Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honeymoon Tavsiyeleri

bingildak

Öne çıkan mesajlar

xaty said:

Archangel_ said:

antalya olmaz demişsin ama gloria serenity resort a bi bak derim (all inclusive istediğin için bunu öneriyorum). a la carte lar gerçekten çok iyi, yemekler alkol vs ultra lüks. çocuk sesi duymayı bırak ağaçların arasında şezlonglarda insanla bile zor karşılaşıyorsun (beleğin denizi ağustosta zaten sıkıntılı, sahile pek uğramamıştım, orada durum farklı olabilir.)

otel gerçekten iyiydi yıllar önce gittiğimde (gloria golf resort dimi bu?)
ama o aradan geçen kanal hoş değil ya, kanallı ve yollu oteller (td)

evet o ikisi yanyana. birde verde resortleri var biraz daha uzakta, servis falan mevcut. golf biraz daha çoluk çocuk hareketli bir yer
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

bingildak said:

capetown a ne dersiniz?

oooo süper.
ben gördüm.
muhteşem yer bingil. vallahi mutlu olursunuz.
ama 1 hafta(2 günü yolda geçer)jetlag falan üzer sizi. oraya gidiyorsanız 2 hafta hadi bilemedin 10 gün falan olmalı süre.

zanzibar kadar değil mi? 6-7 saat.

bi de güvenlik nasıl biliyor musun?

zanzibarda geçen sene milletin üzerine acid dökmüş işid
Sosyal ağlarda paylaş

tesisler dolmuş arkadaşlar. odalar satışa kapanmış falan. ya ruslar silklememiş, ya da baktığım segment başka ülkelere lanse ediyor.

bu arada türke aynı fiyatı vermezler. türk müşteri istemiyor lux oteller. yabancıya yarı fiyatına verir, türke vermez yani. bu böyledir.
Sosyal ağlarda paylaş

yabancının aldığı fiyata almak istiyorsan booking'den alacaksınız abi.

tur operatörüne ulaşmaya gerek yok. otellerin belli pazarlardaki operatörlere verdiği fiyatlar değişir. acentalar ve operatörler bunun üzerinden paket yapar. bir sürü etken var, atıyorum ets çok adetli garantiye girdiği için odayı daha ucuza alıyor gibi. booking bu bakımda çok güçlüdür, best price guarantee veriyor zaten çoğu tesiste. ondan avrupalının operatör dışında aldığı fiyatı alırsın. operatörde zaten paket olarak sattığı için sadece otel istediğinde fiyatı yüksek olur.

pakette charter uçak koltuğu kapattıkları için uçak falan ucuza geliyor, paket ucuzluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...