Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Tum bulduklari VPN ve VPS ip adreslerini engelliyorlar. Boylece VPS uzerine kurulmus VPN'ler de calismiyor. Netflix Originals ve kisitli Turkiye katalogu yeterli degil diyorsaniz uyelik almayin. Alacaksaniz ama Kanada ile hala HD paketi 20TL'ye alabiliyorsunuz. Netflix Originals tek basina yeterli bence ama karar sizin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 smartdns'den ben umutluyum ya, düzeltecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 https://www.reddit.com/r/NetflixByProxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 GERGE said: Tum bulduklari VPN ve VPS ip adreslerini engelliyorlar. Boylece VPS uzerine kurulmus VPN'ler de calismiyor. Netflix Originals ve kisitli Turkiye katalogu yeterli degil diyorsaniz uyelik almayin. Alacaksaniz ama Kanada ile hala HD paketi 20TL'ye alabiliyorsunuz. Netflix Originals tek basina yeterli bence ama karar sizin tabii. seinfeld,friends vs.. klasikleri izliyodum.Amerika olmadan hiç biri açılmıyor.Tam bir çöp haline geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 smartflix'in patlaması hoş olmamış ya. Türkiye kütüphanesi çok dandik ama originals için kullanmaya devam edebilirim. Adamı zorla torrent'e döndürecek gerici telif kodamanları... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 valla üzüldüm ya. netflix şu engellemeye ayırdığı eforu bölgesel libraryleri düzenlemeye ayırsa bence zaten gerek kalmayacak vpn'e falan. TR havuzu şaka gibi abi, para falan vermem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar