Auril Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 işim olmaz tatlı, sewmiyom zaten şekeri de 10 sene önçe falan bıraktım kola mola da içmiyom sabah şekerim düştü bayılıyodum, bi ter bastı elim ayaam titredi zar zor çuklat buldum yedim de kendime geldim sonra gidip stok yaptım 5-6 tane sneakers aldım koydum kenara zor günler için bakalım yarın bi hastane yolu gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 oluo olm arada öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 sabah başım döndü diye çikolatayı yersen diabet olursun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 normal insanda öyle düşüp bayılçak kadar olmuyordur ya neyse ben teşhisi koydum da ilaç yazamıyorum daha, diplomalı birine onaylatmam lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 strestendir edit : ups sb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 sonucu paylaşsana aynı dert var bende de. öğünleri 6-8 saat missleyince kararma titreme ve terleme beliriyo düzenli tatlı bi şeyler emikleyince geçiyo 10 dakikada falan. bi kere kafam ne iyi lan ohoo derken baygınlık geçirdim hatta, açmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 ya baktım da büsürü şey tutuyor gidip tahlil yaptırmam lazım yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Ortakulak kanseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Tim said: Linkedin feed'imde alakali hic bisey cikmiyo gunluk. Sanirim temizleyecegim meslek olarak alakasiz oldugum herkesi listeden. Bakalim kac kisi kusecek sunu yapinca. Hadi bism... yapma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 iyi karbonhidrat yiyin, kötülerinden uzak durun. uzun süre tok kalırsınız, kan şekeriniz de düşmez. en başta da ekmek yemeyin. https://s7.postimg.cc/nr2wd85qj/Lbq93_Z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Bundan sonra bana `sir` diyeceksin Gunluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 hayrala 12 eylul referandumunda yetmez ama evet oyu verip sonra gelip forumda "ulkeye demokrasi gelicek demokrasi" diye savundunmu sende yoksa? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Yok. Kralicemin elini opucem yakinda da, ondan diyorum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 engilind dan mülk sahibi ol da lord diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 cok cilgin bi gorusme oldu belki koy hayatindan kurtulup donebilirim istanbul'a artik :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 DÖN ME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 yarın okul başlıo günlük 30 yaşında okul başlıyor diyorum ya yatıcak yerim yok amk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 1 yıl 10 ayda note 5 in ırzına geçmiştim, garantinin bitmesine 2 ay kala gönderdim. bataryayı, lsd ekranı her bişeyi sıfırlayıp geri göndermişler jelatininde sıfır gibi telefonum oldu sdf samsungu takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 pascalnouman said: hadi bakalim alamadın dimi hala numarasını sdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 bi daha alamazsa o biyiklari kesmesi lazim. dleikanli adam sozunu tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Grego said: pascalnouman said: hadi bakalim alamadın dimi hala numarasını sdsfg aldim zaaaaaaaaaaaaaaaagvdskjahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 9 gündür tatil yapmıyodum, bugün izin aldım ooh koca bi gün hepsi benim hehehe falan derken kapıcı aradı, yavuz senin elektrik sayacı yanmak üzere arayalım değiştirsinler dedi kapadık tabi sigortayı falan, 4 saatten fazla oldu hala elektrikçi gelicek de sayaç değiştirecek diye bekliyorum. şansımı zkiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 9 gündür tatil yapmamak gayet silkilecek bir dert olmuş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 tez konusu bulmak niye bu kadar zor? hoca bulamazsan ben vercem sana bişi diyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar