Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Lung icin kac soyluyorsunuz? %70 VG %30 PG mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 50/50 benim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 70/30 nikotinsiz bildigin su gibi ya. Ben biraz pisman olmadim degil ama bogaz ona alisirsa gayet iyi. Nikotin kafein falan anlamsiz geliyo bana. Bildigin bagimliliga karsi bi gen var vucudumda sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 70pg 30 vg li bisi deniycem bi daha. Throat hit artsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 neden anlamsız geliyor çünkü en iyisini yapıp kendinin bağımlı hale getirmemişsin, yoksa nikotin çok bağımlılık yapan bir uyuşturucu, kimyasal vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 adeta bir öroyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 ofisten discord a bağlanamıyorum o yüzden burdan sorayım, tfv8 baby almayı düşünüyorum da, coilleri ortalama kaç gün gidiyor acaba? rba sı çıkmış onu alıp sarma devam mı etsem yoksa hazır coiller uzun gidiyosa 5li alıp onlarla mı takılsam? bi de farklı bi sürü coil i var kullanan varsa tavsiye alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 2 hafta rahat gider ya. mod'un nedir ? Ona göre big baby önerebilirim. İçinden rba kafası cıkıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 GERGE said: Evet. 0 kesinlikle tatmin etmez. Iki tane 100mg al, karistirip 4.5 ic, sonra 3'e dusersin. Nic dusurmeye o kadar gerek de yok bu arada, ben de 6mg iciyorum, nikotinin bir zarari yok. Kafeinden farksiz gibi. MTL bilmem hic. Nikotinin gerçekten ne olduğunu ve nelere zararlı olduğunu bilmiyor olamazsınız ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 tam tersine senin hiç bi fikrin yok nikotin hakkında, sigarayı nikotinden ibaret sandığın için böyle bir yanılsama olmuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 yoo sigarayı nikotinden ibaret sanmıyorum. Bi araştırın öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Kargo hala gelmeyince isyan edip avocado 24 aldim burdan €35 verip =/ Cotton baconla 28ga 316 ss tel aldim. Elimdi kisitli alet var sarmak icin. Su saatci tornavidasi takimiyla sariyorum. 2mm cok kucuk geldi gozume ama ciftle 8 sarma yapinca 0.50 ohm gordu Bi de bu sarmayi nasil degerlendiriyoruz? 8 kere sardim diyelim tanka giren uclar da yarim mi sayiliyo nedir? Cok siki olmayan ciftli yaptim pamukladim bilmemne, yeni aldigim bi aroma cok boktan cikti. Strawberry milk guya, ama orman meyvesi tadi aliyorum sadece biraz da menthol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 3mm coil yaptim 6 sarma, bunda da 0.50 okudu. ohm hesaplayicidan bakiyorum 0.36 falan olmasi lazimken cok daha yuksek okuyo alien. acaba aldigim tel 28 degil mi, karistirdi mi herif verirken diye dusunmuyo degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 .50 ye kilitlemiş olabilir misin modu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 yok abi tel farkli sanirim. boyle paketli almadim, belki arada karismistir kalinligi. da olayi cozdum ya. matkabi aldigim gibi twistledim 2li teli. 0.48 ohm gordu 2mm capta 6 sarimi. dual coilde 0.244ohm boyle cok daha iyi geliyo aroma sanki bilemedim. sarmalarin arasini da actim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 vucut gelistirmeden daha bro science bi is varsa o da bu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 madem broyuz premium likit yollasana bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 o problem abi burada bende de yok oyle premium bisi. deniyorum ucuz yollu bisiler. gecen gun sordum TBD indirime giriyomus sevgililer gununde. kargo free falan olursa patlatirim ordan bisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 sen tc mod kullanmak için mi ss aldın hacıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 kanthal pre made coiller hala kargoda iste. farkli bisi olsun diye aldim. tc de denedim ama cok bi fark goremedim chainde isinmayi engellemesi disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 bdv'den alsana tbd bekleme. Biz alamiyoruz göndermiyor tr'ye http://www.bluedotvapors.com/collections/eliquid/products/copy-of-5-re-released-flavors-for-5 Mesela şöyle bir kampanya yapmış 5 dolar'a 50ml veriyor adamlar. Cok iyi Maui Sunset ve Dragon's Tongue'u öneririm ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 guzel tabi de iste... *Contains acetoin & acetyl propionyl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 bi de kargosu 25 dolar bunun her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 meyveliler içermiyordur adamlar yazmış free diye kataloğu incelersen. Maui Sunset öyle mesela , Gentelman juice öyle o 5'li promosyon içinden zannedersem latte gibi görünende vardır kesin tarçın'lılar malesef öyle bir de donut'ta olabilir. Öbürlerinde yoktur bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 custard ve creamy lerde var o zikkim ya. ben de onlari seviyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar