DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ML aynı görünüyo. İptal et bence. 76 USD geçer yani..Hoş UPS ile ben 100 USD sınırında sıkıntı yaşamadım, ekstra vergi bile vermedim. Ama belli olmuyo tabi gümrük abilerine. İptal et bence Bright'ın linkten ver siparişi, kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 DavidMills said: << Buyuk ihtimal ikiside 1.5 hafta civarinda ulasir turkiyeye, aralrinda fark olacagini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Önceden 75 euro 100$'a geldiği için sınırın altında kalıyordu bir iki sene önce söylediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 DavidMills said: UPS olduğu için daha rahat zaten. Bir sıkıntı olursa UPS arıyo kolayca halledeiyosun, en kötü vergi çıkarırlar kanımca. ithalatı yasak olan ürünler bunlar, paket açılıpda esigara ile alakalı oldugu ortaya cıkarsa, vergiyle kotarımıyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Cancel ettim. Yani adamlar bir sekilde hallediyoruz diye yazmislardi ama fiyatin baska yerde dusuk olmasi enterasan. Adamin kendi sitesinde ki fiyattan baya farkla satabilmesi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Saçma sapan işler emenike. Kezzap söylesen girer, e-likit girmiyo asffsfs. 3. dünya ülkesi işte. @Bright. Evet EU mevzusunu unutmuşum, ama o kadar eski değil 6-7 aylık mesele. 75 USD sınır düşünüyordum ben. Hoş artık makas kapandı. @bombilo, yasaklı olduğunu biliyorum ama sınırı geçmediği sürece giriyo. Hatta UPS-Fedex eminim insiyatif bile kullanıyordur gümrükte. Bizim gibi sıradan kullanıcılara değil tabi :D Fasttech siparişlerine likit eklerken Regalya belirtmişti ; "Please do not type anything related to atomizer,e-ciragrette,nicotine,e-liquid or smoke on invoice or packaging so it wont be stuck at Turkish Customs. You can safely use Starter kit,Mod,Tank,Hangsen etc to define products." yazdırın diye. Ki nihayetinde geldi. Hoş paketi açsalar zaten 2USD lik kargo direk ban işte afsfsdss. Bir de sample-gift meselesi ekletince çoğu zaman takılmaz, ama 1-2 takılmaz 3. de takılır. Zaten yasaklı gg işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Ejuicedirect'e siparişle birlikte mail attım, benzer bir şeyler yazdım, "Will do" diye cevap geldi, hayırlısı. Ha bir de referral code sistemleri varmış, alışveriş yapacaksanız benim ref code'u da girebilirsiniz 5$ indirim için: 2566970757 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bright ne aldin simdi sen? My Man? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CapN Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 http://ejuicedirect.com/ da niye daha ucuz onu anlamadım ben adamların kendı sitesinde daha pahalı.. Siparişi burdan mı versek acaba cuma günü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Tarçınlı Cutwood hariç diğer Cutwood'larla Milkman aldım. OHW sipariş geçmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 CapN said: http://ejuicedirect.com/ da niye daha ucuz onu anlamadım ben adamların kendı sitesinde daha pahalı.. Siparişi burdan mı versek acaba cuma günü ? Bilemedim ki. Aynı ürün ama enteresan tabi. Biri resmi sayfası daha pahalı, diğeri reseller daha ucuz ahsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Review'lerden gayet orijinal gibi duruyor ürün zaten. Buradan verilebilir yani sipariş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Resmi sayfası toptancı abi çünkü, perakendeyle uğraşmamak için yüksek fiyat çekiyorlar. Zaten adamlar iyi satıyor ki sadece büyük şişelerde satıyorlar likitleri anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Valla anlamadım ben bu olayı, yanı bir de kapalı sealed gelmezse içine birseymi kattılar diye dört dolanmayalım ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 OHW kendisi de arada kampanya yapıp ucuza satıyor. Ücretsiz kargo olayları da var belli bir tutarın üzerine, sipariş verecekler siteden bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 @sunthewhich Harbi sen getirttin di mi? OHW sitesinden direk? Sıkıntı olmadı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Gümrükte takılırsa para iadesi yapmıyor OHW, o yüzden ben hayatta getirtmem :) ABD ye gidecek birisini yakalamayı umuyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ya alienden 120ml sparişi gecemedim bi saat önce, kartta para yokmus yeterince neyse üşendim kaldı öle gece hallederim diye, adamlar %10 atıverdiler <3 http://i.imgur.com/UMHECcW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Alien Vapor'a çakma demişler burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 çakma zaten bende söyledim gecen sayfada, alien vision yok cünki ortada, orjinal bobas alıp icemiyorsun paran olsada her likid digerinin çakması eninde sonunda birileri bişeyleri karıştırıp satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Taklit likite niye premium parası verelim abi aynı fiyata premium likit almak varken, hem de tütün aromalı falan bu Gorilla Juice falan, iyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 dünyanın en basip pazarlama teknigi üzerinden ürünmü yorumlıycaz şimdi. neyse banane ben yaptım ürün yorumumu memnunum isteyenlerde dener zaten. varsa abyss isteyen hazırda pm atsın 50ml/6mg açıldı diye indiririm fiyatı ama max 3ml fln gitti icinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Ya bu likit meselesi esasen atla deve değil. Yani gerçek bir heisenberg olmaya gerek yok. Hele ki kullanıcı isen, deneme-yanılma ile "kişisel tadı" yakalarsın. Hatta 1-2 denek. Tamam işte. Asıl mesele aroma ve kalitesi. Yoksa içinde, vanilya, çikolota ve çilek olan bir karışımı yapmak ne kadar zor olabilir. Coca cola ve gizli 7. maddesi hımmmmm? Değil yani. Düzgün aromalar temin edilebilse, nbase ülkede zor değil zaten. OHW reseller lık veriyo ama TR de nasıl yapacan? ahauhshus. Al sana iş kolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Valla hangi pazarlama taktiğinden bahsediyorsun bilmiyorum da Alien Vision'un Boba's Bounty adlı likidini Alien Vapor'un Boba's Bounty adı altında satması çakma ürün 101, en basit pazarlama taktiği olduğunu da hiç sanmıyorum. Hani satılan ürün de regülasyonu olan birşey değil zaten, risk tamamen kullanıcıya ait bir de üstüne şu ürünün çakmasını satan adamdan çekinirim ben açıkçası. Zaten yeni, herkesin isim yapmaya çalıştığı bir sektörde gidip taklit yapıyorsa korkmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 DavidMillsın söyledigini söylüyorum, bu aromaya yakın birşeyi bulsam burada ondan alırdım. alienvaporun çakmasını yapmasının sebebi cok tutan bir aroma, olabildigince yakın tadı yakalamıs adamlar çakmasını satıyorlar. orjinali bulsam onu alıcam ama yok, başka biri başka bi isimle üretse onuda denerim. premium degil dedigin şey, premium neki ? ne var yani icinde extra fiyat biçilen, hiçbirşey yok, satış dalaveresi birşey sadece. aylık likit gideri yanında 5-10tl fazlası pire kalıyor zaten. likidin orjinalinde altın varda çakmasında bakır var gibi konusuyorsun garip kaçan o. ben orjinal birşey alırkende aklıma geliyor ne iciyoz acaba diye, sigaradan iyi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Sonraki 19.sayfa (Toplam 37 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Önceden 75 euro 100$'a geldiği için sınırın altında kalıyordu bir iki sene önce söylediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 DavidMills said: UPS olduğu için daha rahat zaten. Bir sıkıntı olursa UPS arıyo kolayca halledeiyosun, en kötü vergi çıkarırlar kanımca. ithalatı yasak olan ürünler bunlar, paket açılıpda esigara ile alakalı oldugu ortaya cıkarsa, vergiyle kotarımıyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Cancel ettim. Yani adamlar bir sekilde hallediyoruz diye yazmislardi ama fiyatin baska yerde dusuk olmasi enterasan. Adamin kendi sitesinde ki fiyattan baya farkla satabilmesi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Saçma sapan işler emenike. Kezzap söylesen girer, e-likit girmiyo asffsfs. 3. dünya ülkesi işte. @Bright. Evet EU mevzusunu unutmuşum, ama o kadar eski değil 6-7 aylık mesele. 75 USD sınır düşünüyordum ben. Hoş artık makas kapandı. @bombilo, yasaklı olduğunu biliyorum ama sınırı geçmediği sürece giriyo. Hatta UPS-Fedex eminim insiyatif bile kullanıyordur gümrükte. Bizim gibi sıradan kullanıcılara değil tabi :D Fasttech siparişlerine likit eklerken Regalya belirtmişti ; "Please do not type anything related to atomizer,e-ciragrette,nicotine,e-liquid or smoke on invoice or packaging so it wont be stuck at Turkish Customs. You can safely use Starter kit,Mod,Tank,Hangsen etc to define products." yazdırın diye. Ki nihayetinde geldi. Hoş paketi açsalar zaten 2USD lik kargo direk ban işte afsfsdss. Bir de sample-gift meselesi ekletince çoğu zaman takılmaz, ama 1-2 takılmaz 3. de takılır. Zaten yasaklı gg işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Ejuicedirect'e siparişle birlikte mail attım, benzer bir şeyler yazdım, "Will do" diye cevap geldi, hayırlısı. Ha bir de referral code sistemleri varmış, alışveriş yapacaksanız benim ref code'u da girebilirsiniz 5$ indirim için: 2566970757 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bright ne aldin simdi sen? My Man? