Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 https://www.change.org/p/digiturk-rt%C3%BCk-digiturk-hd-yay%C4%B1n-bedeli-alt%C4%B1nda-%C3%B6denilen-7-tl-%C3%BCcreti-kald%C4%B1rs%C4%B1n?recruiter=60095478&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink imzalayın gençler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 sadece +7tl de değil normal kanalları (kanald vs) izlemek için ayrı, lig tv'yi hd izlemek için ayrı, lig tv2, lig tv3, lig tv4'ü izlemek için ayrı para veriyosun. üst üste artarak gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 o kadar nefret ediyorum ki digitürkten, film pakedimin taahüdü bittiği gibi dün aradım iptal ettirmek için. işsizim param yok ödeyemiyorum dedikçe beyfendi şunu verelim bunu verelim 3 ay 5 tl olsun 9 ay şöyle olsun dizi pakedi verelim hediye olsun erotik paket verelim ulan param yok ödeyemiyorum haciz geldi gelecek evime diyorum uğraşmasın karı benle diye ama beyfendi bakın normalde 24 tl büyük fırsat kaçırıyorsunuz diyo hala auehauehasues buna rağmen arayıp tehdit edeyim bari hd paketten kar edeyim diye taahütüm bitince indirim yapın kapattırmayayım dedim adamlar yapamayız dediler göt gibi kaldım telefonda kapattırmak da istemediğim için neyse madem ödeyelim dedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 forumdakiler bile imzalamamış hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 İmzaladık , yardımcı olalım. Farklı bir sorum var şimdi arka odada digiturk var bunu iptal edip kablo tv , dsmart yada uydu bağlatırsam arka odaya kadar çektirdiğim digiturk kablosunu kullanabiliyor muyuz ? tekrardan kablo çektirmemek için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 ne kadan issiz bu fakirler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Narstil said: İmzaladık , yardımcı olalım. Farklı bir sorum var şimdi arka odada digiturk var bunu iptal edip kablo tv , dsmart yada uydu bağlatırsam arka odaya kadar çektirdiğim digiturk kablosunu kullanabiliyor muyuz ? tekrardan kablo çektirmemek için ? abi uydu net-kablo tv baska.. digiturk dsmart uydu baska.. kablo adi ustunde kendi ayri kutusuna baglaniyor otekiler uydudan aliyor sinyali.. yani kablo tv baglanmistan digiturk alinmaz..keza tersi de gecerli.. digiturk vs icin ise eger canagi sokup goturmediler ise ayarli ise dsmart vs de alabilirsin uygun uydu ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar