Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 v 3.01 degil mi son cikan, ben dun yapmistim guncellemeyi. Watt i geriye dogru nasil aliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Ileri alirken geri tusuna basinca geri aliyor. Oyle ozel bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Seramik Subtank coilleri stoga girmis: https://www.fasttech.com/products/4271700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 discord vaping kanalımız acıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 alsam mı bende seramik coil acaba kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Discord nasil kullaniliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 programı indir https://discordapp.com/'dan, sonra su linki kullan; https://discord.gg/0cWRx5RJNkDneXpY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=QznY6Fib4Lk Uygulamayı büyük oranda becerdim, gayet iyi. Pamuk miktarından dolayı coil'lerin bütün ısısı tanka yayılıyor, itibariyle çok güzel besleme oluyor. Buharı daha fazla, tat konusunu bilemedim, pamuklaması bir miktar zahmetli. Bir de son firmware'le SS'te çalışmadı nedense, galiba tank çok sıcak olduğu için. 60W verdim şeker gibi oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 @Bright Ben de aromamizer'da deneyeyim bu build'i, vertical sarıyorum zaten sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Ya şu hava kanalına sığacak kısa drill bit, tornavida birşey yok elimde, saatçi tornavidaları 3 mm'ye kadar çıkıyor. Büyük çapla sar ya, hava kanalını iyi kaplasın, bir de hava kanalının ağzıyla coil arası boşluk az olsun yoksa pamuk araya giriyor dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Şimdi düşündüm de Aromamizer yandan alıyor havayı, bu Build olmaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Sunu bir deneyin, wicking daha kolay gibi. http://www.youtube.com/watch?v=8VoiWAWUL_I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Çok kötü abi o, önce ıslatıp sonra şekillendiriyor, vıcık vıcık her yer sıvı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 discordda text vaping kanalımızda acıldı hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 eVic VTC mini son firmware update den sonra ayni coil ile 225c den 170c e indi alet, ayni sicaklik. Default degerleri guncellemisler sanirim ni200 icin en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Seramik furyası aldı başını gidiyor da bunlar dry burn'lenirken patlayıp birinin gözünü falan çıkarmasa bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Sene sonuna kadar anca oturur seramik tech, degistirilebilir coil ler icin ok ama sadece seramik destekleyen RTA ler su anda erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Güncellemeden sonra TCR değerleri sıfırlanıyor. Ona dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 30Q, HG2 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Temizlik zamanı //Edit: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Pembe agizlikli olani ruj sandim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 bunları ağzınıza mı alıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 @di aslında ışıkdan öyle çıkmış biraz daha düzgün duruyor normalde @Fistan genelde evet gerçi oradan oluyorsa buradanda olur diyip Rektal deneyip performans alamıyan da var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 gelecekten gelen bir dildo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Elimde hala 2x cuboid ve crius var fiyatları indirdim. ilgilenenler öm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar