Komodo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 random december Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Abi internet ve storage gelişsin hayvanlar gibi. Single'ı bile kendi serverlarında oynatırlar. NP Ama bu durumda da yine Senko'nun dediği gibi kodu kırıp, kendi serverlarını yaparlar. Al işe SWG Emu. Herifler senelerdir uğraşıyor ama yaptılar mı? yaptılar. Online MMO. hatta o kadar detaya girdiler ki beğenmediklerini değiştirdiler hafif filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Seele said: random aralık? neyini anlamadın bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 client/server arasinda random diye bir tabir duymadim nasil oluyor o teknoloji? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 oha stein'ın random aralıklı iletişim teorimini bilmiyor musun? sorsan yazılımcıyım der ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bingildak said: xunn said: İnternet hızı iyice uçtugu zaman bütün oyunlar clientside yerine serverside olursa anca azalır hack mevzusu. tamamen serverside'a dönüştürmelerine gerek yok ya. client ile server'ı random aralıklarla konuştursalar yeterli olur. bence 3-5 yıla olacak da zaten. middle east, africa falan ağlar ama dünya yürür gider, umurunda olmaz. DRM olayına çok tepki koyuyoruz ama server tarafını oturttuktan sonra (patlayıp, çatlamalar bitince) sektöre çok katkısı olacak. olurmu emin değilim, cok masraflı bir iş değilmi bi yandada. bi ki bilmedin 3 kez dl masrafı var bi tarafta, diğer tarafta hizmet debeli bakımı tech supportu, dünyada bi kac yerde node vs vs vs. Sadece en baba aaa'lerin girebilceği bi top olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Çok ileride teknoloji ucuzlayınca olur. Tabi o zaman da robotlar bizleri öldürmeye başlayacağından gerçek hayatta FPS oynamış olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bingildak said: oha stein'ın random aralıklı iletişim teorimini bilmiyor musun? sorsan yazılımcıyım der ha. link falan atsana okuyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 eğer oyun firmaların kendi uğraşmayı bırakıp da bu tarz hizmetler için kullanım bazlı hizmet veren 3rd partyler yaygınlaşırsa maliyetler düşer herhalde. indie bir oyun geliştiricisinin şunu yapabilmesini beklemek baya yersiz ama adamın data kullanımı ve maintenance ihtiyacının çok daha düşük olacağını düşününce, maliyeti çok daha minimal bir şekilde hizmet sunan birileri olursa onun üzerinden yararlanabilir. korsan bitse en çok yararlanacak olanlar indieler aslında. keşke yaygınlaşabilse böyle bir şeyler. isteyen yine offline sunar alternatif olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bingildak said: oha stein'ın random aralıklı iletişim teorimini bilmiyor musun? sorsan yazılımcıyım der ha. bende şimdi duyuyorum random aralıklı iletişim teoremi diye bişi araştıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 hadi yine iyisiniz haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bingildak said: eğer oyun firmaların kendi uğraşmayı bırakıp da bu tarz hizmetler için kullanım bazlı hizmet veren 3rd partyler yaygınlaşırsa maliyetler düşer herhalde. Oha. iş fikri çıktı lan sdfs. Hadi taşeron kuralım bi tane. Gaming solutions partner deriz adımıza da. Taşeron kötü duruyor. Para yatıran varsa ben CEO olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 barbu tam bir pisliksin insallah yakin zamanda banlanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 büyük bir şirket olursanız şirketi bana devredebilirsiniz, teşekkür edeirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Denuvo'yu yapan kişi bu crackerlar arasından birisidir, duyulsun diye böyle açıklamalar yapmışlar. Açıklamaya bak "az daha cracklemeyi bırakacaktı, biz ikna ettik" bunları bu ülkede yapan iki kişi var, bülent arınç ve fatih terim olduğu için tırışkadan haber fark ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Seele said: barbu tam bir pisliksin insallah yakin zamanda banlanirsin. Ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 server side olsa ne yazar, o zamanda emule ediyorsun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 3rd party cloud olarak pied piper var tavsiye ederim , hem cloud olarak kullanabilirsiniz hem 4-5 gb şeyi 1 gb yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bombilo said: server side olsa ne yazar, o zamanda emule ediyorsun iste. DRM'leri kırabiliyorlar mı ben bayadır takip etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 barbu said: Seele said: barbu tam bir pisliksin insallah yakin zamanda banlanirsin. Ne alaka? alakasi yok konuyla bilendim ben sana artik bi kere. blacklist desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bingildak said: bombilo said: server side olsa ne yazar, o zamanda emule ediyorsun iste. DRM'leri kırabiliyorlar mı ben bayadır takip etmiyorum. server side degilde. serverdan sadece görüntü aktarimi seklinde olacak. buna benzer seyler var. ordaki problemde de delay sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Aman cok korktum. Lutfen uzerime lahmacun arasi doner atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Sayze!! Napicam simdi ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 serverdan görüntü aktarımı nasıl bir şey ki? şu an kullanılan bir şey mi yoksa yeni bir şeyler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bingildak said: serverdan görüntü aktarımı nasıl bir şey ki? şu an kullanılan bir şey mi yoksa yeni bir şeyler mi? kullanilan birsey bakmam lazim. olayin cikis noktasi. korsan oyun degil. Olay sürekli yenililen hardware. atiyorum 980 aldin en son oyunlar icin. 6 ay sonra cikan oyun icin 999 alman gerekiyor vs. senin yerine adamlar sürekli hardware update ediyor. sen sanki youtube da video seyreder gibi oynuyorsun oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar