di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Grego said: lan ne alındın ya, şişko olmakta ne sıkıntı var. Sorun benim gobegim degil zaten, senin haddini asman. Sen kimsinki benim nasil bir koca oldugum hakkinda yorum yapip ustune lanli lunlu konusabiliyosun? Adam ol biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 hahah grego tırstırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 biraz daha zorlarsan ban sebebi vereceğim. ama ben adam olayım, sen de adam ol. neye bu kadar alındın anlamış değilim. gold kendini atsın o zaman. onun için kendini bu kadar öne atan görmedim. forum kuralları yine sana işliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Satasmaktan, ortalik karistirmaktan defalarca atildin, rica minnet, bi daha yapmicam diye actirdin banini. Seni tekrar gondermek icin sebebe ihtiyacim yok esasen. edit 1: typo edit 2: denemesi bedava... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 di ingiltereden vuruyor hala londonlardaydın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Londra'dayim, derdim yok, vaktim cok. http://i.imgur.com/6oiZGBy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Eski hesapları neydi Grego'nun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 dur vereyim ya, zaten vakit kaybı oluyor. işe odaklanırım biraz. adamsan silme bunu da postanı okusun herkes. lan olmayan bir yerin olmayan yöneticisi olarak sen kimsin sikik. rica minnetmiş, tamam yapmıyorum daha demeyi ne sandın da, ne sayıklıyorsun ak. benim adamlığım internette paticik forumundan mı sorulacak, bide senin gibi sefil şişko mu verecek onun kararını. binm nisil kici ildiğim sinin hiddin diğil demiş bide. banane lan senin kocalığından. yetersize bak, internetten mi onaylanıyor senin kocalığın. denemesi bedavaymış, sanırsın gçömen kurumunda bulgar sınırdışı ediyor amk. al denedim. hadi görüşürüz millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Masakari said: Eski hesapları neydi Grego'nun? Hatirlamiyorum baska nick'i var miydi, banlanip banlanip spark'i gonderiyodu iste "haci acsinlar ya nolur, uslu durucam bak ehi ehi" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 goooooooooooooooooooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 oha yokluktan can sikintisindan ulasilan noktaya gel gg grego, no rmk this time I guess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 onurlu bir sekilde oldu, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 unexpected jihad gibi oldu lan adamın son mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 bi anda 3 den 5 e takılmıs öncesi var gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 I was here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 grego haklı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 sayfada yerim olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Lancelion said: onurlu bir sekilde oldu, helal olsun. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 no more google docs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Grego temsili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Fin said: grego haklı gibi başıma bi şey gelmeyecekse bence de haklı. fazla tepki vermiş di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 adam ulubatli hasanin haksiz versiyonu oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Gc5QPDGPzwU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar