Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

bombilo said:

vapist kanalına gel discordda, orada refund isteyen vardı son dönemde. çözdü bi şekilde.

o arkadaşı bi yoklayalım ozaman.Refund talep etmezsek, konunun birinde (burada olabilir) Fasttech gümrükten geçmeyen ürünü tekrar tekrar alıcısına postalıyomuş gibi birşey okumuştum, doğrumudur?
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese selam. Bir arkadaşım Joyetech Ego One Aio ile başladı. Ben de gaza geldim, ve alixprs den Joyetech Egrip 2 ve Uwell crown tank+yedek coiller sipariş ettim ayrı ayrı.

Yazılanları şimdi okudum da bu gümrükten geri dönme/ithali yasak vs ne alaka? Türkiye'de bu kadar satış yapan firma var, onlar nasıl getiriyor?

Bi de neden pamuktu sarmaydı vs uğraşıyosunuz? Hazır satılan coilleri kullanamıyor muyuz? :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hazir kullaniyorum ben hep, tat olarak o kadar farkli olduklarini dusunmuyorum. Fiyat ve tam istedigim gibi olsun olayi kendin sarma.

Bir de eGrip II'ye Crown takamazsin. Onu iptal et, yerine sunu al: http://www.eleafworld.com/istick-pico-firmware-upgradeable-2/

Super cihaz, f/p lideri bu su anda bence acik ara. Tasarim da cok iyi, arayuz de cok kullanisli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ithali yasak, takilma ihtimali var. Hit or miss yani. Getirip satanlar hep kacak. Kullanmak ya da satin almak yasak degil, sadece lisans olmadan ithal ve satis yasak ki o lisans da kimsede yok.

eGrip II kotu degil, sonra mod alirsin tank icin ya da birine satarsin Crown'u.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 paket içmeye başladığım zamanı hatırlıyorum, sırtım ağrıyordu lan sabahları iğrenç bir şekilde.

akciğerleri bitmiş tükenmiş, neyine güvenerek yapıyor anlamıyorum. e-sigara aldım ehueh içmicem artık dedi, benden otlana otlana 1.5 pakede çıktı yine.

içtiği likitin nikotini de çok yüksek, gırtlağım yanıyor benim denediğim zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...