Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Evet, zaten steam'i kullandırtmak için kapatıyorlar won'u.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 [WwW]HeLLBringeR da burada :) Ah ah olsada oynasak. Talep varsa açabilirim 155mbps sunucumdan? Tabi talep çokluğuna bağlı[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hellbringer? hiç duymadım... ne zaman www'ye girdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Yaklaşık 4 sene önceydi. Tabi senin dediğin www ise. Benimkinin açılımı World Web Warriors idi[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 benim bahsettiğim WwW, World Wide Warriorstı.. hmmm[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 World Wide Warriors tu doğru bak onu bile unutmuşum çok zaman oldu :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 "World Web Warriors", hacker falan mıydınız? :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 WwW Antalya Çağlayan Lisesi nin orada kuruldu Babanoz kurdu sonra bıraktı vs vs[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 çok güzeldi ya tfc... Çok akıcı bir oyundu ve çok zevkliydi. Zannetmiyorum ömrümün geri kalanında tekrar oynayabileceğimi. Half life falan bile yüklü değil bilgisayarımda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 takım oyunu şeklinde oynadığımız zamanalrda oldukca zevkliydi başka bişi oynamazdık walla sabaha kadar TF sonra cs cilerden bazıları oyun mantığını deiştirmeye çalıştı ezik ezik flag taşıyan adama bomba yapdırmalar kıçına roket atmalar bide NWo klanındaki bazı arkadaşlar nedense dial up bazışeyleri yapılmasınıı hazmedemediklerinden baya bi OGC damgası vurmuşlardı.nese eski güzel günlerdi. UT2K4 team olarak oynansa eminim tüm eski TF cileri,n hoşuna gidecektir.serverları genelde boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hepsi geride kaldı nWo ile ilgili şeyleri hatırlamıyorum ben 2yıl oluyor sanırım nWo dan çıkalı zaten ondan sonra 2 3 hafta oynayıp topyekün birdaha oynamadım ama HL 2 çıksın ve HL 2 motorlu tf yapılsın o zaman tekrar oynamaya başlıycam.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bu arada jolt.co.uk / 2fort serverında beklerim oyuna. nickimi sürekli değiştiriyorum gerçi ama ero, erot0nikh, knoxville veya Vlad olarak ortaya çıkıyorum. :P[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Jackass mi takılıyorsun Knoxville falan[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 üşendim valla formattan sonra oynamaya kasmak ta istemiyorum[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Lan Prawler hatırlıyorum da WwW ile nWo maç yapacaktık senin klavyen mi bozulmuştu ne sonra sen gelmeyince Babanoz WwW yi maçtan çekmişti off ne günlerdi.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 heh praw maçtan kaçmak için yazmış olmazsın. Tabii ki şakka ;).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Yapmışlardır muhtemelen beklerim benim oyunu bırakalı 2 yıl oldu ama Odeon la arada konuştuğumuzda bazı şeylerden haberim oluyordu.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Prawler, 24 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demiş ki: mesela ben de manuyu hatırladın ne günlerdi be off ya off Hayda ben seni hatirlayamadim ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 muahhahahah[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 doğrudur hatırlamayabilirsin[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 www nin açılımı hala aynı aynı www den bahsediosnz[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 angelofdeath'in dediini anlamadım biz (nwo) mi millete ogc damgası vurduk?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 tek tuşla yapıodnz hemde[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sen sus bakiim bitch seni :P Sen arada sırada girerdin zaten eskiden clandan clana atlardın arada[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben anlamadım hala adam kime ne demiş.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar