Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Refund talep edeceksiniz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 İşte refund işi karışık ozaman paypal ile almıştık, paypalamı geriödeme yapacaklar (ki onu başaramayacaklar), kredi kartı bilgilerimi muhtemelen göremeyecekler, işler karıştı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 vapist kanalına gel discordda, orada refund isteyen vardı son dönemde. çözdü bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bombilo said: vapist kanalına gel discordda, orada refund isteyen vardı son dönemde. çözdü bi şekilde. o arkadaşı bi yoklayalım ozaman.Refund talep etmezsek, konunun birinde (burada olabilir) Fasttech gümrükten geçmeyen ürünü tekrar tekrar alıcısına postalıyomuş gibi birşey okumuştum, doğrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 evet postalıyor ama bi 3-5$ talep ediyor tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Herkese selam. Bir arkadaşım Joyetech Ego One Aio ile başladı. Ben de gaza geldim, ve alixprs den Joyetech Egrip 2 ve Uwell crown tank+yedek coiller sipariş ettim ayrı ayrı. Yazılanları şimdi okudum da bu gümrükten geri dönme/ithali yasak vs ne alaka? Türkiye'de bu kadar satış yapan firma var, onlar nasıl getiriyor? Bi de neden pamuktu sarmaydı vs uğraşıyosunuz? Hazır satılan coilleri kullanamıyor muyuz? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Hazir kullaniyorum ben hep, tat olarak o kadar farkli olduklarini dusunmuyorum. Fiyat ve tam istedigim gibi olsun olayi kendin sarma. Bir de eGrip II'ye Crown takamazsin. Onu iptal et, yerine sunu al: http://www.eleafworld.com/istick-pico-firmware-upgradeable-2/ Super cihaz, f/p lideri bu su anda bence acik ara. Tasarim da cok iyi, arayuz de cok kullanisli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Sevk ettiler abi iki paket de yolda şu an. :( Bu gümrük problemi nedir peki Gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ithali yasak, takilma ihtimali var. Hit or miss yani. Getirip satanlar hep kacak. Kullanmak ya da satin almak yasak degil, sadece lisans olmadan ithal ve satis yasak ki o lisans da kimsede yok. eGrip II kotu degil, sonra mod alirsin tank icin ya da birine satarsin Crown'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Yanilmisim, eGrip II'ye tank takiliyormus, adaptoru varmis =) Super o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 E peki Egrip 2yi sadece mod olarak kullanamıyo muyuz? Takılıyo abi aynen. :) Ama bu gümrük olayı canımı sıktı şimdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Hemen senden once soyledim. Eskiden kullanilmiyordu eGrip oyle ama adopter cikarmislar, sitesinde gosteriyor, kullaniliyormus yani artik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bir şey soracağım, esigaraya geçilen ilk zamanlar normal sigara kullanıyor musunuz? adaptasyon sürecinde arada bir yakıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 2-3 gunde bir 2-3 saat nargileden gectim ben, hic kullanmadim buna basladiktan sonra. Sigara icenler de ayni seyi soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 benim babam günde 3 paket sigaradan geçti buna, 1.5 paket içmeye devam ediyor yanında. normal değilse fırça çekeceğim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ne kadar nikotin kullandigina bagli. Nikotini az kullaniyorsa normal. Nikotin miktarini arttirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 günde 3 paket? 3 paket 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 evet abi 3. 3. 7 sene önce doktor akciğerlerinin %60ının çöp oldugunu sigarayı bırakması gerektiğini söyledi. duman çektiği an öksürüyo çirkin gibi. hala 3 paket içiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 eroyine baslatın daha az zararlıdır gunde 3 paketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ben 2 paket içmeye başladığım zamanı hatırlıyorum, sırtım ağrıyordu lan sabahları iğrenç bir şekilde. akciğerleri bitmiş tükenmiş, neyine güvenerek yapıyor anlamıyorum. e-sigara aldım ehueh içmicem artık dedi, benden otlana otlana 1.5 pakede çıktı yine. içtiği likitin nikotini de çok yüksek, gırtlağım yanıyor benim denediğim zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ona güçlü bi cihaz ve bir de RDA lazm, 6 mg likitle nikotinden bayılana kadar tüttürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 http://www2.tbmm.gov.tr/d24/7/7-19613sgc.pdf yorumsuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Kullanımı yasak veya yasadışı değil sonuç olarak. Eline ulaştıktan sonra sigara içilebilen yerlerde istediğin gibi kullanabilirsin, suç teşkil etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Sıkıntı elimize ulaşması işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Neyse dilimizi ısıralım ve bu konuyu kapatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar