DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 e-cig neden patlar https://www.youtube.com/watch?v=jUgEbu8m9O4 buda regulated modların pilden çektiği gücü açıklıyor https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/3xrt03/calculating_battery_current_for_a_regulated_mod/
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Elektronik sigaranın patladığı anlar kameraya yansıdı http://www.ntv.com.tr/video/turkiye/elektronik-sigaranin-patladigi-anlar-kameraya-yansidi,-frjKsb7kUuxh4mFrMcsLw bunu evde bulundurmak büyük risk..
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Benim bir sıkıntı var: Pico + melo 3 kitiyle , son taktığım 2 tane sıfır coilde, coildeki pamuğu yeterince likit ile besledikten sonra takıp likiti dolduruyorum tanka sonra 5 dakika kadar bekliyorum.Dumanı çektiğimde resmen kağıt , pamuk yanığı gibi birşey geliyor. Daha önce kullandığım coil ile böyle birşey olmamıştı. Coili takmadan önce, coilin deliklerinden ve üstünden yeterince likiti uyguluyorum.Coilin içindeki pamuk yeterince likiti almış oluyor.Ardından 15 dakka kadar bekleyip dumanı çektiğimde resmen pamuk yanığı geliyor.3 farklı likit ile denedim hepsi aynı şekilde. Denediğim coillerin biri 0.18oh biri 0.3oh. Coilleri taktığımda piconun ekranında değerlerini doğru gösteriyor.40-45w arası denedim. Sorun şimdi tankdamı pico da mı yoksa coillerde mi nasıl anlayabilirim?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Simdi aklina geldi , coiller melo 3 mini coili , bendeki tank mini olmayan melo 3 , onunla alakasi olabilir mi?
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 kizillelma said: Elektronik sigaranın patladığı anlar kameraya yansıdı http://www.ntv.com.tr/video/turkiye/elektronik-sigaranin-patladigi-anlar-kameraya-yansidi,-frjKsb7kUuxh4mFrMcsLw bunu evde bulundurmak büyük risk.. Acaba ne kullanıyormuş ? 280 liraya almış 2 ay önce demekki öyle kötü bişey değil kullandığı alet.
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Video'da mod elinde adamın, cebinde açıkta taşıdığı pil patlamıştır
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Annam babam seninki de patlayacak diyip duruyor, anlatamiyorum o adamlarin salak oldugunu. Silme salak oldugunu.
bck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 kumanda daki pilin patlayacagi risk kadar risk var.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Pil cakmadir. Bizim insanimiz iphone a 5k veeip 3 liraya kilif alan tipten oldugu icin boyle seyleri normal karsiliyorum
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Ingiltereden bir hafta sonra verdigim e likitler geldi, 3 hafta oldu fasttech siparisi hala transitte mk. Ac kaldim lan, coil yanmasi ne lanet seymis. Burayi okuyan olursa , yeni mod kit alacak olan, yedek coille siparis versin !
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 fasttech cok yavaştır. Kargo ne seçtin ? Dhl global fena degil yine ama adamların dispatch'i berbat yani cok yavaşlar tedarik etmekte. Stock varsa alınır ordan yoksa yazanlar hep yalan cıkıyo. 3fvape hızlı mesela ,
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 3 gunde veriyolar kargoya da bedava gonderim opsiyonu cok yavas Guya 10-15 is gunu yaziyo ama yalan. Ben 50 cent daha atip hungary express sectim , o da 7-12 is gunu diyodu mesela. Ne biliyim dhl falan pahali ya. Ama 3 gunde geliyodur kesin
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 hala verilmediyse iptal et bence. Ne aldın ? Fasttech 15 dediyse 40 günü bile bulur asfad next day yazmasına bile güvenmiyorum in stock yazmayan şeyi almam acelem varsa ordan veya bölüceksin kargoları. Gerçi şuanda lunar'a girdiler hiç bir şey göndermezler dogru düzgün 1 ay Uk'den almak en mantıklısı.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Ingiltere'den drip tip aldim 4 tane ben de simdi. Sadece Bellus'un tip vardi bende, o kadar memnun degildim. Royal Mail ile cabuk gelir umarim. Bir tane teflon friction fit wide. Bir tane SS&Tophus. Bir tane daha teflon. Bir de flat delrin. Bundan umutluyum epey: http://cdn.shopify.com/s/files/1/0751/6859/products/510_Delrin_Flat_1024x1024.jpg
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Ingiltere hizli ya, hangi siteden aliyosun ingilterede? Bi de bakmadim ama 3fvape de cin degil mi?
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Fasttech i secme sebebim aslinda her gonderinin fiyatini 20$ olarak belirliyolar, bi tax cikmiyo.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 http://www.thedriptipstore.com 3D Secure bile kullandi, yurtdisinda ilk kez goruyorum bunu. Biraz pahali FT'ye gore (2 kat kadar) ama aldigim sey ucuz ne de olsa. Elimdeki drip tip'den cidden nefret ediyorum, Cin'den beklemek istemedim o nedenle hic. Cin'den 6 Subat'a kadar islem bile gelmiyor, su anda verdigim siparisler de bundan bir ekstra 5-10 gun gecikir simdi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Dudak kozmetigine baslatti bu ecig bir de beni. Lip balm denen seyi duzenli kullanmayinca drip tip deri dokuntusu doluyor.
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 dana22 said: benim de cikip hamburger yiyesim geldi kendileriyle.. dunyanin butun sismanlari birlesin.. sjwler hariç de [hr] günde 3 paket maltepe içen insanı makinayı patlatmadan keser mi bu? fiyat/performans olarak sigarayla karşılaştırınca nasıl oluyor?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Ne ictigine bagli f/p. Benim gibi aromasiz icersen (nerden alacagini gosteririm) ayda 40-50TL'ye gelir. 60TL'lik iki 6-7 hafta gidiyor bana, bir de coil fiyatlarini katinca (ayda bir degistiriyorum, 30-40TL kadar iste. Aromali icersen coilleri haftada bir degistirmen gerecektir, likitler de 4-5 kat pahali olacaktir. Ayda 100-150TL olur en azindan. Gunde uc paket bitiriyorsan nikotini fazla tut, ben 6mg iciyorum sert olmasini sevdigimden, nikotinin tek basina pek bir zarari yok zaten: GERGE said: Nikotin zararli bir sey degil zaten, o kadar korkulacak bir sey yok. Saglik uzerine etkileri kafein ile ayni siniftan. Nikotinsiz ya da nikotinli o kadar fark yatarmaz yani. Cay, kahve bile icmem; cok saglikli olacagim dersen zaten bunu niye iciyorsun denir. Nikotinin o bogaz vurusunu cok sevdim ben. 3mg'den 6mg'ye gectim. https://www.rcplondon.ac.uk/projects/outputs/nicotine-without-smoke-tobacco-harm-reduction-0 "139. sayfa" said: As use of nicotine alone in the doses used by smokers represents little if any hazard to the user,24 complete substitution of smoking with conventional NRT products is, for practical purposes, the equivalent of complete cessation in almost all areas of harm to the user. NRT products do not emit vapour and so are not a source of passive exposure for adults or children. Packaging and dose restrictions render accidental poisoning in children highly unlikely. Questions remain about the safety of nicotine in pregnancy25 and potential effects on fetal development and mortality,11 although one recent study has reported a lower occurrence of developmental abnormality among children whose mothers used NRT in pregnancy than in those whose mothers did not. Alet olarak da 100TL kadar verip bir Joyetech AiO ile baslarsin, duzgun aletler 200-300TL civarina satiliyor ulkede. Keser ama, nikotin oranini dogru ayarlarsan sigara istetmez. Senin kadar icenler ne ile baslamiz onu ogren reddit'ten filan. 50/50 6mg iciyorum su an, tam idealim throat hot'i yakaladim gibi. 70/30'dan tek tek duserek indim buna.
huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Esh said: Ne biliyim dhl falan pahali ya. Ama 3 gunde geliyodur kesin öyle büyük kargo firmaları sıkıntı oluyor baya ya. dalgınlıkla alışveriş sırasında soyadımdaki ç harfini c yazmadım diye fedex "bozuk karakter görünüyor adınızda, teslim edemeyiz istanbul'da bilmem nereye gelin ya da vekalet gönderin" dedi sdfs 18 harften birisi bozuk çıktı diye bu reva mı diye sordum, bizde böyle abi dedi :(
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Aromasız için ne yapıyoruz şimdi? Firejuice or Keyf? Edit: Link lütfen :)
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 stainless steel saran var mı bu arada? genelde 304 onermişler ama net bi bilgi bulamadım kimi diyo 316 28ga sar kimi diyo 316 22 iyidir. neye gore iyi kotu ?
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 bu rada 3fvape in kargolarına bakıyım dedim. dhl expressle 25 dolarlık mala 26 dolar kargo cıkarıyo sdfgsd
Öne çıkan mesajlar