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 http://ejuicedirect.com/ da niye daha ucuz onu anlamadım ben adamların kendı sitesinde daha pahalı.. Siparişi burdan mı versek acaba cuma günü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Tarçınlı Cutwood hariç diğer Cutwood'larla Milkman aldım. OHW sipariş geçmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 CapN said: http://ejuicedirect.com/ da niye daha ucuz onu anlamadım ben adamların kendı sitesinde daha pahalı.. Siparişi burdan mı versek acaba cuma günü ? Bilemedim ki. Aynı ürün ama enteresan tabi. Biri resmi sayfası daha pahalı, diğeri reseller daha ucuz ahsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Review'lerden gayet orijinal gibi duruyor ürün zaten. Buradan verilebilir yani sipariş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Resmi sayfası toptancı abi çünkü, perakendeyle uğraşmamak için yüksek fiyat çekiyorlar. Zaten adamlar iyi satıyor ki sadece büyük şişelerde satıyorlar likitleri anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Valla anlamadım ben bu olayı, yanı bir de kapalı sealed gelmezse içine birseymi kattılar diye dört dolanmayalım ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 OHW kendisi de arada kampanya yapıp ucuza satıyor. Ücretsiz kargo olayları da var belli bir tutarın üzerine, sipariş verecekler siteden bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 @sunthewhich Harbi sen getirttin di mi? OHW sitesinden direk? Sıkıntı olmadı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Gümrükte takılırsa para iadesi yapmıyor OHW, o yüzden ben hayatta getirtmem :) ABD ye gidecek birisini yakalamayı umuyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ya alienden 120ml sparişi gecemedim bi saat önce, kartta para yokmus yeterince neyse üşendim kaldı öle gece hallederim diye, adamlar %10 atıverdiler <3 http://i.imgur.com/UMHECcW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Alien Vapor'a çakma demişler burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 çakma zaten bende söyledim gecen sayfada, alien vision yok cünki ortada, orjinal bobas alıp icemiyorsun paran olsada her likid digerinin çakması eninde sonunda birileri bişeyleri karıştırıp satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Taklit likite niye premium parası verelim abi aynı fiyata premium likit almak varken, hem de tütün aromalı falan bu Gorilla Juice falan, iyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 dünyanın en basip pazarlama teknigi üzerinden ürünmü yorumlıycaz şimdi. neyse banane ben yaptım ürün yorumumu memnunum isteyenlerde dener zaten. varsa abyss isteyen hazırda pm atsın 50ml/6mg açıldı diye indiririm fiyatı ama max 3ml fln gitti icinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Ya bu likit meselesi esasen atla deve değil. Yani gerçek bir heisenberg olmaya gerek yok. Hele ki kullanıcı isen, deneme-yanılma ile "kişisel tadı" yakalarsın. Hatta 1-2 denek. Tamam işte. Asıl mesele aroma ve kalitesi. Yoksa içinde, vanilya, çikolota ve çilek olan bir karışımı yapmak ne kadar zor olabilir. Coca cola ve gizli 7. maddesi hımmmmm? Değil yani. Düzgün aromalar temin edilebilse, nbase ülkede zor değil zaten. OHW reseller lık veriyo ama TR de nasıl yapacan? ahauhshus. Al sana iş kolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Valla hangi pazarlama taktiğinden bahsediyorsun bilmiyorum da Alien Vision'un Boba's Bounty adlı likidini Alien Vapor'un Boba's Bounty adı altında satması çakma ürün 101, en basit pazarlama taktiği olduğunu da hiç sanmıyorum. Hani satılan ürün de regülasyonu olan birşey değil zaten, risk tamamen kullanıcıya ait bir de üstüne şu ürünün çakmasını satan adamdan çekinirim ben açıkçası. Zaten yeni, herkesin isim yapmaya çalıştığı bir sektörde gidip taklit yapıyorsa korkmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 DavidMillsın söyledigini söylüyorum, bu aromaya yakın birşeyi bulsam burada ondan alırdım. alienvaporun çakmasını yapmasının sebebi cok tutan bir aroma, olabildigince yakın tadı yakalamıs adamlar çakmasını satıyorlar. orjinali bulsam onu alıcam ama yok, başka biri başka bi isimle üretse onuda denerim. premium degil dedigin şey, premium neki ? ne var yani icinde extra fiyat biçilen, hiçbirşey yok, satış dalaveresi birşey sadece. aylık likit gideri yanında 5-10tl fazlası pire kalıyor zaten. likidin orjinalinde altın varda çakmasında bakır var gibi konusuyorsun garip kaçan o. ben orjinal birşey alırkende aklıma geliyor ne iciyoz acaba diye, sigaradan iyi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar