Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 kim calisiyor ya cumartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 aksine cmts çalışan az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Cumartesi çalışmak ne ya, fabrika işçisi misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 hafta içi 8-5 çalışıyorum, hafta sonu çalışmıyorum. pazartesi günlerini sevmiyorum o gün geçmiyor sanki 8-5 sanki 24 saat gibi geliyor. onun haricinde hafta çabuk geçiyor cuma akşam 5 oldu mu behlül kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 smyrnas said: Şu haftasonu gelsin artık muhabbetini anlamıyorum. Cidden cumartesi çalışmıyormusunuz yoksa çalışıpta ayakmı yapıyorsunuz? yani şöyle bir bakınca bankaların bazıları cumartesi bile çalışırken forumun tamamının memur oldugunu düşünmeye başlıyorum. hadi memur değilseniz a.q hepiniz mi üst düzey yönetici falansınız ? onlar bile cumartesi en kötü yarım gün çalışıyor. ülkede cumartesi çalışmayan çok az meslek grubu kaldı ama bizim bütün pati çumartesi çalışmıyor. e pazar çalışmıyoruz? haftasonunu niye beklemeyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ben bugünde çalışıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 1 ay oldu haftasonum olmadan yazmıştım ztn. sonunda vücut iflas ettim sanırım. ufaktan hasta olmaya başlıyorum. bugün sakaryadan dönüp yarın bursa'ya gitmem lazım. bide hastalık çıkarsa bunların üstüne napıcam lan ben of açık mert korkusuz of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 zorla mı çalıştırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 smyrnas said: Şu haftasonu gelsin artık muhabbetini anlamıyorum. Cidden cumartesi çalışmıyormusunuz yoksa çalışıpta ayakmı yapıyorsunuz? yani şöyle bir bakınca bankaların bazıları cumartesi bile çalışırken forumun tamamının memur oldugunu düşünmeye başlıyorum. hadi memur değilseniz a.q hepiniz mi üst düzey yönetici falansınız ? onlar bile cumartesi en kötü yarım gün çalışıyor. ülkede cumartesi çalışmayan çok az meslek grubu kaldı ama bizim bütün pati çumartesi çalışmıyor. fakir detektit kurumsallardakiler çalışmıyo ya. yazılımcı faln değilsen ürünler test edilmiyosa falan yatış haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 dana22 said: persembe cuma degil miydi ?? iste cumartesi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 haftasonu calisiosaniz (AKA CUMARTESI) isinizin maasi coooook iyi degilse veya en azinadn 20 30 kisinin mudur falan degilseniz veya kendi isiniz degilse NIYE CALISIOSUNUZ LAN degistirin o isi hayat kaliteniz 3124131 kat artacaktir.Seneler once nepalde 6 gun calisiodum haftada, ulkeyi gezemedim lan ne salak bisidi o. Vardiyayida anlarim bak ama 6 gunu anlamam, geciverin baska yere Killer said: smyrnas said: Şu haftasonu gelsin artık muhabbetini anlamıyorum. Cidden cumartesi çalışmıyormusunuz yoksa çalışıpta ayakmı yapıyorsunuz? yani şöyle bir bakınca bankaların bazıları cumartesi bile çalışırken forumun tamamının memur oldugunu düşünmeye başlıyorum. hadi memur değilseniz a.q hepiniz mi üst düzey yönetici falansınız ? onlar bile cumartesi en kötü yarım gün çalışıyor. ülkede cumartesi çalışmayan çok az meslek grubu kaldı ama bizim bütün pati çumartesi çalışmıyor. fakir detektit kurumsallardakiler çalışmıyo ya. yazılımcı faln değilsen ürünler test edilmiyosa falan yatış haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 smyrnas said: Şu haftasonu gelsin artık muhabbetini anlamıyorum. Cidden cumartesi çalışmıyormusunuz yoksa çalışıpta ayakmı yapıyorsunuz? yani şöyle bir bakınca bankaların bazıları cumartesi bile çalışırken forumun tamamının memur oldugunu düşünmeye başlıyorum. hadi memur değilseniz a.q hepiniz mi üst düzey yönetici falansınız ? onlar bile cumartesi en kötü yarım gün çalışıyor. ülkede cumartesi çalışmayan çok az meslek grubu kaldı ama bizim bütün pati çumartesi çalışmıyor. sakin. h2s said: hafta içi 8-5 çalışıyorum, hafta sonu çalışmıyorum. pazartesi günlerini sevmiyorum o gün geçmiyor sanki 8-5 sanki 24 saat gibi geliyor. onun haricinde hafta çabuk geçiyor cuma akşam 5 oldu mu behlül kaçar. helal. mokoko said: 1 ay oldu haftasonum olmadan yazmıştım ztn. sonunda vücut iflas ettim sanırım. ufaktan hasta olmaya başlıyorum. bugün sakaryadan dönüp yarın bursa'ya gitmem lazım. bide hastalık çıkarsa bunların üstüne napıcam lan ben of açık mert korkusuz of napıyon hacım sen yaaa?hayır,takma ismin de meşhur fıkrayı akla getiriyor,yapma gözünü seveyim.inşallah ciddi bir rahatsızlığın yoktur. satış-pazarlama işinde olunca aslında mesai 7 gün 24 saat. harbiden öyle. ama bunu patronların çoğu anlamıyor. müdür bile olsanız sizi belli bir saatte o masada görmek istiyorlar. kesinlikle profesyonellikle alakası yok. ego tatmini. oysa satış işinde ve hele ihracatta 9dan 6ya ya da 8den 5e bir mesaiden söz edilebilir mi? mümkün değil. dün ve bugün bangladeş,pakistan,mısır,iran'dan müşterilerin 10dan fazla elektronik postasına cevap verdim. adamlar çalışıyor çünkü cumartesi ve pazar. aynı şekilde hafta içi(ve bazen haftasonu da) sabah 6-7de başlar benim telefon çalmaya. çünkü bangladeşle 4 saat zaman farkı var mesela,adam arar,soru sorar. cevap veririm. salak patron ise sanıyor ki ofise gelip,masaya oturup,bilgisayarı açmadan mesai başlamıyor. üstelik ben yurtdışında iken ve özellikle bu islam ve arap ülkelerine gittiğimde cumartesi,pazar da çalışıyorum. heee ama artık 15 sene önceki tıfıl olmadığım için dönüş biletimi genellikle öyle bir ayarlıyorum ki perşembe gecesi veya cuma sabahı iniyorum istanbula ve doğal olarak dinleniyorum. neyse ya. uzun hikaye. ama ücretli çalıştığınız zaman pek az kişi şanslıdır,yoksa eleman olmuşsun,şef olmuşsun, müdür olmuşsun...çok fazla fark etmiyor. bu nedenle... gel cuma günü geeeelll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 öğrencilik (tu) ah bi de istanbulda olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Killer said: fakir detektit kurumsallardakiler çalışmıyo ya. yazılımcı faln değilsen ürünler test edilmiyosa falan yatış haftasonu Soldan sağa,yukarıdan aşşağı ya . neye sakin neye helal diyenler varda bende bundan bahsediyorum. Patide ki herkes mi kurumsal ? sallamasyon çogu kişi. Ettiği lafın altında kalmamaya bakıyor ! şu devirde cumartesi çalışmayan adam dedigin gibi feci kurumsal da çalışıyordur da. işte iş benim dedigime geliyor. alayı face te,instagram da " cumartesi de çalışılırmı yeeeeaaaaaaa" takılan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Adamın hafta sonu çalışmaktan devreleri yanmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 6 gun calisan iliktir. 7 gun calisan patron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Geçmiyor bazen cidden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Fistan said: zorla mı çalıştırıyolar hayat sartlari bebeims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CYHuxq2WYAAnDS_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 yumy said: Adamın hafta sonu çalışmaktan devreleri yanmış :/ Yok Hacı benim cumartesileri yarım gün . pazarları da çalışmıyorum. devreleri yakma kısmı doğru oda milletin dandikasyon ayarlar da çalışıyor olmasından kaynaklı. Beyaz yaka moduna girmiş ergenleri gördüğüm zaman birşeyler sokmadan edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 tamam hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar