Bright Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 MTL mi içiyorsun o kadar ufak hava kanalından çek çek gelmez birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Ben aromamizer a 10tur 22awg kantal sardım 0.30ohm ama 50w+ gerekiyor, sevmedim bu kadar yüksek watt içmeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Kanthal sux abi, SS sarın 0.2 ohm TC'de 50W takılın işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Ben hala ilk taktigim Clapton dan aldigim o dense vapor/flavor i alamadim TC mode da. Kanthal tel olacaksa en azindan duz yada fused Clapton olacak, power mode da duzgun watt da gayet nefis. Tek dez avantaji isinmiyor meret hemen, rampup istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 O ramp-up bana baygınlık geçirtiyor, tat sürekli değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ahah lan telefondan vaporizer yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 telefon patlamasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 SUB-ohm: iPhone 4 / 4s SUB-ohm: iPhone 5 / 5s SUB-ohm: Samsung Galaxy S3 SUB-ohm: Samsung Galaxy S4 SUB-ohm: Samsung Note 2 SUB-ohm: Samsung Note 3 2010'da mı çıkardılar bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Biz söledik 4 dene EHPro SPD A8 firmware update de gelicek didiler yeni mis :D Yediler bitirdiler gb puanlarımı 2 dolar kaldı hesapta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Becerdim! Mutluyum, Toptank Mini RBA+'a SS316L satmayi becerdim. Android'deki programda 0.5 ohm olsun demistim, tam da oyle oldu, 0.51 ohm. Tadi da guzel. Aroma da iyi. Tek bir sorum var ama. Sicaklik Ti ve Ni'nin cok altinda, 170C ile kullaniyorum max. Bir hata mi yaptim yine, tat iyi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 170C'de serin zaten, arttır sıcaklığı ısınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bir tane daha sardim SS316L ile, tam oldu bu sefer. Ogrendim =) Mutluyum =) Bellus'a da sonra girerim tekrar. Guzel ismis, aroma daha iyi ustelik bu RBA ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 gg Gerge :) Bugun birsey farkettim. Uzun sure icmedigim zaman, ilk icim bogazda yanma ve tatsiz tuzsuz sekilde oluyordu. Tank i belli bir sure kisa cekimlerle isittiktan sonra likit in akiskanligi artiyor artan sicaklik ile kuruyon pamuk canlaniyor. Belki daha iyi wicking ile 7/24 maximum wetting saglamak mumkundur ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Coil kalitesi ile ilgili sanirim o. SSOCC ile bir cekiste duzeliyor, CL-Ti ile 3-4 kere hizla cekiyordum. Buldugum en iyi cozum su benim ona, ilk cekisi soyle epey bir kuvvetli yapiyorum, adam ediyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ejuicediret'ten 16'sında likit aldım hızlı geldi baya. evet tahminleri alalım, takılır mı gecer mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Wicking'de cok hata yapiyormusum ben, kullandigim pamugu yariya indirince sorunlar cozuldu. Bir de Ti saramiyorum hala, sekli bozuluyor hemen, Ni200 kolay ama SS en iyi sonucu verdi. Yeni baslayana benim gibi direk 26ga SS ve Mini RBA+ oneririm. Su rehberi izledim ben: https://www.youtube.com/watch?v=XPnWGpLvhok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Gümrükten geçerse sevinirim, ben de ejuicedirect'ten sipariş geçtim sdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bu https://www.17track.net/ tracking icin cok iyi ya. 90ml likit var benim pakette bakalım hayırlısı kuro tools'la ben sarımda filan sıkıntı yasamıyorumda titanyum feci bir koku veriyor. bi tane sarjlı tornavida seti aldım bide kuro tools, hemen hersey yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 En begendigim cihaz benim SMOK X CUBE II oldu benim kurcalayinca biraz daha. Ondan almayi epey istiyorum ama gumruk korkuttu beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Evet yahu, kokuyor titanium. Kanthal almadim ben ama Nickel ve SS becerebildim bir. Kanthal en kolayiymis ama hazir coillerle denedegimde begenmedin yani. Wattage istemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Hazır coil'ler Nichrome diil mi yau. Kanthal geç ısınıyor, bayık biraz, çelik master race. Bu Smoke X Cube II'deki telefon/app üzerinden kontrol güzelmiş de umarım cihazların heryerini RGB LED'lerle donatmaya başlamazlar yeni nesillerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Topbox'un oyle. Tron ve GS Air 2 ile denedim Kanthal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Low profile, min 60w lik, tek pil le calisan TC li bir mod soylesinize, bu iStick TC100w sahane bir alet ama biraz daha ufak, disari cikarken daha tasinabilir bir mod alayim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 eVic-VTC Mini direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Çatlat VTC Mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar