Garadia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Şirket yılsonu hediyesi olarak Macbook verdi. Arkasında türkçe açıklama olduğundan büyük ihtimalle Zorludan almıştır. Açılmadan elden çıkarmak istiyorum. İzmir içinde elden teslim olur. Diğer alışveriş türleri için konuşuruz. ürün bu; http://www.apple.com/tr/shop/buy-mac/macbook/g%C3%BCm%C3%BC%C5%9F-512gb 5300 TL gibi bir fiyat düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ne şirketler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 İzmir'de şirket mi varmış 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Apple'da calisiyordur at home technical advisor olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 satamayinca hediye etmistir ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Olurda satilmaz,fiyat düşerse diye 1300 dolarlık bir teklif bırakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 $1300 demek yerine tabletle takas olur mu diye girseydin de olurmus aslinda. Pek farki yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Darqainu said: Apple'da calisiyordur at home technical advisor olarak. Ya o ne kıyak bir iştir ya. Dünyanın en low level işi bile epılda olunca böyle benefitli benefitli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Ne şirketler var demeye gelmiştim ama denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Yok Apple'da çalışmıyorum, yılsonu hedefi tutunca verdiler ekstra olarak. Bana da sürpriz oldu, prim olarak yatırsalardı daha iyiydi gerçi :) Fotoğraf koyma gereği duymadım, talep eden olursa koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Di amazondan 1200 lugunu almayı düşünüyorum bu ara(256gb), olurda fiyatı düşerse diye koydum. Yoksa teklif ettiğim fiyat Amazondan bile az farkındayım, ihtiyacımı 256 lik görüyor o yüzden keyfekeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Yeni fiyat 4800 TL oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar