Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KPSS ve Bilisimciler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kpss ye girmek ne kadar mantikli. Bir yazilimci olarak kasmaya deger mi yeni alinan yazilimci kac maas aliyor?
varmi bu konuda bilgisi olan

troll serbest go
Mesaj tarihi:
kpss ile girilenleri bilmiyorum ama devlet özel sektör gibi sözleşme ile bilişimci alıyor en çok. hepsi de bakanlıklarda oluyor (ANKARA'da)

ücretler de kötü değil açıkçası. 5yıl deneyimliye 5k 10 yıl deneyimliye 10k gibi ücretleri vardı vs.vs.
Mesaj tarihi:
sık sık bilişim uzmanı ilanı görüyorum

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/Ilan_Menu.aspx?ID=0&lb=%27T%FCm%20%DDlanlar%27

ama merkezi atama olmadığı için mülakatlarda torpil gerekiyordur kesin.
Mesaj tarihi:
aynen kpss puanı yoksa 70 kabul edilir yazıyor ilanlarda. %70 kpss, %30 yds puanı alıp sıralama yapıyorlar.genelde aday sayısının 5 katını çağırıyorlar mülakata.

70 kpss ile imkansız olur sıralamaya girmek.
Mesaj tarihi:
senko said:

bakanlıklar kpss istiyor muymuş artık
ben bakarken yazılımcı isen direk 70 sayıyorlardı kpss'ni, girmesen bile.

bu iyi degil tabi sansin baya dusuyor. hmm kpss kasasim geldi. acaba cok zor mudur?
Mesaj tarihi:
türkçe matematiğin iyiyse, Sultan-ı İklimi Rum, Etzel gibi unvanların kime ait olduğunu ve Melikgazi Türbesi, Tepsi Minare gibi yapıların kime ait olduğunu ve yerlerini ezberlerim diyorsan, zorlanmazsın.
Mesaj tarihi:
senko said:

kpss kasacağına git bilmediğin bir teknoloji kas.

işsizse 2si de yürür aynı anda
günde 2-3 saat kpss çalışmasıyla raad 90+ puan gelir
Mesaj tarihi:
benjani said:

türkçe matematiğin iyiyse, Sultan-ı İklimi Rum, Etzel gibi unvanların kime ait olduğunu ve Melikgazi Türbesi, Tepsi Minare gibi yapıların kime ait olduğunu ve yerlerini ezberlerim diyorsan, zorlanmazsın.

bunlar kolay abi yetmez

Karamanoğlu Mehmet bey tarafından saray kahvehanesine davet edilmiş dönemin ünlü okey oyuncusunu bilmiyosan girme hiç boşa
Mesaj tarihi:
Mrlee said:

senko said:

kpss kasacağına git bilmediğin bir teknoloji kas.

işsizse 2si de yürür aynı anda
günde 2-3 saat kpss çalışmasıyla raad 90+ puan gelir

eyvallah panpa sagol.
  • Yeni Oluştur...