Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?27,8261302 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 uff pistir o kulaklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Esh is no more :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 xcom mu oynuyonuz, revive atın gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 abi açık kapalı nasıl bişi istiyonuz ki bi de kaç paranız var sdfg head-fi a baktınız mı? ben sadece dinlediklerimden örnek verebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Kapali, duzgun mikrofonlu, wireless olmasi sart degil. Kafami ortadan ikiye bolmeyen kulaklik, tepe sungeri bende dert. Razor kraken var su anda, ondan once logitech g930 vardi, ikiside tepemi cokertti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 valla bilemiycem ath700 denesene, onlar baya rahattır. kaliteleri de iyi cons satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Esh said: ha bana sorarsan DT770 + blue snowball. sen yayıncı değil misin zaten öyle bişeye ihtiyacın olmalı şu dt 770 hayatımda aldığım en iyi şey yaa mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Razer Blackshark al hiç uğraşma bunlarla hele gözlük kullanıyorsan hayatım boyunca kullandığım en iyi kulaklık diyebilirim. Astro A50 ya da turtlebeach olur ama bulması zor meretleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Tabi ki Razer ve Logitech gibi embesiller için şişirme markalardan uzak duruyorsun. Direk komplike olarak oyuna yönelik alabileceğin en iyi şey Sennheiser GAME ZERO bir kere, closed kendisi. Ses kalitesi olarak Astro a40'dan daha iyi ve kocaman ear cupları falan senin koca kafandaki koca kulaklarını da kapatır zannımca. Amazon'da 199 dolar şu an siyahı. Yukarıda Plantronics'in lafı geçmiş, köpek yutana kadar Gamecom 777 kullanmıştım, hakikatten o ve 780 serisi çok rahat kulaklıklar, fakat dene istersen dedikleri Rig serisinden, Rig 500HD'yi iki gün deneyip geri iade ettik arkadaşta. Zira kulaklıktan dışarı kaçan seslerin hepsini mikrofon yakalayıp Razer Comms'ta bize dinletiyordu sağolsun, hatalı ürün diye geri aldılar. Bassı biraz fazla ve open ear olduğundan sana önermiyorum ama evet 200 gram civarı olduğundan çok rahat kulaklık cidden. Kingston Hyperx Cloud ağırlığı klasik 250-320 gram bandındaki kulaklar gibi ama bence üst kısmı (ki alüminyum olduğundan daha dayanıklı 900 tl'lik salak basma kalıp markalardan) ve cup kısımlar gerçekten çok rahat, 3-4 saat falan çıkarmadan oynadım hiç rahatsızlık vermedi bana. Ve sesi cidden coşturuyor. Son 1 senedir gördüğüm tüm sayfalarda da kendi fiyat bandında rakipsiz notlar alıyor. Yalnız bu seride Cloud 2 değil ilk Cloud'u al bence, ikinci seride crackle/noise problemi çıkabiliyormuş mecbur iade alıyorlar öyle olursa da, artı verdiği USB ses kartı bir sike yaramaz. Bir yayıncı olarak zaten düzgün ses kartın olduğunu varsayıyorum, yoksa da alman lazım zaten. Tabi madem 900 tl'lik kulaklıklar gösteriyorsun, git onun yerine daha uyguna Amazon'dan beyerdynamic DT 770 ya da Audio-Technica ATH-M50x (ya da m40) al, hem onları dışarıda da takarsın istediğin vakit enfes iki kulaklık. Ha bunlar koca kafalara uygun mu onu bir araştır tabi, ben ses kalitesi olarak övüyorum. Bunların yanına bir tane Blue Yeti mikrofon koyduktan sonra direk kusursuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 zipzip said: Sölöm, Tabi ki Razer ve Logitech gibi şişirme markalardan uzak duruyorsun. Direk komplike olarak oyuna yönelik alabileceğin en iyi şey Sennheiser GAME ZERO bir kere, closed kendisi. Ses kalitesi olarak Astro a40'dan daha iyi ve kocaman ear cupları falan senin koca kafandaki koca kulaklarını da kapatır zannımca. Amazon'da 199 dolar şu an siyahı. Yukarıda Plantronics'in lafı geçmiş, köpek yutana kadar Gamecom 777 kullanmıştım, hakikatten o ve 780 serisi çok rahat kulaklıklar, fakat dene istersen dedikleri Rig serisinden, Rig 500HD'yi iki gün deneyip geri iade ettik arkadaşta. Zira kulaklıktan dışarı kaçan seslerin hepsini mikrofon yakalayıp Razer Comms'ta bize dinletiyordu sağolsun, hatalı ürün diye geri aldılar. Bassı biraz fazla ve open ear olduğundan sana önermiyorum ama evet 200 gram civarı olduğundan çok rahat kulaklık cidden. Kingston Hyperx Cloud ağırlığı klasik 250-320 gram bandındaki kulaklar gibi ama bence üst kısmı (ki alüminyum olduğundan daha dayanıklı 900 tl'lik salak basma kalıp markalardan) ve cup kısımlar gerçekten çok rahat, 3-4 saat falan çıkarmadan oynadım hiç rahatsızlık vermedi bana. Ve sesi cidden coşturuyor. Son 1 senedir gördüğüm tüm sayfalarda da kendi fiyat bandında rakipsiz notlar alıyor. Yalnız bu seride Cloud 2 değil ilk Cloud'u al bence, ikinci seride crackle/noise problemi çıkabiliyormuş mecbur iade alıyorlar öyle olursa da, artı verdiği USB ses kartı bir sike yaramaz. Bir yayıncı olarak zaten düzgün ses kartın olduğunu varsayıyorum, yoksa da alman lazım zaten. Tabi madem 900 tl'lik kulaklıklar gösteriyorsun, git onun yerine daha uyguna Amazon'dan beyerdynamic DT 770 ya da Audio-Technica ATH-M50x (ya da m40) al, hem onları dışarıda da takarsın istediğin vakit enfes iki kulaklık. Ha bunlar koca kafalara uygun mu onu bir araştır tabi, ben ses kalitesi olarak övüyorum. Bunların yanına bir tane Blue Yeti mikrofon koyduktan sonra direk kusursuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Ben Sennheiser'la sponsorluk işini tekrar konuşayım, 1 ay olmuş dönmedim adamlara, olumsuz cevap gelirse dt770'e yürüyeyim. Hazır n11.com'da varken daha rahat olur neredeyse amazonla aynı fiyata geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Sony mdrma900 + Zalman zm-mic1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 mdrma900 bitmis yenisi mdr1a o da büyük kafada rahatsızlık veriyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Bu closed back sanirim, 900 open. Japonyada bir site var japon mallarini gonderen oradan almistim, hafif, genis ve cok rahat.. Edit edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Dün geldi Sennheiser Game One. Özellikle bunu istedim çünkü Game Zero kapalı kulaklıkmış, gözlerim sulanıyo onları takınca. Bu kulaklık maksimum konfor içinmiş, üstünde falan da yazıyor. Çok anlamam ama basitçe karşılaştırmak gerekirse ses siberia v2ye oranla bayağı bayağı iyi ki ben siberiayı turtle beach px22 amfisiyle kullanıyordum. Rahatlık açısından da dün 4 saattlik yayında gram sorun çıkarmadı. Tek eksi yönü benim için mikrofonu çıkarılabilir değil. Ona da alışırım zamanla. Ses açısından kontrol edemedim mikrofonu. Ses olarak tavsiye ettiğiniz dt770'le ne kadar kapışır bilmiyorum ama beni çok tatmin etti. Kulaklık alacaksanız öneririm rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar