dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 icinde sana karsi kabaran birtakim seyler ?? oh..russian institute is coming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 aylar sonra ilk defa herşeyi biraktim kafaya takmiyorum cogzel oldu bundan sonra bu moddayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 dolar euro sterling. 4-5-6 gitti gidiyor. bizimkisi ferahlamis. "kafaya takmiyorum diyor" hayat laylaylom yani. *** dedim; aptal olursun oyle, alzheimerli gibi. boyle bunak gibi gezersin. *** akp'nin ekonomiyi takmadigi zamanlari hatirliyorum da. ha ha ha ne oldu sonra? battik! iyi mi? *** demek ki neymis? az takacaksin, cok takmayacaksin. her sey kararinda guzel. ekonomi? guzel degil. yilmaz vural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 kiyamet degilse bile birsey kopmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 FromTheHell said: sonucu paylaşsana aynı dert var bende de. öğünleri 6-8 saat missleyince kararma titreme ve terleme beliriyo düzenli tatlı bi şeyler emikleyince geçiyo 10 dakikada falan. bi kere kafam ne iyi lan ohoo derken baygınlık geçirdim hatta, açmışım. domuz gibiymişim, doktor witamin werdi gönderdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Lan almanya da is var dediler Kacinci red lan bu sdf Cevremde basvurcak firma kalmadi 2. Tura donuom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Lyv said: kiyamet degilse bile birsey kopmali. mesela internet. facebook'la farmville'i kapasan bir hafta kiyamet de kopar, hukumet de degisir aslinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Guzel bir araba nasip et gunluk . Amin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Lütfen marka model belirtiniz copry said: Guzel bir araba nasip et gunluk . Amin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 ama geri arayin o kadar tenezzül edip görüşmeye geldim peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 paspatur said: Lütfen marka model belirtiniz copry said: Guzel bir araba nasip et gunluk . Amin . xaty said: benzer aralıkta araba bakıyoruz biz de mazda3 astra giulietta polo falan Demiş eşi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Tim said: Lyv said: kiyamet degilse bile birsey kopmali. mesela internet. facebook'la farmville'i kapasan bir hafta kiyamet de kopar, hukumet de degisir aslinda :) o ben degilim karistiriyorsun. fb coktan kapali farmville i hic oynamadim o yuzden burda takiliyorum skdjg. gelmicem ama bi daha banla beni ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Parayı doğrudan şifonyerin üzerinde görmek isteyen karakter ile dolaylı yollardan paraya sahip olmak isteyen karakter arasında büyük farklar var bence. Birisi en azından ihtiyacının farkında bunu net bir şekilde kabullenmiş ve dürüstçe belirtiyor. Ya öteki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Lyv said: Tim said: Lyv said: kiyamet degilse bile birsey kopmali. mesela internet. facebook'la farmville'i kapasan bir hafta kiyamet de kopar, hukumet de degisir aslinda :) o ben degilim karistiriyorsun. fb coktan kapali farmville i hic oynamadim o yuzden burda takiliyorum skdjg. gelmicem ama bi daha banla beni ;_; Kiz asgolsun. Sana demedim ben onlari, daha cok secimi Turkiye’yi falan dusunerek yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 <3 uyanir uyanmaz okudugum icin anlamamisim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 off tim nebçim lafı oturtmuş lyv gibi akepelilere böylesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=4fndeDfaWCg güne bunla başladım oturdum üstüne 5 bölüm sabrina the teenage witch izledim gideyim bide crash oynim biraz keşke bide tombi olsaydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Komsulardan biri cok fena sevisiyo gunluk. Hava da sicak, cam pencere acik, inletti abla mahalleyi 😄 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 pompa (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=HCaPbPEyjJo Nerede o eski kızlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 bot sen de mi aşk acısı çekiyon hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 sıra gecesinde Urfa dayım günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Neşeniz bol olsun hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 anca gelebildik ,bir haltta anlamadim..mardin antep urfa diyarbakir diye taraya taraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar