serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Butik bir şeyler daha güzel olur sanki. Fiyatlar yüksek ama şunlara bak: http://sabrinashaus.com/ Şu da tüm otellerinin olduğu sitesi, kesinlikle incele. http://www.elixirholidays.com/ Bir kaçını biliyorum aklına yatan olursa sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 xaty said: Archangel_ said: antalya olmaz demişsin ama gloria serenity resort a bi bak derim (all inclusive istediğin için bunu öneriyorum). a la carte lar gerçekten çok iyi, yemekler alkol vs ultra lüks. çocuk sesi duymayı bırak ağaçların arasında şezlonglarda insanla bile zor karşılaşıyorsun (beleğin denizi ağustosta zaten sıkıntılı, sahile pek uğramamıştım, orada durum farklı olabilir.) otel gerçekten iyiydi yıllar önce gittiğimde (gloria golf resort dimi bu?) ama o aradan geçen kanal hoş değil ya, kanallı ve yollu oteller (td) evet o ikisi yanyana. birde verde resortleri var biraz daha uzakta, servis falan mevcut. golf biraz daha çoluk çocuk hareketli bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 antalya'da silke silke bakmaya başladım ya. en iyi tesisler belek tarafında çünkü. hepsini not aldım. belektekilerin hepsini tanıyorum zaten, 2 yıl müşteri gönderdim oradaki otellere swe golf operasyonu yönetirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Benim 2 arkadasım Zanzibar'a gitmisti. Ne kadar para harcadılar bilmiyorum ama cok begenmislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 zanzibar ucuz tam balayılık oteller de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 10 gün fln olsa zanzibar olur da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 zanzibarda durumlar nasıl bu arada hiç takip eden var mı? götümüzü kesmezler di mi resortta? tunus gibi olmasın güneşlenirken gank, full loot bi de kaç saat sürüyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 7 saat sürüyor şu an olay yok temiz 10 gün bayar zanzibar 5-6 gün ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 14 saat yolda 5 gün piç olmaz mı diye düşünüyorum işte ya. olmadı pazar gecesi çıkıp, pazartesi giriş sonra cuma gecesi çıkıp cumartesi sabah varış yapabiliriz. zanzibarı da koydum kenara alternatif olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 fredie reyisin memleketi zanzibar ama uzak yau bi de isid tehlikesi var bence salla ruslar da gelmeyecek zaten antalyaya bu yaz oteller de eşşek degilse onlara yapılan indirimi yerli turiste de yapar size de uyguna gelmis olur balayi boylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 hiçbir türlü ucuz olmuyor abi ya ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 kaptanlik varsa kirala bi tekne mis gibi gez dolaş koy koy ne ugrasiyosun otelle motelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 uğraşmayalım yatalım istiyoruz diyorum sen diyosun ki kaptanlık yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 capetown a ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 abi bizi bırak yenge ne der? sanki hep beraber gidicez balayına. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 bingildak said: uğraşmayalım yatalım istiyoruz e abi yatmali balayi ise otur oturdugun yerde..yasadigin sehrin 5 yildizli otelinde kamp kur..ye ic yat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 bingildak said: capetown a ne dersiniz? oooo süper. ben gördüm. muhteşem yer bingil. vallahi mutlu olursunuz. ama 1 hafta(2 günü yolda geçer)jetlag falan üzer sizi. oraya gidiyorsanız 2 hafta hadi bilemedin 10 gün falan olmalı süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 pascalnouman said: eşşek degilse onlara yapılan indirimi yerli turiste de yapar burunlarindan kil aldirmiyorlar..fiyatlari birak rus ayarina cekmeyi zamlanmis yerler var..her zamanki gibi erken rez. da tik yok..haziran temmuz da cok gulecegim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 KuddusiMavra said: bingildak said: capetown a ne dersiniz? oooo süper. ben gördüm. muhteşem yer bingil. vallahi mutlu olursunuz. ama 1 hafta(2 günü yolda geçer)jetlag falan üzer sizi. oraya gidiyorsanız 2 hafta hadi bilemedin 10 gün falan olmalı süre. zanzibar kadar değil mi? 6-7 saat. bi de güvenlik nasıl biliyor musun? zanzibarda geçen sene milletin üzerine acid dökmüş işid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 tesisler dolmuş arkadaşlar. odalar satışa kapanmış falan. ya ruslar silklememiş, ya da baktığım segment başka ülkelere lanse ediyor. bu arada türke aynı fiyatı vermezler. türk müşteri istemiyor lux oteller. yabancıya yarı fiyatına verir, türke vermez yani. bu böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 2013 de dokmus..2 kiza dokmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 esas yurtdisinda tanidik varsa onlarin uzerinden rez yaptirabilirsen ilginc fiyatlar cikabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 abi santorini deneyin ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 yabancının aldığı fiyata almak istiyorsan booking'den alacaksınız abi. tur operatörüne ulaşmaya gerek yok. otellerin belli pazarlardaki operatörlere verdiği fiyatlar değişir. acentalar ve operatörler bunun üzerinden paket yapar. bir sürü etken var, atıyorum ets çok adetli garantiye girdiği için odayı daha ucuza alıyor gibi. booking bu bakımda çok güçlüdür, best price guarantee veriyor zaten çoğu tesiste. ondan avrupalının operatör dışında aldığı fiyatı alırsın. operatörde zaten paket olarak sattığı için sadece otel istediğinde fiyatı yüksek olur. pakette charter uçak koltuğu kapattıkları için uçak falan ucuza geliyor, paket ucuzluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 örnek olarak bizim boğazda yalılar var otel konseptinde ama lüks. türk müşteriye 250 euro per night fiyat çekiyor. bookingden 3 gece 800 tl e alabiliyorsun bir türk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar