Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geldim de burda görsen herkes bi hevesli, aman orayı gezelim, başka insanlarla tanışalım. Konuşuyorum herkesin bi hedefi b amacı var, çoşkulu çoşkulu anlatıyorlar...

kendime bakıyorum ne insanlarla kaynaşma isteğim var ne yer görme isteği var, ne gelecek hedefi var aman böyle yapcam şunu yapcam vs diye.

bildiğin rölantide yaşıyorum yıllardır.
Mesaj tarihi:
matarada tasinabilecek, bir iki yudumda instant carpacak gucte, en onemlisi ucuz ve sik temin edilebilecek icki turu ya da karisim oneriniz. bunu yapabilme imkanimin oldugu ve sikca yapmami gerektiren bir iste calisiyorum.
Mesaj tarihi:
nuwa said:

matarada tasinabilecek, bir iki yudumda instant carpacak gucte, en onemlisi ucuz ve sik temin edilebilecek icki turu ya da karisim oneriniz. bunu yapabilme imkanimin oldugu ve sikca yapmami gerektiren bir iste calisiyorum.
yaş kaç
Mesaj tarihi:
senko said:

geldim de burda görsen herkes bi hevesli, aman orayı gezelim, başka insanlarla tanışalım. Konuşuyorum herkesin bi hedefi b amacı var, çoşkulu çoşkulu anlatıyorlar...

kendime bakıyorum ne insanlarla kaynaşma isteğim var ne yer görme isteği var, ne gelecek hedefi var aman böyle yapcam şunu yapcam vs diye.

hedefin yok ama yinede bir şeyler yapıyorsun iyi kötü ondan pek rölanti sayılmaz.
Mesaj tarihi:
Promenader said:

senko said:

hedefin yok ama yinede bir şeyler yapıyorsun iyi kötü ondan pek rölanti sayılmaz.

birsey olmak zorunda olmamak istegi.
buyumek bu.
Mesaj tarihi:
nuwa said:

bugün akşam servisi için billur keserken bildiğin sperma fışkırdı çocuğun eline yüzüne. ilk başta kusarak güldüm, baktım çocuk bozuldu küfür ediyo bildiğin. "kardeşim git bi ara ver sigara iç" dedik. çocuk gittikten sonra sümkürerek gülmeye devam ettik. ben diğer adamın koluna vuruyodum gülerek "gülmesene" diye o da bana vuruyodu.

tercüme pls
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

senko said:

Promenader said:

hayat çok tatsız tuzsuz gelmeye başladı :S

Benim son 7-8 yikim boyle
Bitse de gitsek diye bekliyorum

Benim lafım o. Git kendine yenisini bul

laf senin olsun da çözüm bul bu duruma sen sfd
Mesaj tarihi:
Fistan said:

nuwa said:

yaş kaç

19f ist.
Mesaj tarihi:
senko said:

Yurtdisinda okuyor hala rolanti bilmemne. Rolanti anlayisina gel.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...