senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Promenader said: hayat çok tatsız tuzsuz gelmeye başladı :S Benim son 7-8 yikim boyle Bitse de gitsek diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 sen yine okul okuyayım yurt dışına gideyim kafasındasın bende tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 geldim de burda görsen herkes bi hevesli, aman orayı gezelim, başka insanlarla tanışalım. Konuşuyorum herkesin bi hedefi b amacı var, çoşkulu çoşkulu anlatıyorlar... kendime bakıyorum ne insanlarla kaynaşma isteğim var ne yer görme isteği var, ne gelecek hedefi var aman böyle yapcam şunu yapcam vs diye. bildiğin rölantide yaşıyorum yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Bir yastan sonra anne baba bile cekilmiyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 matarada tasinabilecek, bir iki yudumda instant carpacak gucte, en onemlisi ucuz ve sik temin edilebilecek icki turu ya da karisim oneriniz. bunu yapabilme imkanimin oldugu ve sikca yapmami gerektiren bir iste calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 senko said: Promenader said: hayat çok tatsız tuzsuz gelmeye başladı :S Benim son 7-8 yikim boyle Bitse de gitsek diye bekliyorum Benim lafım o. Git kendine yenisini bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 en depresif kim simdi ya karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 nuwa said: matarada tasinabilecek, bir iki yudumda instant carpacak gucte, en onemlisi ucuz ve sik temin edilebilecek icki turu ya da karisim oneriniz. bunu yapabilme imkanimin oldugu ve sikca yapmami gerektiren bir iste calisiyorum.yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 senko said: geldim de burda görsen herkes bi hevesli, aman orayı gezelim, başka insanlarla tanışalım. Konuşuyorum herkesin bi hedefi b amacı var, çoşkulu çoşkulu anlatıyorlar... kendime bakıyorum ne insanlarla kaynaşma isteğim var ne yer görme isteği var, ne gelecek hedefi var aman böyle yapcam şunu yapcam vs diye. bildiğin rölantide yaşıyorum yıllardır. hedefin yok ama yinede bir şeyler yapıyorsun iyi kötü ondan pek rölanti sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Promenader said: senko said: geldim de burda görsen herkes bi hevesli, aman orayı gezelim, başka insanlarla tanışalım. Konuşuyorum herkesin bi hedefi b amacı var, çoşkulu çoşkulu anlatıyorlar... kendime bakıyorum ne insanlarla kaynaşma isteğim var ne yer görme isteği var, ne gelecek hedefi var aman böyle yapcam şunu yapcam vs diye. bildiğin rölantide yaşıyorum yıllardır. hedefin yok ama yinede bir şeyler yapıyorsun iyi kötü ondan pek rölanti sayılmaz. birsey olmak zorunda olmamak istegi. buyumek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 nuwa said: bugün akşam servisi için billur keserken bildiğin sperma fışkırdı çocuğun eline yüzüne. ilk başta kusarak güldüm, baktım çocuk bozuldu küfür ediyo bildiğin. "kardeşim git bi ara ver sigara iç" dedik. çocuk gittikten sonra sümkürerek gülmeye devam ettik. ben diğer adamın koluna vuruyodum gülerek "gülmesene" diye o da bana vuruyodu. tercüme pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 adam asci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 daşşak keserken suratına döl sıçramış aşçının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 kusarak gulmek, sumkurerek gulmek. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 NolaxThensbane said: senko said: Promenader said: hayat çok tatsız tuzsuz gelmeye başladı :S Benim son 7-8 yikim boyle Bitse de gitsek diye bekliyorum Benim lafım o. Git kendine yenisini bul laf senin olsun da çözüm bul bu duruma sen sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 spompas said: birsey olmak zorunda olmamak istegi. buyumek bu. büyümekten çok yaşama isteğini kaybetmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 senko said: NolaxThensbane said: Benim lafım o. Git kendine yenisini bul laf senin olsun da çözüm bul bu duruma sen sfd seksle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 o çok zor abi pratik şeylerle gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 öncelikle bu tarz konusmaları kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 kulak pamuğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 senko yeni dasaaa olma yolunda emin adımlarla ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Fistan said: daşşak keserken suratına döl sıçramış aşçının ben urduca mi yazdim diye dusunuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Fistan said: nuwa said: matarada tasinabilecek, bir iki yudumda instant carpacak gucte, en onemlisi ucuz ve sik temin edilebilecek icki turu ya da karisim oneriniz. bunu yapabilme imkanimin oldugu ve sikca yapmami gerektiren bir iste calisiyorum.yaş kaç 19f ist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 19f nedir olm kadıköy-fındıklı otobüsü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 senko said: geldim de burda görsen herkes bi hevesli, aman orayı gezelim, başka insanlarla tanışalım. Konuşuyorum herkesin bi hedefi b amacı var, çoşkulu çoşkulu anlatıyorlar... kendime bakıyorum ne insanlarla kaynaşma isteğim var ne yer görme isteği var, ne gelecek hedefi var aman böyle yapcam şunu yapcam vs diye. bildiğin rölantide yaşıyorum yıllardır. Yurtdisinda okuyor hala rolanti bilmemne. Rolanti anlayisina gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar