Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Yok mu? iStick TC100W'de varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Evet TC100w da var ama hic denemedim, kullanma ihtiyaci da duymadim acikcasi. Bypass modeli cloud chasing de kullaniliyor, mekanik mode larin en populer oldugu mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Bugün dışarda VTC Mini + Crius SS TC(0.2 Ohm, 50W, 200C) kombosuyla takıldım, 50 kişi baktı çıkan dumana, 7 kişi cıhazı sordu sdfsdsffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 birinin cebinde patlamis vapor, boyle bir sey olma ihtimali nedir acaba https://www.youtube.com/watch?v=5RAQ9ra6fPk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Gladmir said: Pil gumluyor, slow motion da gosteriyor sona dogru. Unregulated/mechanic mode u sokmus cebine redneck, basili kalmis gumletmis pili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 INR'lar patlamaz öyle ya, aha adam ters bağlayıp vent'letiyor 2 VTC4'ü: http://www.youtube.com/watch?v=rDSqhmSGwVY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 İ just 2 geldi dün , bugün de likitler. Sarj ettim , likiti doldurdum ama alet çalışmıyor. Acaba bir yerde eksik bir şey yapmış olabilirmiyim? Var mı kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Şarj ettikten sonra(kırmızı ışık sönene kadar) arkada açık olduğuna dair mavi ışık yanıyor mu? 5 kere arka arkaya basarsan açılıyor/kapanıyor cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Abi büyük cahillik benimki tamamdır çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Cebine filan acik koyma sakin bir de. Begenirsen guzel bir sey al, o tam deneyimin %20'si filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Saolsın Gerge :) cuboid ve crius siparişim yolda şuan dayanamayıp onunlarında siparişini vermiştim. Bu arada sigarayı bıraktım aromam da tatmin etti birazdan regalyanın önerdiği coili takıp devam edeceğim. Ben daha sigara içmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Titanum zor sariliyor, SS ve Ni kolay, SS daha kolay ama. Kanthal hic denemedim. SS sarip TC'nin guzelliklerini kesfet derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Eleman modunda düşük amper ICR (LCO - Li-cobalt) pil kullanmış muhtemelen subohm build vardı cebinde uzun süre autofire yapınca pil gaz salıyor ICR olduğu için de alevli fıslıyor kıs kaçıran gibi. @Gerge E-sigara türleri ve ısı haznesindeki tellerde kullanılan metaler?Fitil? ibid. < hala aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Sen yazmadin mi abi onu? Ibid ayni kisi yazdi ustekiyle demek iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 ölede isim daha seksappeal oluyor diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Duzeltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Bu arada yeni sezon için modeller çıkmaya başlıyor dolayısı ile temizlik satışlarının eli kulağındadır bulduğunuz güzel sale itemleri linkleyin buraya plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 TC'den sonra ne cikar dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Kanthal, Seramik TC ve daha iyi TC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Kanthal TC cikti, mike vapes in incelemesi vardi bu ayin basinda, TCR katsayisi uzerinden degil baska bir sekilde yapiyordu mod. Kanthal en saglikli/risksiz tel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bu alet ne zaman FT ye pre-order a girecek; http://www.geekvape.com/project/griffin-rta-top-airflow-set/ Bu da TC with kanthal; http://www.youtube.com/watch?v=pW3GDfTp4cE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 HΩ Wrecker ismi iyiymiş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Abi her sayfaya attınız aynı linki sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 home wrecker, sen yazinca farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar