Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 tabi ki. 28 seneden sonra uo oynamamakla sorunun çözülebilir. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 ahahahah :D ben 1920x1080 desktop cozunurlukte oyunu 1024x768 oynuyorum. evet arada siyah koseler beliriyor, ona pek yapacak birsey yok, eski oyunun limitasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 RaidenXelRu said: noob guide :) http://forum.ultimaonline.international/thread-27.html Eve geçince dalıyorum. tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 ilgilenen olursa lore & history of ultima online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 https://www.reddit.com/r/ultimaonline/comments/426b99/uo_i_new_player_guide/ https://www.reddit.com/r/MMORPG/comments/426d31/ultima_online_new_player_guide/ upvotunuza kurban :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Tecrube etmis arkadaslarim Lag azaltmak icin yapilabilecek ayarlar önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Grinny said: youtube daki bi razor guide da adam "use smart CPU usage reduction" tikini kaldırın diyordu bi deneyin general sekmesine chatte biri demis bunu, bi dene bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 nays aç gibi topladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 ne ps'ler düştü? diyin bari.. herkes kendine saklamıştır heralde, var mı satan eden? tailor varsa alırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 discorda yazdım gerçi de, bana disc mi ne öyle bişey düşmüş. bu neymiş lan bakim derken tıkladım mal gibi. gitti ynai. 110 oldu cap, sorun şu ki karakter miner bs falan. çok alakasız oldu. öğrenmiş olduk hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 bana 115 taming düştü ama çalındı anında dungeondan çıkmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 champtayiz diye anons ederseniz calinir asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 kaç ps düşüyor bu arada? 6 ps mi? bir de edit var diyolardı discord'da, gm yardım etmiş vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 edit demeyelim ona :) çok farklı şeyler malum. abi normal değil mi zaten, ben geldim tek yapabildiğim explosion atıp yakalayabildiğime greater heal atmaktı. salak gibi shrine mı ne varmış onun üstünden geçtim çok acayip bir yere attı falan, page attım ne yapayım diye sağolsun yardımcı oldu. runebook çalışmıyordu zira orda. benim içni inanılmaz güzel bir tecrübe oldu. bir dahakine daha hazırlıklı gidicem. hatta ikinci karakterimi archer yapmaya karar verdim. belki mage / archer varsa tabi öyle bir template. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 cicibeybe said: bana 115 taming düştü ama çalındı anında dungeondan çıkmadan abi sunu kim caldi ya soylesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Thomas isimli bi karakter çaldı. İki 115 taming, bir 120 provo, bir 110 musicianship, bir de discordance düştüğünü biliyorum. Craft scrollu düşmedi sanırım. Bir ara champion guide benzeri bir şey hazırlamak lazım, unutmuş ya da bilmiyor millet, çok kaotik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 cicibeybe said: bana 115 taming düştü ama çalındı anında dungeondan çıkmadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Sacros said: Thomas isimli bi karakter çaldı. İki 115 taming, bir 120 provo, bir 110 musicianship, bir de discordance düştüğünü biliyorum. Craft scrollu düşmedi sanırım. Bir ara champion guide benzeri bir şey hazırlamak lazım, unutmuş ya da bilmiyor millet, çok kaotik oluyor. bir dahakine kill on sight abi yok boyle bisey :D o adam bide o kadar uzun sure ordaydi ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Sacros said: Thomas isimli bi karakter çaldı. İki 115 taming, bir 120 provo, bir 110 musicianship, bir de discordance düştüğünü biliyorum. Craft scrollu düşmedi sanırım. Bir ara champion guide benzeri bir şey hazırlamak lazım, unutmuş ya da bilmiyor millet, çok kaotik oluyor. aynen Thomas çaldı. çalsın zaten abi, hırsız değil mi herif. hile mile yoksa sorun yok. aküla nın dediği gibi heryerden bağırdık gideceğimizi yani ahaha ben hiç champion yapmamışım onu farkeettim bunca yıl. hep pvp yaptım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 lol Çalınması üzücü olmuş lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 neyse bunlar daha isinma turlari, daha yapariz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 benden çok biohazarda koydu asdflgjnad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 excep kaç vuruoo la iyi vuruyor mu? yoksa xbow mu tercih etcez yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Olm adam benim bandajlari bile çaldı 300 bandaj bitti bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar