Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pakistan-hindistan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gidiyorum birazdan.
lahore,faisalabad,karachi...
ardından da mumbai'ye geçeceğim.

ben yokken lütfen forumu lorelin ve yancılarının saçmalıklarına teslim etmeyin.gözünün üzerinde kaşın var deyin lorelin'e,birazcık ayakları yere değsin,sonra çok üzülür.

hadi iyi bakın kendinize.
bugün cuma,haftasonunun da keyfini çıkarın.
B)-
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

ben yokken lütfen forumu lorelin ve yancılarının saçmalıklarına teslim etmeyin.gözünün üzerinde kaşın var deyin lorelin'e,birazcık ayakları yere değsin,sonra çok üzülür.

hayatımda senin kadar takıntılı bir karakter tanımadım. ama pakistan falan isabetli olmuş, hazır taliban aktivitesini artırmışken hakkımızda hayırlısı olabilir. hem sağ çıkarsan forumda "şehir çatışmasını siz biliyor musunuz" diye goygoy yapmaya devam edersin.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

bu arada bunu yazan adam bunu da yazmış:

KuddusiMavra said:

saygısızsınız ve bunun farkında bile değilsiniz.
hadi lorelin böyle. şımarığın,ukalanın önde gideni.gerçek hayat ile en ufak ilgisi yok. samimiyetle kül kedisi diyorum ona. çok üzülmüştür bu zamana kadar eminim ve çok daha fazla da üzülecektir bu kafa ile (bu da benim düşüncem).

abi seviyorsan git konuş bence. kaç yaşında adamsın, artık saçını çekip kaçma devri bitmiştir.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

.
B)-

sen kimsin ki?
aynada bir sifatina bak...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...