Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 10sn nin bütün haritayi stealth gezmekle bi alakası yok, olayı hide olduktan sonra 10sn orda cakili kalman yada birini görünce hide olunca imkansiz adami yakalaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 dana22 said: bu arada server international dimi..finland filan goruyorum karakter adi.. bir de birinin binegi mi karakteri mi allah c.c. koymus o biraz hos olmamis bilginize.. adamın ismi sanırım o. binek ismi değiştirmeye çalıştım değiştiremezsin dedi. international mı bilmiyorum, discorrd ana kanalda yabancı rpsi yapıp türk kanalında yardırıyoruz genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 lan serverin adi international. olm var ya bazen zekanizdan suphe ediyorum, sonra oyle bisey yapiyosunuz ki olmadigindan emin oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bizim sitenin ismi de paticik ama patiyle işimiz yok gibi diye düşündü sandım adam. yabancı oyuncu göremedim mesela ben. varsa da bilmiyorum onun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 40 dakkalik bi ugrastan sonra ilk nightmarei de tameledim. server first tum binekler sanirim aksini iddaa edecek tamer yoksa :D poke master titleimi isterim :P gotta catch'em all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 kanki bana böcek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 şu servera adam lazım ya. iyi gidiyor ben acayip keyif alıyorum herşeyi tekrardan öğrenmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 hayir ole bir ismi insan durup dururken koymaz yani gelecege dair planlari arasinda daha uluslararasi olmak vs vardir diye dusunmustum..malum sanirim forumlarda da yazisma dili ingilizce..cok kurcalamadim da forumlarda gidip turkce baslik acayim mi acmayayim mi yi kestirmek icin kurcaladim orayi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Forumlarda turkce sub forum bolumu var. Orada turkce baslik acabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 BioHazarD said: 40 dakkalik bi ugrastan sonra ilk nightmarei de tameledim. server first tum binekler sanirim aksini iddaa edecek tamer yoksa :D poke master titleimi isterim :P gotta catch'em all ne ara nasıl yaptın :) güzelmiş bu arada, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 tesekkurler :D serverin acildigi dakikadan beri tamera yogunlastim hep bi yandan kastim ara ara da spawn aradim vs :D simdi artik baska char kasabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Coldwind said: BioHazarD said: 40 dakkalik bi ugrastan sonra ilk nightmarei de tameledim. server first tum binekler sanirim aksini iddaa edecek tamer yoksa :D poke master titleimi isterim :P gotta catch'em all ne ara nasıl yaptın :) güzelmiş bu arada, tebrikler. ben normal düz at tamelicem bana sikilin 30 olmasi lazim diyor. nasil olacak o is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Item Identification çalışıyor mu? bazı itemler unindet cunku http://www.uoguide.com/Item_Identification Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 kedi sevince oluyor mus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Seele said: ben normal düz at tamelicem bana sikilin 30 olmasi lazim diyor. nasil olacak o is. animal taming ogren vendordan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Xaero said: Item Identification çalışıyor mu? bazı itemler unindet cunku http://www.uoguide.com/Item_Identification calisiyor evet, birde lichlerden item id wandi cikabiliyor ugrasmak istemezsen. 0 skille ben id edememistim, 10 falan olunca ediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 dana22 said: Seele said: ben normal düz at tamelicem bana sikilin 30 olmasi lazim diyor. nasil olacak o is. animal taming ogren vendordan.. oo onu nasil bulcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Arkadaslar, Ben marketing alaninda elimden geleni yapmaktayim, sizdende destek bekliyorum :) Facebook.com/uoint Like edip kendi networkunuzde paylasirsaniz cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 online sayısı ne zaman baksam 51 gözüküyor sitede, doğru değil galiba o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Seele said: dana22 said: Seele said: ben normal düz at tamelicem bana sikilin 30 olmasi lazim diyor. nasil olacak o is. animal taming ogren vendordan.. oo onu nasil bulcam. animal trainer var britte mezar tarafindaki mage shopu biliyosan onun sag tarafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Frenzied ostard spawn'ı buldum ama etrafındaki yaratıklara saldırdığı için öldü :( LA FELİX GEL TEYMLEYEK SUNU GEL ACİL GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 hayvan frenzied ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 uonun burda ne isi var diyor okadar sasirmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ailenizin tamer i geldi, gate varsa gideriz evinden alırız np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 hattok said: Frenzied ostard spawn'ı buldum ama etrafındaki yaratıklara saldırdığı için öldü :( LA FELİX GEL TEYMLEYEK SUNU GEL ACİL GEL biliyorum onu da orasi sikintili, 4 gundur ayni sey oluyor. yapcak bisey yok. aggrosu da alinmiyo o yaratiklarin frenzied dalarken. peace atsan falan bile olmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar