k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ahaha gif çok iyi yok be, takılıyorum zaten. yoksa şu en üstteki gibi quotelara ben de hep saydırıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Buttplugli anne gercegi beni asil tedirgin eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Yazının hangi kısmı sizi üzdü annenin şizofren olması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Ben daha çok sifonla birlikte gittiği kısmına üzüldüm. Benimkini öyle kaybetsem başım bi ton derde girerdi mesela =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 girer tabi. benim gibi yanında her daim bi tane yedek taşısan böyle endişelerin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 kullanacağım zaman, aman kaybolmasın diye boynuma asıyorum demiştin ya abi, nasıl kaybolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 nice bait try dude, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 k1nJo said: sonunu öğrenene kadar güldüm abi. sonunu öğrenince gülmedim. birader ruh hastası mısın ne bekledin ki sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bilmiyorum abi senin tam beklediğin şey mi çıktı? yazının başındaki soruya bakınca öyle bi şey beklemiyodum zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 abi ben okurken bildiğin kanım çekildi sonunda da tahmin ettiğim gibi sorunlu bir anne çıktı yani ne olacağıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 duyarrr duyarrr duyarrr zınn zınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 büyük ihtimalle adamın teki sallamıştır o hikayeyi o ayrı güzel yazmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 acaipli olaylar. inanmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ya black-ice, abi sorunlu anne diyip genelliyosun da o sorunun ne olduğu da önemli şimdi. hani suç annenin mi değil mi ben orasındayım. şizofreni demiş. hâliyle annenin suçu değil. annenin suçu tamamen şanssız olması. hiç şizofreni birini tanıdın mı bilmiyorum ama ben tanıdım. o yüzden sizden daha çok takıldım oraya sanırım. gerçekten çok kötü bi yaşam kaliteleri oluyor çünkü her şeye çok aşırı duyarlı olduklarından falan. ses, görüntü vs. bi yana bi de gaipten şeyler görüyolar işte. ki bu yazı doğru da şeytan gibi bi şey görüyosa hepten kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 of allahım duyar kasılan konuya bak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 cakma solculuk boyle iste. duyar kasinca hos karsilamadi beyfendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Ya o mao nun annesi olsaydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 lan ya asdjhgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 calimero forumun yeni atarbazı sensin sanırım hayırlı olsun. beklerim bi gün. amacım duyar kasmak değildi hani ya hepsine gülersin ya da hepsine üzülürsün sonunda olayın kendisinden daha üzücü birşey olmadığı için ruh halinin değişmesi garip geldi o yüzden sordum. ama duyar kasmak istersem de kasardım o ayrı. bu yeni nesil ota boka duyar kasmayın gençliğine de komple kafam girsin. işin içinde child abuse varsa buna gülen adamda bir gariplik görürüm ben. ama işte sizin duyar kasmak dediğiniz gibi gelip ne gülüyorsun demem. umrumda olmaz. burada da dememiştim öyle anlaşıldıysa anlaşılmasın o işsizlik. ikinci paragrafta açıkladım. ama şu hikayenin gerçek olduğunu düşünerek okurken gülüyorsanız sizde bir sorun olduğunu düşünmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 axedice'ın poster olarak bütün yazdıklarımı birazdan üstüne alınıp atacağı uzun uzun düşünülmüş iğnelemeli laf atmalı postu resmen gözümde canlandı ya. postun buraya atılmasında bir sorun görmüyorum ben sana lafım yok plz. şimdi bunu yazınca da "çok da skimdeydin sen sanki" tribine girmiştir kesin. ona da girme. bütün yollarını kapattım keh keh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Black-ice said: işin içinde child abuse varsa e yok? kadının derdi çocuğunu korumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Black-ice said: calimero forumun yeni atarbazı sensin sanırım hayırlı olsun. beklerim bi gün. geçmiş olsun. calimero'ya laf attığın için birazdan bir butthurt hissedeceksin otomatik olarak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 yancıları toplanmış hemen diye gelir şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 yalnız şimdi bunu dedim diye ben de calimero'ya laf atmış mı oluyo... olamaz... ARDIMDA BİR ACI BAŞLADI... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 k1nJo said: Black-ice said: işin içinde child abuse varsa e yok? kadının derdi çocuğunu korumak. abi çocuk sonuçta cinsel kullanıma açık bir bölgesinden penetrasyon yaşıyor. hem de yıllarca. olayın teoride child abuse amacıyla yapılmamış olması birşey değiştirmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar