Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 axedice said: Kazandığım para artık bana yeter, bi kaç ev alıp kira geliriyle yaşarım mı diyecek? Niye kapatıyor steami? 500tl + telefon gonder gaben kapatmicakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 limewire şu %70 virüs olan yer değil mi.Türk gençliğinin sibel kekilliyle ilk tanıştığı yer bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 http://i.imgur.com/vZ0hCEb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bu yaz komunizm geliyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 o değilde netflix tarzı bir modele geçse artık steam aylık ücret versek ne varsa oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 hmm guzel fikir aslında ama o ucreti nasıl bolusturcek işte, fallout a vercegi oran ile diger dandik oyunlara vercegi oranı nasıl hesaplayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 o imkansız ne steam karşılayabilir öyle bişeyi. ne bizim adil kullanım kotalarımız sdasfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bence bu kupon vs toplama kasma yerıne oyun aldıkca aynı acc uzerınden bı sonrakı alacagımız oyun bellı oranda dusse kutuphanesine 200 $ den fazla para basmıs olan adam ıcın her oyun icin %15 discount alsa atıyorum, bunu nasıl kullanacagını yine o belirlese acıkcası steam kullanıyorm ama bu kupon olaylarını cok bılmıyorum, bu dedıgım sey halihazırda var bile olabılır fail olmayım dfkljsş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 verin ayda 300tl yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ayda 300 bile kurtarmayabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 facia kötü bir sistem olur, dizi/film için bile sorunlu sistem zaten. oyunu oynarken siz anlaşması biter, kaldırırlar vs saçmalıkların sonu gelmez. psnow'da örneği var zaten nasıl kazık fiyatlar olur, mumla ararsınız 5-10₺'lık oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bakiyorum simdi (AAA oyunlari tenzih ediyorum, ki onlar da summer sale, winter sale falan derken baya bi dusuyo) normalde her oyun indirimde ₺20-40 arasina alinabiliyo. korsan olarak, al-indir-crack yap, oyunu oynarken olusan hatalardan kanser ol falan valla degmiyor o paraya. mis gibi ver parani oyna efendi efendi. 2-3 oyun alinsa yetiyo insana, maymun istahlilik yapip bos yere cok oyun almanin da manasi yok bence. Ben bi de enpara ile aliyorum 45 lira verince 22.5 liraya geliyo iste. zaten indirim zamani aliyorum isten gucten o kadar vakit kalmiyo insanda. anca yetisiyosun. bedellerin asagi cekilmesi sart ama, 300 lira civarina oyun mu olur amk, ucuz sat, herkese sat iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 eğer multisi efsane, cıktığında oynandığında daha değerli hype geçince para etmeyecek bişeyse o zaman alınıp oynanır. diğer oyunlar için %60-75 indirim görmesini beklemek bişey kaybettirmez. twitch sağolsun zaten oynamak istediğin oyun hakkında az cok bilgin oluyor, suan torrent cidden anlamsız oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 adamlar dandik grafikli, dandik oyunlara 10usd para veriyor ve millet salak oldugu icin "HARIIKKAAAA" diye oynuyor. aylik para verilirse bu salaklar oyun yapmazlar ve de adam gibi firmalarin duzgun oyunlari icin para veriyor oluruz en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 psnow nasıl kazık yaw, aylık 8 dolares değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ps+ o, now apalakasiz bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 https://store.playstation.com/#!/en-us/reward_game/playstationnow-12-month-subscription/cid=IP9101-NPIA90010_01-PSNOWSUB12MO0000?smcid=pdc:explore:psnow:12-months-for-99:in-page-banner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 oyun kiralayip streamleme seyi degil miydi o? degismis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 stream evet, ama yeterince iyi çalışıyor yukarda kazık denmiş o yüzden psnow dedim, yoksa benim dediğim şey ile alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 onceden baya kazikti, boyle yillik bisey degildi cunku. 2 saat oyun $10 filan gibi sacma seyler vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Peregrin said: korsan olarak, al-indir-crack yap, oyunu oynarken olusan hatalardan kanser ol falan valla degmiyor o paraya. . orjinal oyun alip da oynayamayan..5 10 yama sonrasinda anca belini dogrultan ..hatta crack sonrasinda orjinalinden daha iyi calisan da oyunlar mevcut..evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Lopeth said: https://store.playstation.com/#!/en-us/reward_game/playstationnow-12-month-subscription/cid=IP9101-NPIA90010_01-PSNOWSUB12MO0000?smcid=pdc:explore:psnow:12-months-for-99:in-page-banner o fiyatı kaç oyun için istiyor ama, toplam 400 üzeri oyun var denmiş ama onların hepsi dahil değil yazana bakılırsa linkteki. şu sayfadaki https://www.playstation.com/en-us/explore/psnow/subscriptions/ liste sanırım o üyelik için. 100 oyun için 100$ gibi birşey. steam'de 10000 üzeri oyun vardı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 aylık 8 dolara yakın ve kazık değil kusura bakma, yine üste çıkmaya çalışıyorsun ama kullanıyordum ama artık kullanmıyorum, sırf yukarda kazık dendiği için savunmaya geçtim kazık değil normal not kazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bu olay ps4 te ps3 oyunları icin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 steam sale sistemi oldugu surece problem degil zaten :p ne cikarsa bir yilda en az 4 kere indirime girecegi kesin her turlu, bu sene olmadi mi? acelesi yok, herkeste min 200 oyun var oynanmayi bekleyen zaten, seneye kalsin 1-2 tanesi de lol. een kotu ihtimalle bile aylik aylik 20 tl atip walleta yilsonunda 40 tane oyun alirsiniz rahatca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar