Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İşte refund işi karışık ozaman paypal ile almıştık, paypalamı geriödeme yapacaklar (ki onu başaramayacaklar), kredi kartı bilgilerimi muhtemelen göremeyecekler, işler karıştı yani.
Mesaj tarihi:
bombilo said:

vapist kanalına gel discordda, orada refund isteyen vardı son dönemde. çözdü bi şekilde.

o arkadaşı bi yoklayalım ozaman.Refund talep etmezsek, konunun birinde (burada olabilir) Fasttech gümrükten geçmeyen ürünü tekrar tekrar alıcısına postalıyomuş gibi birşey okumuştum, doğrumudur?
Mesaj tarihi:
Herkese selam. Bir arkadaşım Joyetech Ego One Aio ile başladı. Ben de gaza geldim, ve alixprs den Joyetech Egrip 2 ve Uwell crown tank+yedek coiller sipariş ettim ayrı ayrı.

Yazılanları şimdi okudum da bu gümrükten geri dönme/ithali yasak vs ne alaka? Türkiye'de bu kadar satış yapan firma var, onlar nasıl getiriyor?

Bi de neden pamuktu sarmaydı vs uğraşıyosunuz? Hazır satılan coilleri kullanamıyor muyuz? :(
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hazir kullaniyorum ben hep, tat olarak o kadar farkli olduklarini dusunmuyorum. Fiyat ve tam istedigim gibi olsun olayi kendin sarma.

Bir de eGrip II'ye Crown takamazsin. Onu iptal et, yerine sunu al: http://www.eleafworld.com/istick-pico-firmware-upgradeable-2/

Super cihaz, f/p lideri bu su anda bence acik ara. Tasarim da cok iyi, arayuz de cok kullanisli.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ithali yasak, takilma ihtimali var. Hit or miss yani. Getirip satanlar hep kacak. Kullanmak ya da satin almak yasak degil, sadece lisans olmadan ithal ve satis yasak ki o lisans da kimsede yok.

eGrip II kotu degil, sonra mod alirsin tank icin ya da birine satarsin Crown'u.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hemen senden once soyledim. Eskiden kullanilmiyordu eGrip oyle ama adopter cikarmislar, sitesinde gosteriyor, kullaniliyormus yani artik =)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
2-3 gunde bir 2-3 saat nargileden gectim ben, hic kullanmadim buna basladiktan sonra. Sigara icenler de ayni seyi soyluyor.
Mesaj tarihi:
ben 2 paket içmeye başladığım zamanı hatırlıyorum, sırtım ağrıyordu lan sabahları iğrenç bir şekilde.

akciğerleri bitmiş tükenmiş, neyine güvenerek yapıyor anlamıyorum. e-sigara aldım ehueh içmicem artık dedi, benden otlana otlana 1.5 pakede çıktı yine.

içtiği likitin nikotini de çok yüksek, gırtlağım yanıyor benim denediğim zaman.
  • Yeni Oluştur...