Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
huun said:

Flameoffear said:

ŞU icat ijust2 ye uyarmı hacılar?
The cCELL is compatible with Trition tanks, Altantis Tanks, ijust 2 Tanks, freemax starre,Eleaf Melo, Sense Herakles, Horizon Arctic.

esigara.co dan 0.9 söyledim 0.2 göndermişler. Taktım bir tane yuvaya oturdu coil ama ijust yakamıyor hherhalde tam olarak, boğuluyor coil, ağzıma sıvı bile geldi. sonuç bok gibi yani. Elemanlar iade almazsa denemek isteyenlere gönderirim. pamuklu 0,2 nickel deneyen var mı hiç ijust2 ile?

Lan bide hevesle girişmiştim pakete
Mesaj tarihi:
huun said:

huun said:

Flameoffear said:

ŞU icat ijust2 ye uyarmı hacılar?
The cCELL is compatible with Trition tanks, Altantis Tanks, ijust 2 Tanks, freemax starre,Eleaf Melo, Sense Herakles, Horizon Arctic.

esigara.co dan 0.9 söyledim 0.2 göndermişler. Taktım bir tane yuvaya oturdu coil ama ijust yakamıyor hherhalde tam olarak, boğuluyor coil, ağzıma sıvı bile geldi. sonuç bok gibi yani. Elemanlar iade almazsa denemek isteyenlere gönderirim. pamuklu 0,2 nickel deneyen var mı hiç ijust2 ile?

Lan bide hevesle girişmiştim pakete

nickel teli ijust 2 ile nasil kullaniyorsunuz anlamadim ben
o kadar yazdik nickel tc modunda kullanilmali diye
Mesaj tarihi:
ijust alacaklara tavsiyem vtc mini almaları bu arada, takılan coil'i tanıyormuş. nickel coil'de sadece sıcaklığı değiştirerek takılabiliyorsunuz. ijust2 gibi boğazı yakmıyor likit.
Mesaj tarihi:
takılan coili tanıyor dıye bırsey yok abi, sadece ayarları var, coilin turu neyse o ayara gecip kullanıyorsun. hanı oyle ni200 taktım evic vtc direk tc moda gectı dıye bırsey yok.

sen ni200 taktıgında, evic vtcyi tc modda kullanıyorsun olay bu
Mesaj tarihi:
bu arada topice yenı gelen arkadaslar icin hatırlatma yapalım, pati discord'da #vapists kanalımız var, asıl muhabbet orada donuyor

https://discord.gg/0cWRx5RJNkCgWHmZ

discord ne diyenler icin irc, skype, ts, ventrilo'nun harmanlanmıs hali diyebiliriz.
Mesaj tarihi:

http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_308913.html?utm_source=facebook&utm_medium=OFA&utm_campaign=promotion
SALDIRINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ÇABUK 13 DOLARA TESLA NANOOOO

• Yeni Oluştur...