deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Bir arkadasim konsol ariyor, kriter konsolun marka modelinden ziyade fiyat ve icerik. Kinectli, joystickli, oyunlu xbox 360 veya Dolu dolu PS 3 olabilir; hesapli ps4 ya da xbox one olabilir. Elinizdeki temiz ve kullanmadiginiz konsollarinizi degerlendirmek icin iyi bir firsat. GO GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 el konsolu olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Iıh TV'ye bağlayacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Bende evde bos yatan bi PS3 12gb slim var. kutusuz haline 300 TL verirse atayim valize getireyim. Tek controller var. Oyun namina da Darksiders II ve adini hatirlamadigim 1-2 oyun daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 ben benimkini satayim dedim de, yanki yanki kokuyor. kiyamam onu satmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 @di, ben de şimdi senin ilana baktım da 12GB çok az değil mi hafızası? SSD vs. takılıyor mu o modellere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 64gb PS3'üm evde yatıyor, istersen verebilirim (6 kol var :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Admine bile balta. Cogayip =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Abi fiyatları öm'leyin, bilgi verin. Siz bana ben arkadaşa. Yaşasın aracılık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Şuna bi up çakayım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Arkadaşın senin makineyi niye almadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Abi PS3 al da yanında benim Guitar Hero Davul + 2 Gitar ve Mikrofon var onları da göndereyim güzel bir fiyattan arkadaşına :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Mighty_THoR said: Arkadaşın senin makineyi niye almadı? Ben makineye 1600 lira istiyordum. Adamin limiti 1000 lira, o da ps4 icin. Kulvarlar farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 350 tlye canavar gibi ps3 12gb slim kasa 4003 cache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 unK said: 64gb PS3'üm evde yatıyor, istersen verebilirim (6 kol var :) ) 2 tane daha al ahtapot diye sat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar