Auril Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 kişisel sıkıntılardan dolayı rapor lazım evet doktor raporu 10 gün yada fazlası heyet raporu yer izmir 500 tl falan ateşlerim para isterseniz bana ulaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Abi simdi forumda ayar verdiler diye 10 gun rapor da alinmaz. Ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 psktrr varsa ayrıca özelden ulaşsın ona kıyağım sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Esh said: Abi simdi forumda ayar verdiler diye 10 gun rapor da alinmaz. Ayiptir. kim ayar vermiş olm bana höööyet ya özel sıkıntılarım var , forumun dibine koyim sana bişi olmasın yaver kardeş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 bu ne lan rüşvet topiği. kapatılsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 heyet raporuna ruhumu satıcak pozisyondayım o kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 ginaly said: bu ne lan rüşvet topiği. kapatılsın lütfen. sen paranla artistik yaparken iyi ohhhoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 bu arada ciddi rapor lazım arkadaşlar yani çok da ayrıntıyta girmek istemiyorum ana durum ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 /summon dana dandik aile hekimi galiba kendisi, gelene gidene tansiyon ilacı öğrencilere rapor yazmak konusunda oldukça ihtisaslı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 yok be dana bildiğin prof yamulmuyorsam tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 prof mu bilmiyorum ama teşekküllü bir arkadaş, takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 git kent hastanesine ayarlarlar . buradan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 kent paragözdür, para ile herşeyi yaptırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 dananın g*tunu yiyin siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Devamsızlık sınırını aştın, okul heyet raporu mu isyedi liseli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 tayin istedim işlerim var bebeyim evi satılığa kiralığa çıkarcam gidip ev bulcam kiralıycam ev taşıycam vsvsvsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 e tayin de bunlar için süre vermiyorlar mı? yada kısa mı oluyor o süre 3-5 gün falan ? Bence git yeşilyurt devlet hastahanesine dahiliye dokturuna. durumu güzelce anlat . ben zamanın da başka bir işe geçmek için bunu yapmıştım 6 gün rapor aldım. o süre zarfında istanbula firmanın merkezine gittim geldim vs.. beş kuruşta çıkmadı cebimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar