sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ilk sayfada konuştuk onu debuff bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 he direk son sayfalardan atlayınca gözden kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 kız güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 adi sakat..billur..aksam billurlardayim ders caliscaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 nedir'i billur'la tanıdım ben de o yüzden burcu'ya ısınamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 bana direk itici geliyor hem kızlar hem konular hem konuşmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 DeBuffAndHeal said: Billur'un devam ettiği yutub kanalı var. Konsept aynı konu bu sefer filmler. https://www.youtube.com/channel/UCNVwUaeQjdhxdhsUEQcfLWg bu güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Izlerken gerildim nedense, kadinlarin Turkce konusmasi gerici bisey sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 hewal hewal, dovlet bise bahmiyir. tece bisi istemiyiir. hadi bu kanali bolelim! demedikleri icin buyuk ihtimalle... kurt fasizmi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 random ortadoğu ülkesinin 20 senelik goygoylarını "kız"lara söyleterek iş yapan youtube kanallarıyla entertainment ihtiyacını gideren arkadaşları, ingilizce kurslarına yazıldıktan sonra john olivera stephen colberta falan bekleriz manyak laf manyak laf http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/824/614/efa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ben esas daha dekoltelilerini filan bekliyorum..super tiklama yaparlar.. super reklam alirlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sostizm said: Bu kanalı aslında bu abla(neydi be adı güzel de bir ismi vardı kızın) kurup bu kadar izleyiciye çıkardı http://www.youtube.com/watch?v=dgV6PTPNMVk Sonra Burcu hazıra kondu eski standardı yakalamaya çalışıyor, metinleri de ekip yazıyor. bu abla daha samimi gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Nigger_of_the_sand said: Izlerken gerildim nedense, kadinlarin Turkce konusmasi gerici bisey sanirim. hahah bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sostizm said: Öff be arkadaş yaaa 15-16 yaşımdan beri bu sorunum var benim, kızlar da HEP onlara aşık oldum falan sandı hayatım boyunca nerede yanlış yapıyorum bi anlasam düzelteceğim de. hahahah nasıl bi twist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 söyleyin lan ekşideki gettin crunk hanginiz? ordada hortlamış konu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 0,59 kantıra 3 bulamıyurz sdf gerçi 5 lazım ahahaha https://www.youtube.com/watch?v=gDFP8JLEjw0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Bu kızın da bazı tiplemeleri komik, burada Burcu Baktur çalışmış http://www.youtube.com/watch?v=q821tPhZ0O8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Auril said: 0,59 kantıra 3 bulamıyurz sdf gerçi 5 lazım ahahaha Dekolteden yürümeye başlamış... İşi çözmüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sis atma orçun da baya iyiydi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ahah bizim burcu buraya da konu olmuş sonunda alt dönemlerimden bu okulu bitirmedi bastı gitti amerikaya zamanında evlendi olmadı falan filan benim çok yakın bi arkadaşla beraberdi okul zamanlarında çocuk şimdi kafayı yiyor asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 dasaaa said: hewal hewal, dovlet bise bahmiyir. tece bisi istemiyiir. hadi bu kanali bolelim! demedikleri icin buyuk ihtimalle... kurt fasizmi nedir? Dunyada senin fasist dusuncelerine karsi duracak tek insanlar Kurt ve Ermeniler degil o ruyadan uyan ilk once. Sen sadece fasist olan Turkler'in yaninda durabilirsin ama Turkler'in fasist olmayanlari + butun dunya senin karsinda durur, dolayisiyla benim Kurt olma ihtimalim senin Turk olmama ihtimalinden cok daha dusuk su bir kafana girsin. Belki kendi akil sagligin icin beni Kurt olarak siniflandirip gecmissin ama mizah amacli yazdigim alakasiz konulu birseyi etnik ve ideolojik bir kimlikle yazilmis farzedip laflar hazirlaman zavallica. Kurt fasizmini degil seni bu laflarla summonlandiran butthurtu tartisalim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 zipzip said: Bu kız çok itici ya. Bi önceki ne tatlı bişeydi. valla birkaç videosunu izledim ve burnumdan nefes bile vermedim. ayıbetmişler öncekine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 öf bunlarn ne ya (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Nigger_of_the_sand said: dasaaa said: hewal hewal, dovlet bise bahmiyir. tece bisi istemiyiir. hadi bu kanali bolelim! demedikleri icin buyuk ihtimalle... kurt fasizmi nedir? Dunyada senin fasist dusuncelerine karsi duracak tek insanlar Kurt ve Ermeniler degil o ruyadan uyan ilk once. Sen sadece fasist olan Turkler'in yaninda durabilirsin ama Turkler'in fasist olmayanlari + butun dunya senin karsinda durur, dolayisiyla benim Kurt olma ihtimalim senin Turk olmama ihtimalinden cok daha dusuk su bir kafana girsin. Belki kendi akil sagligin icin beni Kurt olarak siniflandirip gecmissin ama mizah amacli yazdigim alakasiz konulu birseyi etnik ve ideolojik bir kimlikle yazilmis farzedip laflar hazirlaman zavallica. Kurt fasizmini degil seni bu laflarla summonlandiran butthurtu tartisalim bence. cok gozyasi dokmussun, "forum bisi istemiyiir" falan yazmissin saniyorum. okumadim, vaktim yoktu. uzgunum ama birilerinin kazdigi hendegin, yaktigi devlete ait araclarin is makinesinin, atm memuru eslerinin parasini odemek icin cok calisip vergi vermem gerekiyordu. opuyorum seni yine de fasizan dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 dasaaa said: cok gozyasi dokmussun, "forum bisi istemiyiir" falan yazmissin saniyorum. okumadim, vaktim yoktu. uzgunum ama birilerinin kazdigi hendegin, yaktigi devlete ait araclarin is makinesinin, atm memuru eslerinin parasini odemek icin cok calisip vergi vermem gerekiyordu. opuyorum seni yine de fasizan dostum. Gozyasi dokmek degil agzinin payini vermek o. Okumaya vaktin yoktuysa bunu yazmaya da yoktu. Yetersiz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar