RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Merhabalar, Yaklasik 2 aydir non-stop uzerinde calistigim custom bir server var, bitirmeme az kaldi. Cok daha stabil ve guvenli oldugu icin RunUO'yu githubda forkladim, ustune yaklasik 120 commit ciktim. RunUO tercihi birazda code basein cok daha ustun olmasindan dolayi oldu (sphereye oranla). Sphere baya boktan bir sekilde C/C++ yazilmis, sene 2015te bile speed onlemeyi tartisiyorlardi.. Neyse.. Pre-AOS, precast kaldirdim, bonded pet yok, pet shrink ve satabilme vs yaptim, sadece Felucca, bounty system, champion spawns, order/chaos yani anlayacaginiz runuo'yu aldim o sphereden spherenin guzelliklerini ekledim. runuodanda guzellikleri biraktim. Ilginc bir ruleset oldu. Ben bu serveri Global isletmek dusuncesindeyim, serveri buyuk ihtimal DDOS protected bi providerda eu'da insa edicem. O yuzden oyun ici dili ingilizce birakip, siteyi ve forumu multi-language yapmayi dusunuyorum. Sizce global bir sekilde oyuncu cekmem mumkunmudur? uo serverlari cok fragmente olmus durumda, 50 / 60 oyunculu cok server var, herkes bir serverda birlestirilebilirmi? Bu serverda kesinlikle gormek istediginiz birsey olabilir mi gozumden kacmis olan? herhangi bir tavsiyeniz varsa buyrun Tsk :) PS: sene 2016 hala uo diceksiniz, duyar gibiyim, hep icimde ukteydi uo serveri acmak(yazilim muhendisi olarak), cunku cogu kisi beceremedi, hep ya saldiri yiyip kapandilar ya hacklenip kapandilar, benim value propositionim, hacklenemeyecek bir server ve ddos protected infrastructure PS2: Bir diger buyuk sebepte, "abi yillardir duzgun mmo yapamadilar" acikcasi, bi albion online ve shroud of the avatar bekliyordum. albion online tablet gamer icin yapilinca hayal kirikligi oldu, shroud of the avatarda ise oyunu yapmak yerine sapka terlik yapip satiolar. gene uo ya kaldik :) Bunuda buraya birakayim, nostalji olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Anlattıklarına bakarsak eğer güzel bir çalışma olmuş ancak her zaman sphere server tercih eden birisi olarak runuo hem action yapmak açısından hemde itici olması bakımından hep soru işareti olmuştur. Sene 2016 oldu ancak ultima online'nın sunmuş olduğu craft sistemi ve action sistemi halen daha başka oyunlarda mevcut değil. Tamamı ile özgür bir dünya sunuyor olması hem eski hemde yeni oyuncuları tekrardan düzgün bir server'a toplayacaktır. Eğer planladığın gibi güzel ve stabil bir server kurabilirsen sadece türk oyuncular bile server'ı yeterince kalabalıklaştıracaktır. Kendi açımdan merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Tebrikler , başarılar dilerim 2016 ve hala uo diyen büyük bir topluluk olduğunu düşünüyorum . Yakın zamanda release olmamiş uo klonu Linkrealm isimli oyunu denedim . Erken erişim , kozmetik ,durability onarım ekipmanı, ev-arsa vb gelirleri vardı . Sunucu amerikada oldugu icin pvp yapmaya uygun degildi. Soğudum Global olursa bağlantı sorunu yaşayacağımı tahmin ettiğim için duruma sıcak bakmiyorum. pve ve pvp serverların ayri olmasını da isterdim. cok sebebi var Ekleyip cıkardıgın güzellik - cirkinlikleri de yazarsan fikirlerimi paylasabilirim . Mümkün oldukca türkce yazarsan daha cok insana ulasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Serverin lokasyonu Strasbourg yada Frankfurt olucak, acaba buraya ne kadar ping alirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 abi is yerinde oynayamam ki onu da..cok trajik olur..dur ettin kesiyorum bekleyin demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Avrupa'da kuracağın bir serverda sorun yaşanmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Ben girer oynarım ara sıra ya, ücretli mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Hayir, f2p kesinlikle, p2w hic bir element koymayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Ne zamana hazır olur peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 RaidenXelRu said: Hayir, f2p kesinlikle, p2w hic bir element koymayacagim Şu şurda kalsın da ilerde tutar falan, lafından dönerse suratına çarparız kashdfk Tebrikler bu arada, umarım vaad ettiğin gibi yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Acilis bu ay sonuna dogru olucak, fazla birsey kalmadi geriye. balance ayarlarini yeni bitirdim, spawnlar vs tamam. Guard Zone genisligi konusunda ufak bir sikinti var onun uzerinde calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konu dışı bi soru olarak, bi gelir modelin var mı, yoksa amme hizmeti olarak mı yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Kaç sene oldu bilmiyorum ama ben hala eski basit UO'yu özlüyorum. EasyUO mu ne vardı bezdirmişti beni bıraktım zaten. Üstüne bi daha deniyim derken boltcumudur nedir her yerde onlardan vardı gene bıraktım. Şöyle zevkle çok büyük şeyler elde etmeden pure oyunun ruhunu yaşamak istiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Ya acikcasi donation shop dusundum, sadece rare dyelar satilicak sekilde. ve donation shoptan ne satin alinabiliyorsa oyun icinde gold ilede alinabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Abi bari ilk kayıt ücretli olsun da çoluk çocuk dışarıda kalsın. Hem sana da gelir olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 runuo (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 asıl sphere rezalet hiç bişi çalışmaz etmez tek class var o da mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Maalesef gonul isterdi UO sphere gibi olsa ama bir yazilim muhendisi olarak spherenin sacma sapan kodunu okurken burnum kanadi acikcasi. RunUO cok daha ustun bir cok konuda. O yuzden ben olabildigince 2001 nebulasini goz onune alarak onu runuoda yasatmak adina yola ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 kod sistemi oynayanların umrunda değil ki iyidir kötüdür karışıktır vs o yazanın sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 maalesef haklisin Sonradan "abi speed yapiyorlar" "abi injection" "abi dupelediler" diye aglamak daha sikintili :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Site falan var mi kayit olalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Siteyi Daha acmadim public, burda release ederim bir haftaya amacim hani sizlerden feedback almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 mest eden terlik varsa oynanır yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 şiper ne abi. hiç bi şeyin adam gibi çalışmadığı, bir sürü açığı olan, yetersiz bi server. runuo uo'yu adam etti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 all aboard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar