BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Mosquito said: aynen benimki patlamış, malda vardı içinde :( populasyon artarsa dönerim belki exceptional muzik aletlerini senden aliyodum napcam simdi sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 dragon scale craft ederken failde tüm scale'ler gidiyor red scale armoru rezalet düşük ve dex penalty veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 bir hype'ın daha sonuna mı geldik yoksa? herkes nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 çalışıyorum ben fasdasd, akşamdan akşama ya. ilk hafta ameliyatlıydım 10 gün aralıksız oynayabildim. sonrasında gerçek hayat damgasını vurdu. insan lazım ama orası kesin. pvm içni akşama karakteri hazırlayacağım. iki tane crafter var. fletch, bs, tinker vs. sadece kubat damage yapacak karakterim yok. onu da bu akşam hallederim. gelsin barraconlar gitsin golemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 37 online var şu anda.Bu saat için fena değil fadsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 valla craftlari kastik bekliyoruz vendor acmak icin..daha dogrusu mal uretimindeyiz..satacak gibi olsa vendor dikecegiz de su anda pvp degil pvm deyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 alt karakter açıp PK olasım da var aslında pure mage şöyle gelene gidene kal vas flam (böyle m iyazılıyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 abi sphereimsi oynanış beni çok baydı ya var mı bi faliyet fln takılıyo musunuz champ fln gaz olur gelirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 champ var, duzenli yapmaya calisiyoruz. full sphere da degil yani. bi orc guildi gelmek istiyomus servera, ben orc karakter actim onu kascam simdi :D sw tact lj armslore heal anat resist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 abi oynanış direk sphere ya malesef ilk gazlandım şimdi giresim gelmiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 orc nasıl acıyoruz ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 orç mask buluyorsun onu takıyorsun ve orkça laflar ediyon. Ve orkça ingilizcesi + gelene atak verip duruyon ya da yanına yaklaşıyorsa uzaklaşıyorsun. In por ylem ve uo ancorpta vardılar, kıyak adamlar vesselam. Çok güzel rp yapıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 BioHazarD said: champ var, duzenli yapmaya calisiyoruz. full sphere da degil yani. bi orc guildi gelmek istiyomus servera, ben orc karakter actim onu kascam simdi :D gerçek mi bu ? nasıl açıyoruz orc ya ulaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Öyle bişey değil orc açmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 orç açılmaz, orç doğulur gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 o baska bisi abi..o sanssizlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 ırçınızı satmayın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Jeeztro said: BioHazarD said: champ var, duzenli yapmaya calisiyoruz. full sphere da degil yani. bi orc guildi gelmek istiyomus servera, ben orc karakter actim onu kascam simdi :D gerçek mi bu ? nasıl açıyoruz orc ya ulaaan tuysuz karakter acip orc mask yada helm, ringmail set ve balta giyince oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 heycanlandım bi an. yaw kaç sene önce bizim serverda vardı elf orc falan dwarf da vardı galiba bunlar tabi olayın görsel boyutu sanırım. uğraşmak lazım az. bizim serverda da oalydı. vampir bile vardı lan eskiden. bu arada ben de LD guildindeyim, klavyem ingilizce fakat türkçe olarak kullandığım için "" şunu bulamadım façsödm o yüzden yazamıyorum bi ara değiştireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 snndeki orçlar bir daha gelmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 evet efsaneydi snn de orclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 uo diyince aklıma sürekli reset yiyen olymposda aynı dungeonları 5-6 kez tekrar tekrar dizayn edişim geliyor. Mis gibi birde diabloda esinlenerek uncommon, rare, unique moblar yapıyordum renkleri, isimleri ve spawn timeları değişik. Zevkliydi aslında ya milleti dikizliyordum sonra bakalım neler yapıyorlar diye heaeua :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 nebulada vampirdim ben de zamaninda, latince falan kasiyoduk akademiden mezun olmak icin sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 snn' deki spy'lar geldi benim de aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 kendi aramizda aksiyon yapalim bari abi orc elf zart zurt falan guildi kuralim savasalim, boyle olmucak yuz yuze bakiyoruz sabahtan aksama kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar