Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben hala ilk taktigim Clapton dan aldigim o dense vapor/flavor i alamadim TC mode da.

Kanthal tel olacaksa en azindan duz yada fused Clapton olacak, power mode da duzgun watt da gayet nefis. Tek dez avantaji isinmiyor meret hemen, rampup istiyor.
Mesaj tarihi:
SUB-ohm: iPhone 4 / 4s
SUB-ohm: iPhone 5 / 5s
SUB-ohm: Samsung Galaxy S3
SUB-ohm: Samsung Galaxy S4
SUB-ohm: Samsung Note 2
SUB-ohm: Samsung Note 3

2010'da mı çıkardılar bu ne
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Becerdim!

Mutluyum, Toptank Mini RBA+'a SS316L satmayi becerdim. Android'deki programda 0.5 ohm olsun demistim, tam da oyle oldu, 0.51 ohm. Tadi da guzel. Aroma da iyi. Tek bir sorum var ama. Sicaklik Ti ve Ni'nin cok altinda, 170C ile kullaniyorum max. Bir hata mi yaptim yine, tat iyi ama?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir tane daha sardim SS316L ile, tam oldu bu sefer. Ogrendim =) Mutluyum =)

Bellus'a da sonra girerim tekrar. Guzel ismis, aroma daha iyi ustelik bu RBA ile.
Mesaj tarihi:
gg Gerge :)

Bugun birsey farkettim. Uzun sure icmedigim zaman, ilk icim bogazda yanma ve tatsiz tuzsuz sekilde oluyordu. Tank i belli bir sure kisa cekimlerle isittiktan sonra likit in akiskanligi artiyor artan sicaklik ile kuruyon pamuk canlaniyor. Belki daha iyi wicking ile 7/24 maximum wetting saglamak mumkundur ama bilmiyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Coil kalitesi ile ilgili sanirim o. SSOCC ile bir cekiste duzeliyor, CL-Ti ile 3-4 kere hizla cekiyordum.

Buldugum en iyi cozum su benim ona, ilk cekisi soyle epey bir kuvvetli yapiyorum, adam ediyor genelde.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Wicking'de cok hata yapiyormusum ben, kullandigim pamugu yariya indirince sorunlar cozuldu. Bir de Ti saramiyorum hala, sekli bozuluyor hemen, Ni200 kolay ama SS en iyi sonucu verdi.

Yeni baslayana benim gibi direk 26ga SS ve Mini RBA+ oneririm.

Su rehberi izledim ben:

https://www.youtube.com/watch?v=XPnWGpLvhok
Mesaj tarihi:
bu https://www.17track.net/ tracking icin cok iyi ya.

90ml likit var benim pakette bakalım hayırlısı

kuro tools'la ben sarımda filan sıkıntı yasamıyorumda titanyum feci bir koku veriyor.

bi tane sarjlı tornavida seti aldım bide kuro tools, hemen hersey yapılıyor
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
En begendigim cihaz benim SMOK X CUBE II oldu benim kurcalayinca biraz daha. Ondan almayi epey istiyorum ama gumruk korkuttu beni de.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet yahu, kokuyor titanium.

Kanthal almadim ben ama Nickel ve SS becerebildim bir. Kanthal en kolayiymis ama hazir coillerle denedegimde begenmedin yani. Wattage istemiyorum ben.
Mesaj tarihi:
Hazır coil'ler Nichrome diil mi yau. Kanthal geç ısınıyor, bayık biraz, çelik master race.

Bu Smoke X Cube II'deki telefon/app üzerinden kontrol güzelmiş de umarım cihazların heryerini RGB LED'lerle donatmaya başlamazlar yeni nesillerde.
Mesaj tarihi:
Low profile, min 60w lik, tek pil le calisan TC li bir mod soylesinize, bu iStick TC100w sahane bir alet ama biraz daha ufak, disari cikarken daha tasinabilir bir mod alayim diyorum.
  • Yeni Oluştur...