Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Zaten yarı yasaktı yani oteller ve evinde içebiliyordun şimdi tamamen yasaklamışlar. İyi oluş yani sigara içen nüfusu %5e indirse kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Elektronik sigaraya yöneliş başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Turkmenistan çok ilginç bir yer yani yassak dedikleri an tamamen bitebilir nikotinli dumanlı herşey. Bir günde Aşkabat'taki bütün arabaların bütün cam filmlerinin söküldüğüne şahit oldum o yüzden 1 günde bütün ülkeden tütün kalkarsa şaşmam. Kaçak satmaya falan pek bulaşamazlar çünkü herkes ispiyoncu herkesin ödü kopuyor diktatör beyden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Nikotini yasaklasa da çözüm olmuyor, dumanlı herşeyi yasaklıyoruz falan demeleri lazm sdfssf Ama olur ya, doğru diyorsun, dikta rejimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 abi gecen gun baska bi konuda yazmistim. "siz dunyayi olmasi gerektigi gibi, ideal gibi dusunuyorsunuz" diye. burada da aynisi gecerli. sigarayi yasaklar. "vape yaparim!!! bana ne! dumanli her sey dememis!" diyemezsin. nargileymis, bilmem neymis sadece "abi tesekkurler, cok sagol vallahi" diyebilirsin. Edit küfür Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Pkk ya yeni pazar çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Onu da yasaklarlar asdasf türkmenistan öyle bir ülke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar