Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

belgradda dolasiyordum hava sicakti bi sort alayim dedim replay'e girdim kot sort aldim, 100 euro tutmus, TL'ye cevirince daha fena 800 LIRA

ben bu replay'i lc waikiki ayarinda dandik bisey saniyordum, umarim malin kendisi uzun omurlu olur

maliyeti 20 lira olmayan seye 800 lira veriyoruz, kapitalizmle ilgili daha genis bi yazi yazacagim zaten

comfort zone'unuzu genislettiginiz an size yeni harcama/komfor kapisi acip omur boyu daha cok calismaniza neden oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

11 senelik ilişkim 8 senelik evlilim bitti lan. Aşık değilmiş, aşık olmak istiyormuş. 6 ay direndim çocuk var daha 2.5 yaşında ama olmadı bende vazgeçtim pişman oldu şimdi de ben istemiyorum. Neyse boşandık. Ne boktan 2018'miş lan bu.

Bak sonra update edeceğim seni günlük. Başka birine aşık oldum diyeceğim. Çok mutluyum filan yazacağım.

sevgiler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi birbirinizin bokunu yiyecek hale gelmeden evlenmeyin gözünüzü seveyim.

Hep aşk hikayeleriyle geliyorum ama,

said:
bi kızla tanıştım, kız iyi hoş, zamanında modellik vs yapmış, içtik ettik güzel zaman geçirdik. O yürüdü, sonra ben yürüdüm.

Amk bok gibi insanım ben, kız yürümezse ben hiç yürümüyorum, bok yesin diyorum.
Kız yürüyünce, aaa bu yürüdü değişik bu kız diyorum. Yine bi soğuyorum.

Birde kız artık evlenmek istiyorum muhabbetine girdi, iyice afalladım. Ne bok yiyecem bilmiyorum

bu kız benden ilerleme görmeyince bu akşam instagramdan tanıştığı elemanla görüşmüş(bana göre tinder), çocuk 120km öteden gelmiş, apaçinin azgının teki.

Ben yine yanlız kalıcam ama en azından hatunu tanıdım az çok, hem hüzün hem mutluluk var.

edit: bu arada çıtır mıtır diyip kendinizden 12 yaş küçük insanı arkadaş ortamına sokmayın, başkası adına utanma olayının canlısını yaşıyorsunuz. 2 gün önce de bunu yaşadım :(
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

ben de gec anladim ama milletin butun derdi sevismek, %75 ONS ratiom var. 2 bulusma diyorum cunku kiz agda yapip gelmemis olabiliyor bosu bosuna (veya menstruation) ama karari vermis oluyor, soyluyor excuse’unu 2.sinde hallediyoruz.

ilk bulusmada elini tutun, opun ve ayrilirken eve cagirin mutlaka nezaketen

Excuse'u absolve edildiği takdirde herhangi bir concern olacağını düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha arda bey?? Abi şaka maka kıza baktım, elemanı takip ediyor, eleman takibi bırakmış.

Şimdi 2 seçenek var aklımda,
1 eleman umduğunu buldu, ama birdaha gelinmez dedi,
2 eleman hımınahoyum diye diye gitti :D

edit: neşelendim lan gece gece :D birde atarlı giderli story atmış kız
Sosyal ağlarda paylaş

Tcpip said:

11 senelik ilişkim 8 senelik evlilim bitti lan. Aşık değilmiş, aşık olmak istiyormuş. 6 ay direndim çocuk var daha 2.5 yaşında ama olmadı bende vazgeçtim pişman oldu şimdi de ben istemiyorum. Neyse boşandık. Ne boktan 2018'miş lan bu.

Bak sonra update edeceğim seni günlük. Başka birine aşık oldum diyeceğim. Çok mutluyum filan yazacağım.

sevgiler.

Baya kotuymus bu ya, yalniz asik degilse niye evlenmis abi. hadi ask bitti diyelim, asik olmak istiyorum diye ayrilmasi garip olmus, bence coktan birine asik olmustur sana ayip olmasin diye istiyorum demistir. neyse daha guzel gunler gelir umarim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...