Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Beyler Kamikazesi Olan tatilya haric güzel lunapark varmı bildiğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hmm bostancıdakinde war galiba :-?[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Beşiktaş stadının arkasında var, yanan G-mall un yanında[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bostancıda olacaktı[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 dolu war yaa besiktasta bostancida dragosta... daha sayim mi... bahçeliewler de bayrampasada bide tatilya war...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu kartal'ın oralardakine gitmeyin ölüyodum o neydi be.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Beşiktaş ta var vatan caddesinde var var oğlu var =) vatandaki harikadır =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 vatandaki harikaydı kapanalı yıllar oldu migros yaptılar yerine arsası sonralardan iyice değer kazandı herhalde lunapark işletmekte çokta para kazandıran bişey değilmiş ama çocukluğumda baya bi gittiğim yeri kapattılar, yakındıda bizim eve, ne güzel çarpışan arabaları vardı korku tüneli bile vardı ufaktım o zman bayada korkardım ama ginede girerdim tünele :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 O işeleri bırakalı uzun zaman oluyor :)[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: forgiver, 27 Ocak 2005 16:04 tarihinde demiş ki: vatandaki harikaydı kapanalı yıllar oldu migros yaptılar yerine arsası sonralardan iyice değer kazandı herhalde lunapark işletmekte çokta para kazandıran bişey değilmiş ama çocukluğumda baya bi gittiğim yeri kapattılar, yakındıda bizim eve, ne güzel çarpışan arabaları vardı korku tüneli bile vardı ufaktım o zman bayada korkardım ama ginede girerdim tünele :) vatandakinde kaza oldu adamın biri dönen herhangi bişeyden fırladı orda kabinle birlikte.ondan sonra kapandı.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HcKt2 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bostancı da her yerdekinden farklı bi kamikaze war ya da kamikaze denemez ama en az onu kadar heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bostancı da oturuyorum ama lunapark burdaki pek eglenmek icin uygun degil bayık :) tatilyayı tercih ederim gitmek isteseydim :D.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Lam elma kurtu neyinize yetmiyor :-)[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar