xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 http://www.apple.com/tr/mac-pro/specs/ bu aletin yenisini eskisini nasil anlarim ? yeni mac pro ve eski mac pro karsilastirmasi yaptigina gore bunun yenisi cikmis. ona gore simdi arastiricam, sadece tam cozemedim yenisinin ve eskisinin modelini nerden bulurum diye. bir de hadi aldim diyelim 5kg bir sey. elimde tasiyip gonul rahatligiyla getirebilirim degil mi bu aleti tr'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Kutusunda dahi olsa getirirsin ama gene de bir laptop çantasına falan koyup getirmende yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 macbook dgil, macpro sormus. cantada getirilebilir evet. laptop cantasina koyma bence. komik durabilir biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 hehehe onu bilemem koca kasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ne amaçla kullanılıyor bu donanımlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 seklinden anlaman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 simitçi taburesine benziyor abi şekli, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 bingildak said: simitçi taburesine benziyor abi şekli, bilemedim. AHAHHAAHHA :))) ulan bu bilgisayari ureten bulan degilde. dizayniyla yillarca ugrasmis adamin halini dusundum simdi :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Dizayn , mimarlik ofisi falan vardir, film studyosuna aliyodur. Ise yariyolar yani , her ne kadar sacma sapan bir fiyati da olsa sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 rusyada 10k tl sacma evet ama kendime almiyom zati. arkadas inat etti al getir diye 3d ivir zivirlar yapiyo. bu makinenin yenisi eskisi nasil anlasiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 apple ne derse onu kabul etcen lan. yeni derse yeni, eski derse eski. soru soran adami apple ekosistemi icinde istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ME253RU/A aha bu yeni versiyon mu yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar