di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Selam, Turkiye'de nerde bulurum sundan? Bi arkadasim istedi ama bavula atip getirmek istemiyorum kutusu buyuk oldugundan, yer kapladigindan, yolda %90 kirilacak oldugundan falan. http://www.robertdyas.co.uk/lurch-spirali-vegetable-spiralizer Ufak muadillerini buldum ama cafe/bar mutfaginda kullanilacak olunca ise yaramiyolar ufaklari. Bu boyutta bisey gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 kabak makarnasi mi yiyecegiz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 abi muhtemelen direkt aliexpress den siparis edeceksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 zorlu EATALY de falan makarna çekme aletleri vardı ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 simdi cok dolayli olarak tr de birseyler buldum sanirim.. su adresten baska marka slicer bakiyordum.. sonra paderno marka gozume carpti.. tr de paderno satilir mi dedim.. ta ta... kesme dilimleme de var sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paderno'nun katologa baktim da goremedim benzer bi urun. Kesme ve dilimleme aletleri diye bolum bile yapmis abiler ama bu aletten yokmus. Tuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Kac paralik bisey ki abi bu? Amazondan falan siparis et adamin evine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Su urunleri fakultesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Bunun elektriklisi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Olur ya hepsi olur. Amazon'dan gitmez heralde ya, gitse de ya kirik gider ya da ebesinin nikahini ister gonderen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Başlığı Su Ürünlerinden arıyorum diye okuyorum yahu. Kalamar istakoz falan arıyorsun sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 çok plastiğe benziyo ya bu di metali felan yok mu bildiğin sert sebze yapsan küt diye kolu elinde kalır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Aldim denedim urunu evde de, saglam duruyo. Bi yerden sonra kirilir mi bilmem ama plastigini bulamadim abi, aa metali varmis bile diyemedim ki. Bi de metal olani burdan Turkiye'ye tasiyamam zaten, yalan olur ama TR'de varsa "bundan alin" diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Bunu yada bunu buralarda nerden bulurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar