Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO: International Beta

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

hattok said:

Beyler ŞART GÜZEL AMA SAKAT. PVE nin damageoutputu cok güzel sıkmıyor darlamıyor ama iş pvp ye geldi mi Tek çektiğim balta ile adamlara 3 vuruyorum. Ayrıca oyunun swing speedleri yanlış Katana ile broadsword gibi bekliyorum.Viking sword ile twohanded silah gibi bekliyorum. Damage desen yok. bu serverda da mageler vurmasın sadece damage lütfen.

Discorddan hızlıca bize ulaşabilirsin. Esasen işi Raiden çözüyor ama onun görmediğini bende aktarabilirim.

Yapılan balans sonuçta anayasa değil herhangi bir eksiklik/geliştirme varsa düzeltilebilir :).
Sosyal ağlarda paylaş

noob guide istiyoruz

en kötü linkleyin ona bakalım. en son üni 1 deydim oynadığımda. kaç saattir bakıyorum beceremedim. fishingi öğrendim ama tek tek fishing pole a mı tıklayacağız paperdollda ? ne bileyim keybind yapamıyoruz mu ?

ikincisi, archery seçtim tavsiye üzerine. bow elimde çantamda arrow var. fakat minoc dışındaki wolflara falan saldırmay açalışyıorum olmuyor. war mode a alıyorum gene yemiyor. neden olabilir. melee girişiyor ama dibine girersem.
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

Böyle yağan kar bi tarafta adaçayı bi tarafta tam eski UO günlerimi hatırlatıyor, benimde deli gibi başlayasım var ama vakit yok gibi..

Skill ve stat gainler gayet hızlı emin ol az vakitle bile karakterlerini yapıp müsait olduğun zamanlarda arkadaşlarınla oynayabilirsin :)

Ayrıca Mojito'nun dediği gibi siteden discorda girerseniz her konuda yardımcı olabiliriz, birçok arkadaş Raiden dahil herkesle ilgilenmeye çalışıyor. Açıkçası ilk 2 gün için gayet eğlenceli gidiyor. Hem yabancı hem türkler var bazen komik durumlar oluyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

Moblardaki magical drop rate I dusurmus bulunmaktayim, bunun aksine champ lari cok ciddi boostladim. Ana magical sourceun champlar olmasi daha group gameplayi destekleyecegini dusunuyorum.. Tabi Bu demek degilki bir dragondan drop alamayacaksiniz.

stratics'te moblardan rare drop çalma olayını filan okudum. moblara steal yapılabiliyor mu? sadece para mi geliyor yoksa magical itemlar da gelebiliyor mu?
hirkiz açtım bi tane ama dragona gidecek durumum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Coldwind said:

champa kaç kişi gerekiyordu en az? bu arada barracoon falan melee ile zor iş, dokununca fare oluyordu yanılmıyorsam. herkes ranged olacak da falan filan.

physical'da fare yapar barracoon

3-4 mage ile tamamlanır. 6'dan fazla olmamanızı öneririm.

necromancy varsa necro-mage en iyisi olur
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

heavy xbow instant hit olduğu için çok avantajlı değil mi yav? 2-3 kişi instant kill atar herhalde bir kişiye. zaten çok vurmuo mu heavy olduğu için.

hide + archer skill'leri ile gayet etkili olur 3-4 kişi.

tabi bu ve önceki mesajımdakiler uo'ya göre. bu serverda nasıl bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

1 saattir fishing yapıyorum. 72.4 oldu. sürekli yapmıyorum tabi afk, salak salak dolanmalar falan. gene hızlıymış. ileride düşer herhalde hız. sonra ne yapıcam bilmiyorum gerçi. sağolsun biri yardım etti at mat verdi balığı nasıl pişireceğimi gösterdi. belki buradandır, her türk gibi nerelesin dedim sölemiym dedi fasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...