Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grego said:

lan ne alındın ya, şişko olmakta ne sıkıntı var.

Sorun benim gobegim degil zaten, senin haddini asman. Sen kimsinki benim nasil bir koca oldugum hakkinda yorum yapip ustune lanli lunlu konusabiliyosun?

Adam ol biraz.
Mesaj tarihi:
biraz daha zorlarsan ban sebebi vereceğim. ama ben adam olayım, sen de adam ol. neye bu kadar alındın anlamış değilim. gold kendini atsın o zaman. onun için kendini bu kadar öne atan görmedim. forum kuralları yine sana işliyor galiba.
Mesaj tarihi:
Satasmaktan, ortalik karistirmaktan defalarca atildin, rica minnet, bi daha yapmicam diye actirdin banini. Seni tekrar gondermek icin sebebe ihtiyacim yok esasen.

edit 1: typo
edit 2: denemesi bedava...
Mesaj tarihi:
dur vereyim ya, zaten vakit kaybı oluyor. işe odaklanırım biraz.

adamsan silme bunu da postanı okusun herkes.

lan olmayan bir yerin olmayan yöneticisi olarak sen kimsin sikik. rica minnetmiş, tamam yapmıyorum daha demeyi ne sandın da, ne sayıklıyorsun ak. benim adamlığım internette paticik forumundan mı sorulacak, bide senin gibi sefil şişko mu verecek onun kararını. binm nisil kici ildiğim sinin hiddin diğil demiş bide. banane lan senin kocalığından. yetersize bak, internetten mi onaylanıyor senin kocalığın.

denemesi bedavaymış, sanırsın gçömen kurumunda bulgar sınırdışı ediyor amk.

al denedim.

hadi görüşürüz millet.
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Eski hesapları neydi Grego'nun?

Hatirlamiyorum baska nick'i var miydi, banlanip banlanip spark'i gonderiyodu iste "haci acsinlar ya nolur, uslu durucam bak ehi ehi" diye.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...