Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=4gflElH6PMY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 neyk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 çok inandırıcı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 videodaki feyk neyk bilinmez ancak bi gerçek var ki o da hipnoz tekniğini komple reddeden bi kesim var. ciddi bi teknik olmasına rağmen bazı kekolar (genel olarak bahsediyorum) "yok yeaa gelsin beni hipnoz etsin bakalım" kafasındalar. onlara birer top lel benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 gelsin beni hipnoz etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 hipnoz ciddi bir teknik olamayacak kadar telkine açık olmayı gerektiriyor. olaya karşı önyargısı olan ya da "hipnoz olmayacağım lan işte hibine" şeklinde kararlılık sergileyenlere karşı işe yaramıyor. zaten işe yarasa bile fobileri yenmek, ağrı kontrolü gibi 1-2 ıvır zıvır konuda kısıtlı başarı dışında bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 fobileri yenmek ıvır zıvır mı? bi arkadaşımın kız arkadaşı bu sayede iyileşti. ağır vakka idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 bir gün bi kanalda birşey izlemiştim işte insanlara 4 haneli pin kodunu unutturuyordu biri hipnoz yoluyla. tabi ki sekter çektim. hipnozla ilgili çok bilgim yok çalıştığı örnekler var diye biliyorum az çok, yalanladıgımdan değil de sonuçta tv programı diye kurgudur diye düşündüm. herneyse sonra bir gün rüyamda bişey oldu bana askerde. şöyle bir rüya gördüm rüyamda tc kimlik no'mu hatırlayamıyorum. internette kullandıgım şifremle karışıyor o da sayılardan oluştuğu için. ilk hanesini getiremiyorum aklıma. gerisi de gelmiyor. tc kimlik no'mu liseden beri falan ezbere bilirim bu arada. herneyse uyandım ve aynı şekilde yine hatırlamıyorum. şimdi şifreyle karışıyo bulamıyorum. kırk yıllık tc'mi unuttum resmen.askerde oldugumdan kimlik kartımı da almışlardı, bi türlü hatırlayamadım geri. 1 ay falan hatırlayamadım sonra künyeye mi ne baktım. böyle bi anımdır. benim beynime o adamlara olan şey kendi kendine oldu bence. olabiliyomuş demek. açık görüşlü oldum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 fobileri bitiriyosa legitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 ahhah black-ice self hipnoz https://fujinsei.files.wordpress.com/2015/05/one-jango-hypnosis.jpg?w=300&h=225 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Black-ice said: bir gün bi kanalda birşey izlemiştim işte insanlara 4 haneli pin kodunu unutturuyordu biri hipnoz yoluyla. tabi ki sekter çektim. hipnozla ilgili çok bilgim yok çalıştığı örnekler var diye biliyorum az çok, yalanladıgımdan değil de sonuçta tv programı diye kurgudur diye düşündüm. Derren Brown izle. Hatta "hipnoz ne?" diyen herkes izlesin. Black-ice said: herneyse sonra bir gün rüyamda bişey oldu bana askerde. şöyle bir rüya gördüm rüyamda tc kimlik no'mu hatırlayamıyorum. internette kullandıgım şifremle karışıyor o da sayılardan oluştuğu için. ilk hanesini getiremiyorum aklıma. gerisi de gelmiyor. tc kimlik no'mu liseden beri falan ezbere bilirim bu arada. herneyse uyandım ve aynı şekilde yine hatırlamıyorum. şimdi şifreyle karışıyo bulamıyorum. kırk yıllık tc'mi unuttum resmen.askerde oldugumdan kimlik kartımı da almışlardı, bi türlü hatırlayamadım geri. 1 ay falan hatırlayamadım sonra künyeye mi ne baktım. böyle bi anımdır. benim beynime o adamlara olan şey kendi kendine oldu bence. olabiliyomuş demek. açık görüşlü oldum artık. Ikisi cok alakali degil. Uyku sirasinda dusuncelerini yonetmek herkes icin zor, bahsettigin sey siklikla hepimize oluyor ama hipnoz olayi, hipnoza yatkinlik ya da direnc huun'un da dediig gibi tamamen kisinin telkine yatkinligi ile alakali. Yapilan gosterilerin bu kadar basarili gorunmesinin sebebi de gosteri yapanlarin telkine yatkin kisileri kalabalik icinde cat diye berlileyebilmelerinden ya da kisileri bunlara gore secmelerinden kaynakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 KillJoy said: fobileri yenmek ıvır zıvır mı? bi arkadaşımın kız arkadaşı bu sayede iyileşti. ağır vakka idi fobiler de bi nevi kisinin kendini yanlis telkin etmesi oldugundan gayet dogal aslinda bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 21. yüzyılda hala hipnoza inanıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 birkac tane hipsteri hipnotize edip kuru pilav yedirmeye goturmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 lol. hipnoz bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey. sağlığı nedeniyle narkoz ile uyutularak ameliyat edilemeyecek kişiler hipnoz ile uyutulup ameliyat edilebiliyor. kısaca sen hipnozdayken senin içini bile açarlar. sadece fobi mobi de işe yaramıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 bu dedigin nedense bana pek inandirici gelmedi Daemir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Yok doğru. Benim teyzem hipnozla amcam oldu. Şaka bir yana hipnoz'a din muamelesi yapmak da ilginçmiş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 çok pis masaj yaparım. masaj yaptığım kişiler ellerimden vücutlarına enerji akımını hissettiklerini söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Noyan Ceto'yu hipnozlamis, foruma mesaj attiriyo... "hipnoz lel"ciler bunu da aciklasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 ajnvaöjhsvdlaj vda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Abi bana mantıklı gelmiyor bu denilenler işte ya Materyalist oluşumdan nedir? huun said: hipnoz ciddi bir teknik olamayacak kadar telkine açık olmayı gerektiriyor. olaya karşı önyargısı olan ya da "hipnoz olmayacağım lan işte hibine" şeklinde kararlılık sergileyenlere karşı işe yaramıyor. zaten işe yarasa bile fobileri yenmek, ağrı kontrolü gibi 1-2 ıvır zıvır konuda kısıtlı başarı dışında bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 http://www.mynet.com/haber/guncel/hipnozla-salondaki-herkesi-uyuttu-1112771-1 bir de böyle bütün salonu uyutanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Orda kilit nokta surasi said: kişisel gelişim uzmanı Kadir Demirbüken, final ve vize sınav stresinden uzaklaşmak isteyen yüzlerce öğrenciyi hipnozla uyuttu. Oturun seyredin su herifi ya; Derren Brown. Daha once konusunu falan da acmistim sanirim. Herif cok iyi. Ustune bi suru gosterisi var milleti iyilestiriyorum falan diye gecinen tipleri ifsa ettigi. Gosterisine de gittik bu arada, baya baya veriyor coskuyu, kisi kendini kaptirirsa OH MY ALLAH MUHTESEM HISSEDIYORUM AGRI SIZI YOK OLDU diye geziyor. Tinnitus'um iyilesti diye gezdi mesela millet salonda, bende bi fark olmadi. Yine sirt agrisi bacak agrisi yok olan cikti, bende gayet devam etti butun agrilar. Olay tamamen insanin kendini ne kadar kandirabildigi ile alakali. Bir de mantikli gelsin gelmesin, beyin+vucut bu sekilde isliyo iste. Beyin inaninca hormonu salgiliyo, iyi hissediyosunuz ya da var olan aciyi direkt yok sayiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 uri geller diye bir herif vardı. tvda canlı yayında güya binlerce kişinin çatal-bıçağını bükmüştü. benim hatırladığım kadarıyla uğur dündar bunu çıkardıydı canlı yayına da bir numara olmadıydı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar