Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 sattim asus rog swift i aldim dell u3415w :) 34 inch 3440x1440 elite dangerous ve witcher 3 de fark korkunc.. TN di asus bu ips cok fark varmis renklerde vs. en azindan devamli monitoru ayarlamam gerekmiyor her koltukta kipirdandigimda. tn de bir siliklik vardi renklerde belli acilarda bunda yok oyle bir sey normal olarak.. ilk actigimda curved oldugu icin biraz garipsedim ama simdi alistim denebilir. paticige ilk baktigimda lan yamulmusmu browser dedim yani :D bambaska bir seymis bu arada 21:9.. tabii bu cozunurlukte 980 witcher 3 de full ayarlarda (nvidia hair vs kapali) 35 fps'e dustu :) elite dangerous da sikinti yok zaten olmasini beklemiyordum pek. asus rog swiftin gsync, 144 hz ve 1 ms lik ozelliklerini ilerde ararmiyim bilmiyorum onuda yazarim gorursem bir sikinti. asusun tek girisi hep dert olmustu ama icime. simdi buna ps3 ps4 de takabilirim.. onlarin goruntusu ne olur onuda yazarim.. birde simdi sunu oc yapayim 75hz de rahatca calisacak mi.. http://i.imgur.com/oGLPJzE.jpg http://i.imgur.com/jR8yAnk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 hayırlı olsun mu diyeceğiz onun için mi açtın konuyu yoksa monitör ile ilgili bi sıkıntın var da yazmayı mı unuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 oha 980 ile 35 fps nedir ya. 980ti SLI istiyor arsız hahaha. inanılmaz ama görüntüler. elite'den birkaç ss alıp patlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 3k mı olur bunun çözünürlük şimdi ne oluyo çok karıştı bu çözünürlük işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bi' de indie oyunlarda ne oluyor baksana. mesela darkest dungeon açsana bir çözünürlük saçmalayacak mı? desteği var mı falan, destek yok ise nasıl görüntü veriyor. scretch mi ediyor yoksa siyah mı bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 witcher çok güzel uymuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bakiyim dediklerine, bu hangi cozunurluk denince 4k degil 2k da degil 2,5 veya 3k dir herhalde.. bir diger konuda bu tip monitor almak isteyen arkadaslar vardi 2-3 monitor setup yerine, bence dusunulmesi gereken bir hardware fistan, nereye acaydim konuyu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ne kadara aldın bu arada kanuni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Kanuni said: bakiyim dediklerine, bu hangi cozunurluk denince 4k degil 2k da degil 2,5 veya 3k dir herhalde.. bir diger konuda bu tip monitor almak isteyen arkadaslar vardi 2-3 monitor setup yerine, bence dusunulmesi gereken bir hardware fistan, nereye acaydim konuyu ? Abi macbook pro var mi elinin altinda? Baglayip test etmen ve bulgularini yazman, bir de macbook bagliyken bi yakindan bi normal mesafeden yuksek cozunurluklu bir foto cekip paylasman mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 kanuni odanin resmini ceksene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 duşta da istersin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Flassh said: 3k mı olur bunun çözünürlük şimdi ne oluyo çok karıştı bu çözünürlük işleri 4k oluyor. Asus rog swift'i satmak cesaret isteyen bir kararmış, bayağı iyi bir monitor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 durun derail etmeyin hemen işin sonu bornozlu resime gitmesin. fps counter da görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 CS efektif oynanmaz abi bunda hahaha salağa dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 counter strike mi yoksa herhangi bir fps mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 3440x1440 nasıl 4k oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 4k diyorlar ama tam 4k olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 4K diyen yokki, nerden uyduruyonuz onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 3840*2160 degil mi 4k? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 di said: 4K diyen yokki, nerden uyduruyonuz onu? http://www.hepsiburada.com/dell-u3415w-34-8ms-hdmi-mhl-mdisplay-display-4k-ultra-hd-ips-curved-led-monitor-p-BD802736?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=Cj0KEQiAtri0BRDLoaCF95e7o_sBEiQA_pgRQ3injsNSHlGbDYFkCukPjm3cJRYUFp34FkVD35EnjBIaAhmG8P8HAQ mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 O hepsiburadanin malligi abi. Urun spec'lerinde yazmiyo 4K diye. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/dell-u3415w-monitor?c=uk&l=en&s=bsd&cs=ukbsdt1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ön sayfada certhas demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 kesin bir yerden araklamıştır onlar, marka kendi demez zaten. retailer ürünü push etmek için kaktırıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 3k 5k aptal marketing laflari zaten, kullanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar