Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 19. Hafta: Trabzonspor - BEŞİKTAŞ | 24 Ocak Pazar - 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Olcay her şeye rağmen 11 oyuncusu olduğunu yine ispatladı yalnız, onun girişinden sonra tekrar ani yakalamaya ve oyuna direkt hükmetmeye başladık. Aslında onun girişinden ziyade Quaresma - Kerim kanatlarının bozulması ve bir kanadın tekrar beyin sahibi olmasından yürüdük.

İki tane bu tip adamla BJK bu sene hiçbir maçta oyuna hükmederek, kaliteli galibiyet alamadı. Gökhan - Quaresma - Kerim üçlüsünden ikisi kanatlarda oldu mu takım resmen felç oluyor...

Bu üçlüye bir de Aras gelecek. Gerçi üçünden biri gidecek ki onu aldılar tamam da eğer gitmeyecekse çok fena, aşırı fena...

Bir de Kerim'i fazla abartıyor bizim taraftar. Aşırı yetenekli ve hızlı tamam ama cidden mental olarak kötü. Tam bir sonradan oyuna sokmalık adam daha fazlası olamayacak kesinlikle...
Sosyal ağlarda paylaş

kerim-quaresma-gökhan 3'lüsünün en büyük problemi 3ünün de sağ katta başarılı olup sol kanatta etkisiz kalmaları.

Quaresman biraz etkili solda ama gökhan da kerim de sol kanattayken oynayamıyorlar bariz şekilde. Bizim bu yaz mutlaka ama mutlaka sol açık oynayabilen ve sol ayaklı bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Kerim de lütfen 11 falan başlamasın, Olcay'a razı oldum ben bugünkü performansından sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

olcay eski formunu tutturursa diger 3 kanat oyuncusundan da daha verimli cok seviyom elemanı biraz taraflı yorum yapıyorum o yüzden ama ikinci yarı inanılmaz sacmalamaya basladı fener macında sacmalamaları zirve yaptı . Bu mactan sonra tekrar toparlar umarım. Töreden hiç umudum yok ne yazıkki.Nerde gecen seneki adam nerde bu seneki töre.
Neyse tolgay bir sıkıntı olmazsa illa ilk 11 kendine yer acacak gibi duruyor. Artık olcay mı oguzhan mı birileri yedege gececek orası kesin.
Veli gene yalan oldu heralde gecen sene erken mudale etmediler diye mi böyle oldu o eleman acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Olcay her şeye rağmen 11 oyuncusu olduğunu yine ispatladı yalnız, onun girişinden sonra tekrar ani yakalamaya ve oyuna direkt hükmetmeye başladık. Aslında onun girişinden ziyade Quaresma - Kerim kanatlarının bozulması ve bir kanadın tekrar beyin sahibi olmasından yürüdük.

İki tane bu tip adamla BJK bu sene hiçbir maçta oyuna hükmederek, kaliteli galibiyet alamadı. Gökhan - Quaresma - Kerim üçlüsünden ikisi kanatlarda oldu mu takım resmen felç oluyor...

Bu üçlüye bir de Aras gelecek. Gerçi üçünden biri gidecek ki onu aldılar tamam da eğer gitmeyecekse çok fena, aşırı fena...

Bir de Kerim'i fazla abartıyor bizim taraftar. Aşırı yetenekli ve hızlı tamam ama cidden mental olarak kötü. Tam bir sonradan oyuna sokmalık adam daha fazlası olamayacak kesinlikle...

ŞL ye gideceğimiz için bu sene transfer dönemi hareketli geçicek bizim Kara süvari. Hangi bölgede eksik gedik varsa kapanacak merak etme
Sosyal ağlarda paylaş

ahah hakemin rezilliklerinden sonra coşkuyla diyemeseler bile birkaç kişi cılız cılız trabzon'a yatmış felan demiş.

5. dakikada penaltı ve kırmızı kart, sonrasında geri pası yedi hakemler. net şekilde görüyorlar iki pozisyonu da kameralardan belli. art niyet olmaması net şekilde mümkün değil. gerisi de var da hadi bunlar yeterli zaten maçın daha başında. zaten gollerden ve maçın son düdüğünden sonra hakemlerin suratına bakmak yeterli ne olduğunu anlamak için. lig tv'nin spikeri apayrı bir konu ki kesinlikle baskı yapıp işten attırılmalı kendisi.

şu yönetim fenerbahçe'ye olsaydı maç içinde hakem başına toplaşmalar son bulmaz, aziz o hakemin düdüğünü bıraktırır, mhk baştan aşağı yenilenirdi. gs olsa bu kadar olmasa bile yine önemli etki ederdi. beşiktaş şampiyon olmazsa bu yüzden olamayacak zaten, ne maç içinde ne maç dışında doğru dürüst etkimiz yok. ben de işimize bakalım, pisliğe bulaşmayalım taraftarıyım ama diğer takımlar oyunu pis oynuyorsa bizim de biraz elimizi kirletmemiz gerekecek. yoksa sezon sonu ŞÖRÖFLÜ ÖKÜNCÜ goygoyu başlar tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...