sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Adamlar vip site açmışlar, bets10 hesabı buradada geçiyor ama kendileri invite atıyor sağlam soktuklarına atıyorlar sanırım, asıl olay 1500tl bonus veriyorlar ve bonusu çekmek için 4 katına kadar oynamanız yetiyor. bunun dışında para yatırmaya ek %5 bonus veriyorlar, geri kalan herşey aynı site rengi sadece altın rengi falan, evet ne diyorsunuz atayım mı biraz para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 b*k yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 onun üstüne 17k çektim gerçi o zamana kadar 7yi tekrardan geri vermişimdir ama olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 5k at arada oynarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 bu siteler illegal degil mi ? faşist tece yasakladı hatta hapis fln. diyorlardı oynuyana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 yasak ve para cezasi var, hapis oynatana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Nasılsa kaybedecesin ne diye oynuyorsun, git karı kızla ye parayı. Yok sen yapamıyorsan yolla ben yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 senin sonun kötü dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 2-3 güne ağlama postu coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Oyna oyna çok hesaplıymış bence bu fırsatı kaçırma (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ahaha burada benden başka oynayan çok var merak etmeyin gelir gider kumar bu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 hacı ben strip poker oynuyorum benim olay farklı, karıştırma beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 benle oynar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 madem o kadar kazanıyon haftalık iddaa tuyosu varsana bizde kazanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 öyle bir dünya yok kumar bu bende canlıdan oynuyorum ama emin ol her halükarda eksideyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Zarar ettigini anlayarak ilk adimi atmissin, simdi sira birakmakta, ha gayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Adam keyif alıyor GERGE niye bıraksın. Bence devam sleep gittiği yere kadar. Kaç kere geliyorsun hayata. Ki gittikçe de iyileşir insan böyle konularda, büyük oynayıp voliyi vurman yakındır. Dan Bilzerian gibi kızlarla malikanelerde resimlerini paylaşırsın yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 valla axe haklı. ben de oynarım ya 1500tl bonus da varmış ooh keriz parası diye yerim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Böyle harcamaktansa al ucak bileti bas git kıbrısa oteller seni ağırlar üstüne yedirir içirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 uçak biletini de hoteller alıyor. tabi ben böyle büyük oynuyorum demen lazım ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 siz yanlış yakalamışsınız olayı burada 7k kaybettiğimdede 17k kazandığımdada max 100-200tlden olan paralar bunlar, ilk kez 1000tl civarı yatırmayı planlıyorum ondada bonusla beraber 2000tl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 bugün 1000, yarın 10.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 1000den 2000 kaçırılmayacak bi fırsat, dibine kadar git. Hayır kaybetsen ne yani bi hafta sonra kazanacaksın zaten o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ahaha tam baltasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 O verilen bonuslar sayesinde verdiğinin çok daha fazlasını kazanıyor bet şirketleri. Burada yazılanları okuyupta gaza gelmeyin. Saçmalamışlar. Uzun vadede kazanan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar