Xaero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Bir projeden elime adetli olan geçen 1 TB SEAGATE BARRACUDA 7200RPM Harddisk mevcut. Kenarda duruyorlardı geçen PrudenT isteyince aklıma geldiler. 3 adet ona gönderdim ondanda fikir alabilirsiniz. Fiyat olarak 100 TL düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 nerde ne kadar kulalnıldı. durumu ne? az bi detay yazaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Valla 1 senedir bende duruyorlar kutuda. Ondan öncede sanırım 1 sene kadar çalışmıştır. Çünkü yeni kurulmuş 10 ay kadar çalışıp kapanan bir çağrı merkezinin tüm sistemlerini satın almıştım. Ordan geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 oha sakat olabilir o harddiskler..dolandirilanlarin bilgileri harac bilmem ne adresleri ..telefon yerine salatalik yollanan emekli amca bilgileri..cog fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 dana22 said: oha sakat olabilir o harddiskler..dolandirilanlarin bilgileri harac bilmem ne adresleri ..telefon yerine salatalik yollanan emekli amca bilgileri..cog fena.. Hepsi Low Level Formatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 benim aldıklarım sapasağlam, hiç sorun olmadı. güvenilir satıcı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Yedek için alınabilir aslında fiyat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar