase-design-ptfe-drip-tip-tef007 http://www.thedriptipstore.com/collections/teflon/products/ptfe-friction-fit-wide-bore-drip-tips-tef001 Verigim paradan tamamen memnunum. Kaybedersem ikisinden de ucer tane filan soylerim sanirim. PS. Saglik konusunda arastirdim, hasar gormedigi surece sorun yok ama gorurse atmak gerekli. Dislere filan dikkat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 MTL içim için mi bunlar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 wide bore olan 9mm zaten, cloud chaser isi. Benim en sevdigim, su vazo gibi olan, 6mm. DL kullaniyorum onu, yogun ama kolay gelen bir cekim veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 ben şunları aldım mtl için bakalım gelince görücez. https://www.fasttech.com/p/3784211 https://www.fasttech.com/p/3784205 şunu da alıyodum son anda nefsime hakim oldum https://www.fasttech.com/products/0/10021327/4616000-jade-stainless-steel-hybrid-510-drip-tip-6-pieces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Bore'a bakacaksin. Yesim olan 7mm, normal dl o. Digerleri 3mm ama, mtl onlar. 6mm ve 6.5mm idealim oldu benim, ama arada 9mm'ye de geciyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 şöyle 250-300 tl bütçeyle hazır olarak ne alabilirim. hani bana bi link verin, şurdan ver sipariş evine gelsin coil, atomizer, sarma, oht falan gibi tabirlere maruz kalmadan doldurup içebileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Ben de oyle girdim kolumu kaptirdim . Simdi kendi likitlerimi yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Abi yok o kadar kasamam ben hem tembim hem beceriksizim. O yu,den bir tavsiye alsam cok sevirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Öyle bir şey yok malesef. Bu iş uğraşmadan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 tembelsen zaten 2 gun sonra bunlamı ugrascam ya diye bi kenara atarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar