KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 gidiyorum birazdan. lahore,faisalabad,karachi... ardından da mumbai'ye geçeceğim. ben yokken lütfen forumu lorelin ve yancılarının saçmalıklarına teslim etmeyin.gözünün üzerinde kaşın var deyin lorelin'e,birazcık ayakları yere değsin,sonra çok üzülür. hadi iyi bakın kendinize. bugün cuma,haftasonunun da keyfini çıkarın. B)-
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 orda kalsan negzel olur soyle uzun ve internetsiz
yumy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 lol adamın kıza laf attığı topağa bak. Sonra "BİNİ SILDIRIYILIİİİİR" diye mağduru oynuyor tam akepeli ya..
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 KuddusiMavra said: ben yokken lütfen forumu lorelin ve yancılarının saçmalıklarına teslim etmeyin.gözünün üzerinde kaşın var deyin lorelin'e,birazcık ayakları yere değsin,sonra çok üzülür. hayatımda senin kadar takıntılı bir karakter tanımadım. ama pakistan falan isabetli olmuş, hazır taliban aktivitesini artırmışken hakkımızda hayırlısı olabilir. hem sağ çıkarsan forumda "şehir çatışmasını siz biliyor musunuz" diye goygoy yapmaya devam edersin.
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 umarim boku basip insanlarin üstüne düsersin.
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 olm bu adam yaşlı, 20-30 yıla ölecek zaten. çok kötü davranmayın üzülürsünüz sonra
reyou Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 o vakte kadar paticigin cogu olur ki zaten lose/lose
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 KuddusiMavra said: ben yokken lütfen forumu lorelin ve yancılarının saçmalıklarına teslim etmeyin.gözünün üzerinde kaşın var deyin lorelin'e,birazcık ayakları yere değsin,sonra çok üzülür. bu arada bunu yazan adam bunu da yazmış: KuddusiMavra said: saygısızsınız ve bunun farkında bile değilsiniz. hadi lorelin böyle. şımarığın,ukalanın önde gideni.gerçek hayat ile en ufak ilgisi yok. samimiyetle kül kedisi diyorum ona. çok üzülmüştür bu zamana kadar eminim ve çok daha fazla da üzülecektir bu kafa ile (bu da benim düşüncem). abi seviyorsan git konuş bence. kaç yaşında adamsın, artık saçını çekip kaçma devri bitmiştir.
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 KuddusiMavra said: ben yokken lütfen forumu lorelin ve yancılarının saçmalıklarına teslim etmeyin.gözünün üzerinde kaşın var deyin lorelin'e,birazcık ayakları yere değsin,sonra çok üzülür. . B)- sen kimsin ki? aynada bir sifatina bak...
Öne çıkan mesajlar