yumy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 suBzer0 said: Valla benim yaşadığımın bir sıkıntısı yok ama millet ne yaşıyor bilmem. ahahah 50 shades of gercek islam bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 abi böyle inanılmaz orjinal tesbitleri nasıl buluyorsunuz? ateizmin kazandırdığı bir özellik mi bu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 cehalet over 9000 ya direkt. anadolu kırsalında, fakir ailenin, kız çocuğu olarak respawn etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 suBzer0 said: abi böyle inanılmaz orjinal tesbitleri nasıl buluyorsunuz? ateizmin kazandırdığı bir özellik mi bu yoksa? kurani okuyoruz ;) ahzab suresi bence her erkegin evinde duvara asilmali direk sonra GERCEK ISLAM BU DIIL he canim he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bingildak said: cehalet over 9000 ya direkt. anadolu kırsalında, fakir ailenin, kız çocuğu olarak respawn etmek gerek. ama ne yazık ki senin fakir hayatını 10 a katlayacak şekilde bir hayatım var.. üzgünüm senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 baban sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 hanginiz daha zenginsiniz acaba lan.. yani ikiniz de harbi saglam zenginsiniz de hanginiz daha zenginsiniz acaba.. not: ben fakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bingildak said: baban sağolsun. boyle plop plop diye bi ses geldi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Müteahhitde geldigine gore, gerçek islamı tartışmaya başlayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ve kadro toplanır , ateist dayanışması başlar en sevdiğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 atayist dayanismasi!1!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 lanet olasi atayislar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 suBzer0 said: senin fakir hayatını 10 a katlayacak şekilde bir hayatım var Hadsasdasda işte islamın alçakgönüllülüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Ama çok güzel bişey ya bu benim için. herkes ne iş yaptığımı , ne düşüncede olduğumu ,nasıl bir ekonomik durumum olduğunu ,babamı filan biliyor hep.. olduğu gibi görünen bir adamım demekki forumda olsak bile. çoğunuzun yaptığı roleplay den daha iyi bişey bu :) arya'yı ayırıyorum kendisi benim tanıdığım en cesur ve delikanlı kişidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 fakir ateistler paticik whatsapp grubunda subzero alarmına bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ateistiz deyip cool takilmayi seviyoruz hepimiz eved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ben param olmadigi icin ateist oldum. bi boka yaramadi, ne ortamdan kiz ayiklayabiliyorum ne de cebim doldu. budist olmaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ben kız ayıklamak icin atayiz takılıyom yoksa gercek islamcıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 btwbu fakir zengin muhabbetini benim üzerime yıkmayalım. fakir vs. şeklinde olaya giriş yapan bingildak'tır. rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Laurelin said: japonyayi dogru kaynaklardan ogrenin http://i.imgur.com/Lh7ayDy.jpg Hasegawa Taizou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 adam onu bile anlayamamış ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Laurelin said: suBzer0 said: abi böyle inanılmaz orjinal tesbitleri nasıl buluyorsunuz? ateizmin kazandırdığı bir özellik mi bu yoksa? kurani okuyoruz ;) ahzab suresi bence her erkegin evinde duvara asilmali direk sonra GERCEK ISLAM BU DIIL he canim he :D 53. ayetten bahsediyorsun galiba? ilgilenirsen öm den onunla alakalı açıklamayı yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 subzero bi abdest alıp geleyim desteğe ihtiyacın varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bingildak said: adam onu bile anlayamamış ya :( en sevdiğim şey senin dediklerini işime geldiği gibi anlamak istemem. bunu yapan da sensin , her postumun altına summon olduğun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar