Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

ofisten discord a bağlanamıyorum o yüzden burdan sorayım, tfv8 baby almayı düşünüyorum da, coilleri ortalama kaç gün gidiyor acaba? rba sı çıkmış onu alıp sarma devam mı etsem yoksa hazır coiller uzun gidiyosa 5li alıp onlarla mı takılsam?

bi de farklı bi sürü coil i var kullanan varsa tavsiye alabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Evet.
0 kesinlikle tatmin etmez. Iki tane 100mg al, karistirip 4.5 ic, sonra 3'e dusersin. Nic dusurmeye o kadar gerek de yok bu arada, ben de 6mg iciyorum, nikotinin bir zarari yok. Kafeinden farksiz gibi.
MTL bilmem hic.

Nikotinin gerçekten ne olduğunu ve nelere zararlı olduğunu bilmiyor olamazsınız ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Kargo hala gelmeyince isyan edip avocado 24 aldim burdan €35 verip =/

Cotton baconla 28ga 316 ss tel aldim.

Elimdi kisitli alet var sarmak icin. Su saatci tornavidasi takimiyla sariyorum. 2mm cok kucuk geldi gozume ama ciftle 8 sarma yapinca 0.50 ohm gordu

Bi de bu sarmayi nasil degerlendiriyoruz? 8 kere sardim diyelim tanka giren uclar da yarim mi sayiliyo nedir?

Cok siki olmayan ciftli yaptim pamukladim bilmemne, yeni aldigim bi aroma cok boktan cikti. Strawberry milk guya, ama orman meyvesi tadi aliyorum sadece biraz da menthol
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi tel farkli sanirim. boyle paketli almadim, belki arada karismistir kalinligi.

da olayi cozdum ya.

matkabi aldigim gibi twistledim 2li teli. 0.48 ohm gordu 2mm capta 6 sarimi. dual coilde 0.244ohm

boyle cok daha iyi geliyo aroma sanki bilemedim. sarmalarin arasini da actim biraz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...