Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulda bildiğiniz güzel luna park varmı

Harunnet

Öne çıkan mesajlar

vatandaki harikay
kapanalı yıllar oldu migros yaptılar yerine
arsası sonralardan iyice değer kazandı herhalde lunapark işletmekte çokta para kazandıran bişey değilmiş
ama çocukluğumda baya bi gittiğim yeri kapattılar, yakındıda bizim eve, ne güzel çarpışan arabaları vardı
korku tüneli bile vardı ufaktım o zman bayada korkardım ama ginede girerdim tünele :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

O işeleri bırakalı uzun zaman oluyor :)[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 27 Ocak 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
vatandaki harikay
kapanalı yıllar oldu migros yaptılar yerine
arsası sonralardan iyice değer kazandı herhalde lunapark işletmekte çokta para kazandıran bişey değilmiş
ama çocukluğumda baya bi gittiğim yeri kapattılar, yakındıda bizim eve, ne güzel çarpışan arabaları vardı
korku tüneli bile vardı ufaktım o zman bayada korkardım ama ginede girerdim tünele :)

vatandakinde kaza oldu adamın biri dönen herhangi bişeyden fırladı orda kabinle birlikte.ondan sonra kapandı.[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...